Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

karahanliist

Üye
Sizlere büyük bir müjdede verem Talkdan görüntülü konuştum. Gayet gayet harika ve akıcı idi. İlgilenenlere duyrulur.....

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sdcard sorunu yok bende bence hafıza kartınızdaki kişisel verileri yedekleyip cwm ile format atmayı deneyin işe yarayabilir.

karahanliist

Üye
hafıza kartınadamı format atacam.. Ben formatlarken hafıza kartına format atmıyorumm

- - - Eklendi - - -

Bu romda Talktan görüntülü konuşabilme kesinlikle 10 numara bu sefer bu romu kullanacam galiba :)

kuloğlu897

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
beta3te task manager cozuldu mu?

doganhu

doganhu

Üye
Hegun yeni bir rom cıkıyor hangisini kullanacagımızı sasırdık dogrusu :d: Ben stabil ve performanslı bir sürüm bekleyecem. Galaxy W bu calısmalar beni sevindirmiyorda degil yani.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadik kardes sanirim tlf ustundende ota var gibi bi baki
Ver icinde cm9 updater diye bi prg var

- - - Eklendi - - -

Dogrudur kontrol ettim sadik kardes bundan sonra cm9 tlf ustunden
Guncellemeleri kontrol edicez

Olabilir.Arco otaya cyanogen kaynağı uerine kendi güncellemelerine ayarladıysa mümkün olabilir ama bu bence sadece resmi cm desteği olan teller için.Yani bizim.için değil.

- - - Eklendi - - -

beta3te task manager cozuldu mu?

Taskmanager bir sorun değildi.Sadece cm9 romu kendi içerisinde bir taskmanager barındırmıyor yani harici uygulama yüklemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: kilicaslan17
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Beta 3 ile iyice seri oldu telefon :) Paylaşım için teşekkürler!

loley00

Üye
Sonunda geldi :) ama wifi ile ilgili.bir.calisma olmamis bu beni uzdu ve 3.x kerneli gelmedi değilmi?

- - - Eklendi - - -

Google play storeden bisey indirirken surekli hata aliyorum

KELGER

KELGER

Üye
sadikbircan bildiğin gibi bu telefonu cm9 ile android 4 yapabiliyoruz.
Ama görüntülü görüşme ve radio özelliğini kaybediyoruz.
Ama biri cm9 değilde Galaxy s2 veya s3 ün orjinal android 4 romunu bu telefona port edebilirse
bu özellikleri kaybetmeyebilir.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet ama bu dediğin zor ve stabilitesi çok düşücek bi çalışma olur port edilse sonu hüsran olur çünkü s2 ile helede s3 ağır romlar telefonda eminim kasmalar yeniden başlatmalar çok olucaktır radio özelliği zaten çözüldü tek çalışmayan şey görüntülü konuşma hemde bu saatten sonra dediğin şeyi jb için portlayabilirler ama çok zor dediğim gibi romda stabilite diye bişey olmaz hem benim için görüntülü konuşma önemli değil teli aldım alalı hiç kullanmadım ama senin için önemliyse stock romla dewam et yoluna :D

- - - Eklendi - - -

beta 3 ile 3x kerneli gelmedi malesef ama bu kernel kapsamalı bişey olcak sanırım beta 4te kernel gelse de sadık kardeşin dediği gibi beta 6ya kadar gider bu iş

- - - Eklendi - - -

sadık kardeş sen bu performan modlarını yükledinmi bide sadece gpu driver güncellemesivar performans mod dosyasının içnde sadece driveri yüklesemmi arco driverleri felan güncelliyomu?

- - - Eklendi - - -

aa bide kelger kardeş bak arkadaşımızn biri talkdan görüntülü konuşmuş markette bu tip başka uygulamlarda görmüştüm sadık kardeş sana zahmet uygun bi program bulup görüntülü konuşma diye eklersin tango ve skyp gibi uygulamlar da var

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğim adreno driverları jelybeanden portlanmış olduğu için arconun ics çalışmasında yer almaz gerçi ona gerek kalmadı ama yinede 3d performansında artış sağlıyor.Aslında forumda bunla ilgili konu açıldı onu kaldırsam iyi olur.Diğer modlar root ile ilgili sıkıntı yapabilir diye tekrar bir mod krizi yaşamamak için sadece adreno driverlarını koydum.

- - - Eklendi - - -

Aslında şuan için beklentim bu sıralar çok popüler olan linaro kernel desteğinin bir geliştirici tarafından alternetif kernel olarak tıpkı daha önce verilen oc kernel gibi bir çalışma olarak sunulması.

• Beğen

nimeemin

Üye
hadi hayırlısı yükledik :)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 yada s2 üzerinden portlama mantıklı geldi aslında arama uygulamasını çekip doğrudan atsak belki video araması işe yarar.

- - - Eklendi - - -

Sonunda geldi :) ama wifi ile ilgili.bir.calisma olmamis bu beni uzdu ve 3.x kerneli gelmedi değilmi?

- - - Eklendi - - -

Google play storeden bisey indirirken surekli hata aliyorum

Daha 3.x kerneli gelmedi 0 dan yeni kernel yazmak kolay değil şuan yeni kerneli yüklesek alpha sürümlere dönmek gibi olur bircoksey calismaz stabil olmaz.Çalışma tamamlanana kadar daha birkac hafta gecer.

Google play sorunu için telefonunuzu cwm ile yedekleyin ve romu silip baştan kurun.Daha sonra advanced restore ile datayı geri yükleyin Ayarlarınız kaybolmadan sorunlarınız çözülür.

• Beğen

nimeemin

Üye
google play da sorun yok dah yeni opera yı idirdim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun romla ilgili değil zaten bazen orjinal romda da olabiliyor.Artık verilerden kaynaklanıyor.Market verilerini ilgilendiren bir servisin verilerini temizlemek yeterli oluyor ancak adını hatırlayamadığım için en kesin çözümü yazdım

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
asıl benim istediğim linaroyu arconun yapması ama arco linaro olayından sonra kernel yapmaya karar verdi bu işte var bişey:hmmm

- - - Eklendi - - -

bide saık kardeş sen bu gpu driverlerini yükledinmi? performans artışı oluyomu?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için performans zaten max. olduğu için fark hissettirmiyor ama yüksek performans gerektiren oyunlarda 16 bit şeffaflık falan açık olmadan dahi akıcılığı sağlıyor.

- - - Eklendi - - -

Ama benckmark testine falan etki etmez

• Beğen
Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş adreno güncellemesini kaldır telfonu yavaşlattı tekrar atcam romu mecburen

- - - Eklendi - - -

sanırım arconun ayarlarını bozuyor

Üst Alt