fratkle
Üye
yeni rom eklendi zaten ana konuda hatta yükledim bile. gayet güzel.
hani kardeşim nerde onay beklio fln diodun göremedim ben bi gösterde kuruyum onu
yeni rom eklendi zaten ana konuda hatta yükledim bile. gayet güzel.
ana konuda göremedim onay beklio yazmışssın ?yeni rom eklendi zaten ana konuda hatta yükledim bile. gayet güzel.
yeni rom gelse artık sabırsızlanıoruzbu arada CyanogenMod u yüklediğimde hafıza kartını nasıl dahili olarak gösterebilirim
yeni rom gelse artık sabırsızlanıoruzbu arada CyanogenMod u yüklediğimde hafıza kartını nasıl dahili olarak gösterebilirim
dahiliden kastın telefonun kendi hafızası gibi göstermekse ayarlar depolama bölümünden yapılabiliyor...
bi düzeltme tıkı koyduktan sonra açıp kapayın telefonu...
Arkadaşlar bu yöntem sadece uygulama apkları için ve diğer bazı şeyler için işe yarıyor.Bunu yaptıktan sonra dahi harici hafıza kartını telefon hafızası olarak görmüyor.Yani stock romdaki vold.fstab değişimi ile yapılan sdswap gibi olmuyor.
ben kendi hafızası derken yanlış anlattım galiba 1,70 gb lik hafıza yerine geçiyor demek istemiştim...
Bu özellik hafıza katınızı yani external_sdnizi sdcard yani 1.70 lik hafızanızla yer değiştirmez lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.Bunu denemenin en kolay yolu yüksek boyutlu data isteyen bir oyun yada uygulamayı yükleyip uygulama datalarının hangi hafızaya yüklendiğine bakın.Eğer "gl to sd" tarzı bir program kullanmazsanız her şekilde 1.70 lik hafızaya yüklenir.
Bunun tek çözümü stock rom yada stock rom tabanıyla hazırlanmış romları kullanmanız.Stock rom yada onun üzerinden hazırlanmış türevleri haricindeki hiçbir rom samsung un google ile anlaşmalı olarak vermiş olduğu ürün kimliğine sahip değildirler.Bu yüzden CM9 romunu yada başka bir açık kaynak kullanılarak oluşturulmuş romu kullanırken cihazınız interaktif ortamda(operatör online ayar gönderimi, play store vs. vs.) doğru olarak tanınamaz.Hatta bu yüzden nrmalde telefonunuza uyumlu olmayan veya stock rom ile marketten indiremediğiniz oyunlar dahi markette indirilebilir gözükebilirler.
shadowgun diye bir oyunu yükledim o şekilde data dosyasını direk 8 gb hafıza kartına attı eger demek istediniz buysa. bu işlemi yapmadan önce 1,70 gb lık kısmına atıyordu bence siz bi deneyin ve bize öyle bi cvp verin. yanlış anlaşılmayalım kesinlikle tartışma ortamı yaratmıyorum konularınızı takip ediyorum ama bu konuyu deneyip cvp verirseniz daha memnun olurum çünkü ben denedim.
kendi kendine düzeldi.. artık görüyor, bilgisayardan google play ile yükleme yapılıyor...
ben yukledım hersey guzel ama google playı actıgım zaman dırek kapanıyor cozum bulamadım baska patchler yukledım gene olmadı bırde samsung aps yok yardımcı olursanız sevınırım
Kardeşim kurdum her şey tamam yanlız bir sıkıntım var,
Simdeki numaraları görmüyor mesaj geliyor sadece numara isim falan yazmıyor baktım acaba simdeki numaralarmı silik diye arkadaşın n8'ine taktım sıkıntı yoktu bütün numaralar gözüküyor gelen mesajların üstünde ismi yazıyor eski romlamadan öncede gözüküyordu araştıramadım mesajları soran olmuşmu falan diye zamanım yok cevaplarsan bakabilirim.
bu romu yükledikten sonra oyun oynayamaz oldum eski romu tekrar yükledim ama değişen bişey yok telefona bişeyler oldu oyunları açmıyor