Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
Sadik daha once sormustum ama cvp gelmemisti bisey İndiremiyorum indirme baslatiliyo diyo ole kalio

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sadik daha once sormustum ama cvp gelmemisti bisey İndiremiyorum indirme baslatiliyo diyo ole kalio

Marketten download manager tarzı programları dene.Bazı sitelerde ve dosya türlerinde sıkıntı olabiliyor.

hakan572123

Üye
Odin yada bir cwm yedeğine sahip olmadan orjinal roma dönemezsiniz.Ancak kısa bir süre içerisinde temiz bir orjinal rom yedeği alıp paylaşacağım.Birkaç saat içerisinde orjinal rom yedeğini sizin için ana konuya ekleyeceğim.

Siz orjinal rom yedegini yukledikten sonra ben telefonuma cihazim uzerinden yukleyebilecekmiyim

loley00

Üye
Assinda yuksek boyutlu dosyalar inmiyo sadece buda yer olmadigindab sanirim extranalsdye ceviremilimiyim dowloandi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Assinda yuksek boyutlu dosyalar inmiyo sadece buda yer olmadigindab sanirim extranalsdye ceviremilimiyim dowloandi

Tarayıcı ayarlarını biraz kurcalayın indirmeler için bir kayıt hafızasını ayarlama seçeneği olduğunu hatırlıyorum.

- - - Eklendi - - -

Siz orjinal rom yedegini yukledikten sonra ben telefonuma cihazim uzerinden yukleyebilecekmiyim

Evet telefonunuz üzerinden yukleme yapabileceksiniz.Şu an yedekleme konusunda cwm5 ve cwm6 arasındaki farklar nedeniyle ufak bir sorun yasiyorum.Mumkun oldugunca kisa surede ana konuya ekleyecegim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar bu rom olabildiğince stabil ve hızlı çalışıyor ne bekliyosunuz telefon çift çekirdek değilki ben beğendim. evt denedim şarj orjinale göre biraz daha çabuk gidiyor ama sanırım bir iki aya bu sorunda gider teğmen takip ediyor :D umarım rom geliştikçe bizim sitemizede ekler.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu rom olabildiğince stabil ve hızlı çalışıyor ne bekliyosunuz telefon çift çekirdek değilki ben beğendim. evt denedim şarj orjinale göre biraz daha çabuk gidiyor ama sanırım bir iki aya bu sorunda gider teğmen takip ediyor :D umarım rom geliştikçe bizim sitemizede ekler.

alpha4 ten bu yana sürekli güncel :)

hakan572123

Üye
Tarayıcı ayarlarını biraz kurcalayın indirmeler için bir kayıt hafızasını ayarlama seçeneği olduğunu hatırlıyorum.

- - - Eklendi - - -

Evet telefonunuz üzerinden yukleme yapabileceksiniz.Şu an yedekleme konusunda cwm5 ve cwm6 arasındaki farklar nedeniyle ufak bir sorun yasiyorum.Mumkun oldugunca kisa surede ana konuya ekleyecegim.
Internette yedeklenmis temiz romlar bulabilirmiyim bildiginiz varsa linkini gonderirmisiniz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Internette yedeklenmis temiz romlar bulabilirmiyim bildiginiz varsa linkini gonderirmisiniz
Kastetdiğiniz custom romlar ise zaten custom romları zipten yükleyebilirsiniz.Orjinal roma dönmek içinse benim konuda verdiğim rom yedeğini kullanın veya cm9 harici bir rom kullanıyorsanız odin ile orjinal romu flashlayın.

hakan572123

Üye
Sizin konuda verdiginiz rom yedegini indirdim dediginiz gibi yaptim ama bnde backup restore/restore yok recoverymodda baslattiktan sonra boyle bi menu yok advance menusundede backups var onun icindede hicbisey yok

Ali58_58

Ali58_58

Üye
usta demekki sende cmw yüklü değil cmw yüklemen lazım çok kolay istersen link atayım

loley00

Üye
Orjinal romu ayni custom rom yuklermis gibi yuklicez dimi

hakan572123

Üye
Kastetdiğiniz custom romlar ise zaten custom romları zipten yükleyebilirsiniz.Orjinal roma dönmek içinse benim konuda verdiğim rom yedeğini kullanın veya cm9 harici bir rom kullanıyorsanız odin ile orjinal romu flashlayın.

Merhaba ben CMW yi indirdim ama apk seklinde yuklemiyo nasil yuklenicek

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben CMW yi indirdim ama apk seklinde yuklemiyo nasil yuklenicek

Afedersiniz ama sizin yaptığınız ilk hata yanlış yüklemek olmuş.CM9 romunu cwm olmadan hatalı yüklemişsiniz.Keşke başlamadan önce yardım isteseydiniz.CWM öylece bir uygulama olarak yükleyebileceğiniz birşey değil.CWM yüklemek için download modunun çalışır durumda olması gerekir ve siz cwm yuklemeden cm9 romunu yuklemissiniz.Yani şu an hem cm9 romunuz hatalı yüklendiği için doğru çalışmayacak hemde cwm recoveryniz olmadığı için yedekten geri yükleme yapamayacaksınız.Şu an yapmanız gereken şey usb tethering yani download modu çalışan bir roma geçtikten sonra odin ile orjinal rom yüklemek yada cwm yukleyip ana konuda verdiğim yöntemi kullanmak.

- - - Eklendi - - -

Orjinal romu ayni custom rom yuklermis gibi yuklicez dimi

Orjinal romu custom romlar gibi cwm uzerinden flashlayableceginiz bir zip paketi ne yazıkki yok.Bunun için konuda verdiğim linkten indirdiğiniz rardan çıkan clockworkmod dosyasını sdcard ınıza kopyalayın daha sonra restore ile geri yukleyin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş romu direk odinden atsa olmazmı? ee bu arada telefonu bozulan kardeşlerim telefonunuzu kapatın daha ellemeyin sakın yoksa brick olur hatta soft brick parça değişimi gerektirir tam bilmeden ellemeyin allah muhafaza 100-150 lira felan tutuyo tamiri bizzat yaşadım

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim odini indiriyosun birinci sayfadan telefonu home+ses kısma+power bas samsung yazısı gelince elini powerdan çek yani teli downlad moda al pcye bağla samsung kies yüklü olsun sonra kies ctrl shift esc işlemlerden kapat odınde sarı bişey çıkcak com3 felan diye onu gördüysen tmm şimdi orjinal türkiye romunu indir inince odini aç ops den odinle inen ancorayı sec ac de sarı şeyin altındaki one packageyi işaretle sağen alttan one packageyi seç sonra linkte verdiğim romu seç bismillah de starta bas umarım olur :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadık kardeş romu direk odinden atsa olmazmı? ee bu arada telefonu bozulan kardeşlerim telefonunuzu kapatın daha ellemeyin sakın yoksa brick olur hatta soft brick parça değişimi gerektirir tam bilmeden ellemeyin allah muhafaza 100-150 lira felan tutuyo tamiri bizzat yaşadım

Orjinal romu elbette odin ile yukleyebilir ancak benim verdiğim bir cwm yedeği ve cm9 surumu yukluyken download modu çalışmıyor.Bu yuzden cwm uzerinden yedekten geri yukleme yapmasi yada once bir baska rom yukleyip download modu kullanilabilir duruma getirdikten sonra odin ile yuklenebilir.

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim odini indiriyosun birinci sayfadan telefonu home+ses kısma+power bas samsung yazısı gelince elini powerdan çek yani teli downlad moda al pcye bağla samsung kies yüklü olsun sonra kies ctrl shift esc işlemlerden kapat odınde sarı bişey çıkcak com3 felan diye onu gördüysen tmm şimdi orjinal türkiye romunu indir inince odini aç ops den odinle inen ancorayı sec ac de sarı şeyin altındaki one packageyi işaretle sağen alttan one packageyi seç sonra linkte verdiğim romu seç bismillah de starta bas umarım olur :D

Anlatımın doğru ancak değil bismillah demek hatim indirse yinede olmayacak cunku cm9 romu yukluyken download modu acilmiyor volume up continue....volume down restart ekranına geliyor ancak burada kalıyor.Devam etmek icin ses acmaya basinca download moduna gecmiyor bu yuzden once baska roma gecmesi gerekiyor.Cm9 harici herhangibir baska roma gectikten sonra arkadasin anlattiklarini uygularsan orjinal roma donmus olursun.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ee bu arada teğmen ben :D eski romu yedeklemiştim üstüne ics yide yedekledim senin yoldan geri eski roma dönmek istersem clockworkmod klasörünü temizleyip içine senin verdiğin romu atıp öyle yapıcam demi (bu arada usta kusura bakma yedekleme konusunda seni çok bunalttık)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ee bu arada teğmen ben :D eski romu yedeklemiştim üstüne ics yide yedekledim senin yoldan geri eski roma dönmek istersem clockworkmod klasörünü temizleyip içine senin verdiğin romu atıp öyle yapıcam demi (bu arada usta kusura bakma yedekleme konusunda seni çok bunalttık)

Hayır buna gerek yok kendi yedeğinizi kullanabilirsiniz.Restore dediiniz zaman size eski yedeklerinizi listeleyecektir.Muhtemelen eski tarihli olan orjinal romunuz daha yeni olan ics romunuzdur.CWM zaten yedek dosyalarinin isimlerini otomatik olarak tarih ve saat olarak ayarladığı için bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.Benim verdiğim yedek dosyayı kendi telefonumdan aldığım üzerinden kişisel veriler silinmis bir yedek dosyasidir.Yuklemeden once yesek almamis olanlar icin baska roma gecip odin ile yukleme yapmak karmasi olacagindan paylasmak istedim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
işte sorun orda restore diyince 1tane var :(

- - - Eklendi - - -

oda eski rom değil eminim

Üst Alt