Sadik daha once sormustum ama cvp gelmemisti bisey İndiremiyorum indirme baslatiliyo diyo ole kalio
Odin yada bir cwm yedeğine sahip olmadan orjinal roma dönemezsiniz.Ancak kısa bir süre içerisinde temiz bir orjinal rom yedeği alıp paylaşacağım.Birkaç saat içerisinde orjinal rom yedeğini sizin için ana konuya ekleyeceğim.
Assinda yuksek boyutlu dosyalar inmiyo sadece buda yer olmadigindab sanirim extranalsdye ceviremilimiyim dowloandi
Siz orjinal rom yedegini yukledikten sonra ben telefonuma cihazim uzerinden yukleyebilecekmiyim
arkadaşlar bu rom olabildiğince stabil ve hızlı çalışıyor ne bekliyosunuz telefon çift çekirdek değilki ben beğendim. evt denedim şarj orjinale göre biraz daha çabuk gidiyor ama sanırım bir iki aya bu sorunda gider teğmen takip ediyorumarım rom geliştikçe bizim sitemizede ekler.

Internette yedeklenmis temiz romlar bulabilirmiyim bildiginiz varsa linkini gonderirmisinizTarayıcı ayarlarını biraz kurcalayın indirmeler için bir kayıt hafızasını ayarlama seçeneği olduğunu hatırlıyorum.
- - - Eklendi - - -
Evet telefonunuz üzerinden yukleme yapabileceksiniz.Şu an yedekleme konusunda cwm5 ve cwm6 arasındaki farklar nedeniyle ufak bir sorun yasiyorum.Mumkun oldugunca kisa surede ana konuya ekleyecegim.
Kastetdiğiniz custom romlar ise zaten custom romları zipten yükleyebilirsiniz.Orjinal roma dönmek içinse benim konuda verdiğim rom yedeğini kullanın veya cm9 harici bir rom kullanıyorsanız odin ile orjinal romu flashlayın.Internette yedeklenmis temiz romlar bulabilirmiyim bildiginiz varsa linkini gonderirmisiniz
usta demekki sende cmw yüklü değil cmw yüklemen lazım çok kolay istersen link atayım
Kastetdiğiniz custom romlar ise zaten custom romları zipten yükleyebilirsiniz.Orjinal roma dönmek içinse benim konuda verdiğim rom yedeğini kullanın veya cm9 harici bir rom kullanıyorsanız odin ile orjinal romu flashlayın.
Merhaba ben CMW yi indirdim ama apk seklinde yuklemiyo nasil yuklenicek
Orjinal romu ayni custom rom yuklermis gibi yuklicez dimi

sadık kardeş romu direk odinden atsa olmazmı? ee bu arada telefonu bozulan kardeşlerim telefonunuzu kapatın daha ellemeyin sakın yoksa brick olur hatta soft brick parça değişimi gerektirir tam bilmeden ellemeyin allah muhafaza 100-150 lira felan tutuyo tamiri bizzat yaşadım
hakan kardeşim odini indiriyosun birinci sayfadan telefonu home+ses kısma+power bas samsung yazısı gelince elini powerdan çek yani teli downlad moda al pcye bağla samsung kies yüklü olsun sonra kies ctrl shift esc işlemlerden kapat odınde sarı bişey çıkcak com3 felan diye onu gördüysen tmm şimdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızorjinal türkiye romunu indir inince odini aç ops den odinle inen ancorayı sec ac de sarı şeyin altındaki one packageyi işaretle sağen alttan one packageyi seç sonra linkte verdiğim romu seç bismillah de starta bas umarım olur![]()
ee bu arada teğmen beneski romu yedeklemiştim üstüne ics yide yedekledim senin yoldan geri eski roma dönmek istersem clockworkmod klasörünü temizleyip içine senin verdiğin romu atıp öyle yapıcam demi (bu arada usta kusura bakma yedekleme konusunda seni çok bunalttık)