sadikbircan
Üye
ndrive yukledim gps baglanmıyor sorunu nedır
ndrive programını daha önce kullanmadım ancak durum çubuğundan gps i etkinleştirin ve açık bir alanda olmaya dikkat edin eğer gerek olursa ağ konumlamasını kullanın.
ndrive yukledim gps baglanmıyor sorunu nedır
telefon performansı düşen sadece ben miyim ? biraz ağırlaştı sanki..
Merhaba cyanogenmod 9 'dan odinsiz telefon üzerinden 2.3.6 versiyona nasıl geri dönerim
- - - Eklendi - - -
Aynen benimde performansı yavaşladı ben geri dönücem hiç bir özelliği hoşuma gitmedi
Aynı soruyu ısararl sormayın lütfen root yada herhangi başkabirşey gerekli değil.Tek yapmanız gerekn recovery yüklemek.Telefona kutudan çıktığı haliyle direk cwm kurulup rom atılabilir.Root rom manager ile cwm yüklemek için gerekli.Ancak odin ile cwm yüklemek için odin ve gerekli dosyalar ve telefon haricinde hiçbirşey gerekmiyor.Daha önce bu romu yüklemiş arkadaşlarada danışabilirsiniz.Bu romu birçok kişi root suz olarak kurdu.
- - - Eklendi - - -
O habere inanma kesinlikle bu olay usb tethering i çözmez.USB tethering kernel ve rom üzerindeki bazı dosyalarla alakalı birşey.Eğer senin kastettiğin usb ile mediaları senkronize etmek yani kies ile cihazındaki müzik resim vs. yi senkronize etmekse bu kesinlikle usb tethering değil.Eğer usb tethering in çözüldüğünü iddia ediyorsanız cm9 romu ile download modunu kullanmayı deneyin.Download modunun açılmaması usb tethering in bir etkisidir.Media senkronizasyonu ise sadece cm9 kaynağında kies için gerekli dosya yada uygulamaların yer almamasından kaynaklıdır.
Sadık kardeş söylediklerinin doğruluğundan hiç şuphem yok.
1_internet hızı benim gözlemlediğim orjinalden daha yavaş
2_gps orjinalde çok hızlı buluyorken bu romlarda çok geç hatta hiç bulmuyor..
3_Bu rom dışında 2 adet rom yükledim. Romları yükledim denedim denemeden konuşuyorum..
çok da uzatmak istemiyorum Bilgilendirme için teşekkür ederim...
Bendede cm9 yuklu ama bende downloadmod calisiyor
Benim gözlemlediğim kadarıyla internet performansı daha iyi.Ancak gps konusunda haklısın bazen çok geç bulabiliyor.Bu rom henüz alpha sürüm daha hala geliştirilmeye devam ediyor.Benim kendi yaptığım bir çalışma değil o yüzden kimseye karşı bu romu savunamam.Ben şu an bu romdan oldukça memnumum alpha3 versiyonundan bu yana bu romu kullanıyorum ve eskiden sürekli orjinal roma dönme ihtiyacı duyuyordum ancak alpha7 den sonra oldukça stabil çalışıyor 1haftadır kullanıyorum ve hiçbir performans düşüklüğü yada sorun yaşamadım.Elbette bunlar benim görüşüm.Eğer sizin isteklerinize cevap vermiyorsa stock romu kullanın yada başka romlara bakın.
- - - Eklendi - - -
Eminmisiniz çünkü galaxy w için henüz usb tethering sorunu çözülebilmiş değil.Download modunu açıp devam etmek için ses açma tuşuna basmanızı istiyor.Ancak ne yaparsanız yapın devam edemiyorsunuz.Telefonunuzu download moduna alıp odine bağlamayı deneyin.Eğer çalışıyorsa şanslısınız.Çünkü şu ana kadar hiçbiryerde download modu için bir çözüm yok.
Benim gözlemlediğim kadarıyla internet performansı daha iyi.Ancak gps konusunda haklısın bazen çok geç bulabiliyor.Bu rom henüz alpha sürüm daha hala geliştirilmeye devam ediyor.Benim kendi yaptığım bir çalışma değil o yüzden kimseye karşı bu romu savunamam.Ben şu an bu romdan oldukça memnumum alpha3 versiyonundan bu yana bu romu kullanıyorum ve eskiden sürekli orjinal roma dönme ihtiyacı duyuyordum ancak alpha7 den sonra oldukça stabil çalışıyor 1haftadır kullanıyorum ve hiçbir performans düşüklüğü yada sorun yaşamadım.Elbette bunlar benim görüşüm.Eğer sizin isteklerinize cevap vermiyorsa stock romu kullanın yada başka romlara bakın.
- - - Eklendi - - -
Eminmisiniz çünkü galaxy w için henüz usb tethering sorunu çözülebilmiş değil.Download modunu açıp devam etmek için ses açma tuşuna basmanızı istiyor.Ancak ne yaparsanız yapın devam edemiyorsunuz.Telefonunuzu download moduna alıp odine bağlamayı deneyin.Eğer çalışıyorsa şanslısınız.Çünkü şu ana kadar hiçbiryerde download modu için bir çözüm yok.
ben yedeği almadım almadan yüklenir mi yüklenirse nasıl yüklenir telefon üzerindenaldığınız yedeği geri yükleyin.
Teşekkür ederimhakan kardeş
Bende bu romu yükledikten sonra senin yaşadığı sorunu yaşadım.Orjinalı nasılmı yükledim anlatayım..
Öncelikle orjinal romu indir..link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayarında kurulu değil ise Kies ve odini indir.
2 inci olarak bilgisayarının telefonu tanıması için "SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1_3_2300_0"copy yap nette aratıp indir. Bilgisayarına kur bu ne işe yarayacak bilgisayarının telefonunu tanımasını sağlayacak..
yanlız unutma odinden yükleme yaptığında orjinal romu seçtiğinde birde ek olarak aynı anda Ancora yıda ekle Ancora yı eklemezsen yükleme işlemi olmaz. anti parantezdi neyse
orjinal romu indirdin..Şimdi ben orjinale nasıl döndüğümü anlatayım..T
Telefonu kapattım. sonra aşağıdakileri sırasıyla yaptım..
A)Telefonunuzu Recovory moda alın(Ses açma+home tuşu+açma/kapama)
B)"Wipe data", "wipe cache", "advanced/wipe dalvik cache" ve "advanced/wipe battery stats" secin.(telefonunuzdaki artık verileri siler).Mounts&storages menüsünden format system ve format cache secin.(Sistemi tamamen siler).(Ses açma-kısma tuşları ile aşağı tukarı hareket edin ve home tuşu ile seçin.)
d)Advanced menüsünden fix permissions secin.(Hafıza okuma ve yazma izinlerini ayarlar.)
sonra telefonu kapatıp
(Ses kapama+home tuşu+açma/kapama)
odine bağladım.. orjinalı yükledim bende işlem böyle oldu.. hatta ilk denenmemde telefon samsung yazısında asılı kaldı tekrar recovory moduna alıp sildim tekrar odinle yükledim oldu..
ben sadece bilgi paylaşımı adına paylaşım olarak yaptım..UNUTMADAN DEDİĞİM ŞEKİLDE YÜKLEME SORUMLULUĞU SANA AİTTİR.. bol şansss
bu romda gorev yoneticisini bulamadım,ram temizliğini nasıl yaPacaz
Ben yedeği almadım telefon üzerinden eski roma dönebilirmiyim dönebilirsem nasıl dönerimEvet denedim çalışıyor
- - - Eklendi - - -
ben yedeği almadım almadan yüklenir mi yüklenirse nasıl yüklenir telefon üzerinden
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim
Cwm üzerinde yedeği nasil aliyoruz ve bu yedek uygulamalari flnda yedekliyo dimi

sadikbircan kardeş senden bişey rica edicem ben romlardan az anlarım anlatışınla yaparken tel bozuldu brick oldu tamir fln neyse yaptırdım rom çok hoşuma gidiyo demem o ki yedekleme romu yükleme google marketi yüklemeyi içeren bir video hazırlarsanız çok sevinirim eminim çok kardeşimiz o videodan yararlanır e bide rom türkçemi pek ingilizcem yok da![]()
Arkadaşlar ben orjinal romu telefon uzerinden yine geri donmek istiyorum ama cwm ile yedeği almadım yedeği almadan telefon uzerinden orjinal romu nasıl yukleyebilirim
sadik kardeş sana çok teşekkür ederim ics oldum ama ne olur ne olmaz eski rom yedeğini aldım buna dönmek için ne yapcam bide teli nasıl türkçe yapcam![]()