Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

samoçam

Üye
Telefonun brick olma ihtimali varmı

- - - Eklendi - - -

cwm yi yüklüyorum ancak açılmıyor yardım edermisiniz ilk önce cw 6.0.1.0 kurdum onda ne download mod açıldı nede recovery bende tele kodla format attım ardından cwm 5.5.0.4 sürümünü yükldeim bunda download moda giriyo ancak recovery moda girmiyo ne yapmalıyım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun brick olma ihtimali varmı

- - - Eklendi - - -

cwm yi yüklüyorum ancak açılmıyor yardım edermisiniz ilk önce cw 6.0.1.0 kurdum onda ne download mod açıldı nede recovery bende tele kodla format attım ardından cwm 5.5.0.4 sürümünü yükldeim bunda download moda giriyo ancak recovery moda girmiyo ne yapmalıyım

Sorunun neden olduğunu anlayamadım açıkçası ne xda forumunda nede burada daha önce hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım.Sizin için araştıracağım.

Brick olma konusunda cwm recovery kullanarak hata yapmadan yüklerseniz brick olmazsınız.Eğer yükleme yarıda kesilirse yada herhangibir sebebten dolayı yükleme başarısız olursa softbrick olursunuz.Softbrick ten kurtulmak içinse odin ile stock romu flashlamanız yeterli olacaktır.

- - - Eklendi - - -

CWM yüklemesi konusunda herhangibir problem göremedim.Recovery ve download modunun açılmamasına sebeb olabilecek herhangibirşey yok.Belki recovery yanlış yüklemeden dolayı açılmıyor olabilir ancak recovery yüklemesi download modunu etkilemez.Sorunun ne olduğunu anlayabilmem için cwm yüklemesi sonrasında hiçbir işlem yapmadan odin programının sol alt kısmında yer alan message penceresindeki işlem kaydını tamamen kopyalayıp mesaj ile gönderirseniz sorunun neden kaynaklandığını bulabilirim sanırım.

ciwanamedi

ciwanamedi

Üye
Merhaba, Önce paylaşımın için teşekkür ederim. Ben gapps yüklerken hata veriyor cihaz E:can't open/ emmc/gapps-ics-20120429-signed.zip (bad) Installation aborted. diyo sen nerde hata yapıyorum yada hata yapıyor muyum?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, Önce paylaşımın için teşekkür ederim. Ben gapps yüklerken hata veriyor cihaz E:can't open/ emmc/gapps-ics-20120429-signed.zip (bad) Installation aborted. diyo sen nerde hata yapıyorum yada hata yapıyor muyum?

gapps dosyasını indirirken sorun olmuş olabilir.Bu yüzden gapps dosyasını tekrar indirmenizi tavsiye ederim.Bunun haricinde cwm recovery kullanmıyorsanız buna sebeb olabilir.

hh_hh

Üye
Öncelikle paylaşım için teşekkürler bende yükledim bu romu çok az kasmalar vardı öncesinde ama daha sonra eski romu kurup işlemleri baştan yapıp bidaha yükledim ve şuan çok memnunum. Bilmeyenler için ( ben bilmiyordum kurcalarken buldum ) ayarlar depolamada sd card ı varsayılan olarak seçebiliyoruz ve çok güzel oluyor hafıza bakımından. Orjinal romdan kat kat üstün olduğunu düşünüyorum yükleme yapmak isteyenler çekinmeden yükleyebilirler. Tekrardan ellerinize sağlık sadikbircan. konu ilerledikce sizinde bizi bilgilendirecenize eminim ve takipteyim...

samoçam

Üye
Sorunun neden olduğunu anlayamadım açıkçası ne xda forumunda nede burada daha önce hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım.Sizin için araştıracağım.

Brick olma konusunda cwm recovery kullanarak hata yapmadan yüklerseniz brick olmazsınız.Eğer yükleme yarıda kesilirse yada herhangibir sebebten dolayı yükleme başarısız olursa softbrick olursunuz.Softbrick ten kurtulmak içinse odin ile stock romu flashlamanız yeterli olacaktır.

- - - Eklendi - - -

CWM yüklemesi konusunda herhangibir problem göremedim.Recovery ve download modunun açılmamasına sebeb olabilecek herhangibirşey yok.Belki recovery yanlış yüklemeden dolayı açılmıyor olabilir ancak recovery yüklemesi download modunu etkilemez.Sorunun ne olduğunu anlayabilmem için cwm yüklemesi sonrasında hiçbir işlem yapmadan odin programının sol alt kısmında yer alan message penceresindeki işlem kaydını tamamen kopyalayıp mesaj ile gönderirseniz sorunun neden kaynaklandığını bulabilirim sanırım.

Verdiğin bilgiler için saol stock romu geri yükledim sonra yeniden yükldeim açıldı şu anda rom yüklü telefonda ben bir şey sormak istiyorum performans ayarlarını nasıl yapmalıyız ilk defa böle bir rom kullanıyorumda

exelancy

Üye
abiler emeglerinize saglık romu sorunsuzca kurdum fakat acilen sim kart taki kişileri görmem gerek bide apollo calişmayı durdurdu hatası ve galeride harici karttaki resimler çıkmıyor :( yardım larınızı bekliyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
abiler emeglerinize saglık romu sorunsuzca kurdum fakat acilen sim kart taki kişileri görmem gerek bide apollo calişmayı durdurdu hatası ve galeride harici karttaki resimler çıkmıyor :( yardım larınızı bekliyorum

Numaralar için rehbere gir menü tuşu ile seçeneklerden içe/dışa aktarı seç orada sim karttan içe aktar var.Ona tıkla numaraların otomatik telefon hafızasına taşınacaktır.Apollo sorununun neden olduğunu bilmiyorum.Sd kartındaki ve hafıza kartındaki kişisel dosylarını yedekleyip formatlamayı dene.Eski uygulama dosyaları sebeb oluyor olabilir.Galeri sorunu içinse galeriye basılı tut daha sonra üs kısımdaki uygulama bilgisinin üstüne bırak gelen ekrandan verileri temizleye tıkla ve tekrar galeriyi açmayı dene.Eğer galeri ve apollo hala sorun yapıyorsa yüklemede bir hata yapmış olabilirsin.

exelancy

Üye
sagol abim hallettim

ikosaedr24

Üye
hocam sizden bi shey sorayim benim bu romu yuklemezden once kameram bi bashga cekiyordu simdide cekiyor ama shoyle bi durum var kameramin simdiki durumu hasar gormush gibi aynen bu konuda bashga bi forumda okudugum kadariyla bu mod insanlarin trelinin kamerasina zarar vermish orijinal romu bile yukledim ve benim telle ayni telli yanyana resim cekib denedim benim kameramin sanki ishigi olmus yani renk ler olu gibi eskiden bundan 2 defa isikliydi bu problemi nasil hall ede bilirim (ayrica olabilir bunun alpha 6 surumu yukleyen yani bi tek o surumunu yukleyen arkadashlar kamerasinin zarar gormemesine yeterli sebeb olabilir ;ama ben 5-i de yuklemishdim bundan kaynaklana bilirmi yani daha kotuydu 5-de)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hocam sizden bi shey sorayim benim bu romu yuklemezden once kameram bi bashga cekiyordu simdide cekiyor ama shoyle bi durum var kameramin simdiki durumu hasar gormush gibi aynen bu konuda bashga bi forumda okudugum kadariyla bu mod insanlarin trelinin kamerasina zarar vermish orijinal romu bile yukledim ve benim telle ayni telli yanyana resim cekib denedim benim kameramin sanki ishigi olmus yani renk ler olu gibi eskiden bundan 2 defa isikliydi bu problemi nasil hall ede bilirim (ayrica olabilir bunun alpha 6 surumu yukleyen yani bi tek o surumunu yukleyen arkadashlar kamerasinin zarar gormemesine yeterli sebeb olabilir ;ama ben 5-i de yuklemishdim bundan kaynaklana bilirmi yani daha kotuydu 5-de)

Kamera henuz tamamen stabil bir sekilde calismiyor.Hala camera uzerinde calismalar devam ediyor.Eski roma donuldugunde netlik problemi yasanmasini engellemek icin kisisel dosyalarinizi yedekleyip telefon hafizasi ve hafiza kartina format atin.Ayrica eski roma donmeden once wipe islemlerinin yanisira system ve cache i tamamen formatlarsaniz sorun olmayacaktir.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğin bilgiler için saol stock romu geri yükledim sonra yeniden yükldeim açıldı şu anda rom yüklü telefonda ben bir şey sormak istiyorum performans ayarlarını nasıl yapmalıyız ilk defa böle bir rom kullanıyorumda

Performans ayarlariyla oynamanizi tavsiye etmem ancak sarjin cabuk tukendigini dusunuyorsaniz islemci max hizini 1ghz yada 800mhz e dusurebilirsiniz.Tabi bu oyun oynarken yavaslamalara sebeb olabilir.Ancak gunluk kullanim icin sorun cikartmayacaktir.İslemci yonetici olarakda ondemand veya interactive kullanmanizi tavsiye ederim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

samoçam

Üye
burdaki işlemleri uygularsam sorunsuz geri yükleyebilirmiyim orjinal romu

- - - Eklendi - - -

yada aldığım backup dosyasını direk recovery kursam olurmu

nsren

nsren

Üye
hocam build 7cikmis bir bakar misiniz ona göre yükleyeceğim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
hocam build 7cikmis bir bakar misiniz ona göre yükleyeceğim

evet şimdi farkettim hemn konuyu güncelliyorum.

- - - Eklendi - - -

burdaki işlemleri uygularsam sorunsuz geri yükleyebilirmiyim orjinal romu

- - - Eklendi - - -

yada aldığım backup dosyasını direk recovery kursam olurmu

backup ınızı recovery den geri yükleyin ancak öncesinde bir rom yükler gibi wipe işlemlerini yapmayı unutmayın.Geri yükleme yaparsanız bütün eski ayarlarınızda geri yüklenir yani sizin için daha faydalı olacaktır.

samoçam

Üye
evet şimdi farkettim hemn konuyu güncelliyorum.

- - - Eklendi - - -

backup ınızı recovery den geri yükleyin ancak öncesinde bir rom yükler gibi wipe işlemlerini yapmayı unutmayın.Geri yükleme yaparsanız bütün eski ayarlarınızda geri yüklenir yani sizin için daha faydalı olacaktır.

Sadece wipe işlemini mi yapıcam yoksa format falan gerekiyomu

nsren

nsren

Üye
ilgi için tesekkurler :):) bak düzgün takip et bir daha haber vermem ona göre. :):) şaka bir yana gercekten konusuna bu kadar sahip çıkan birini daha görmedim. cok teşekkürler :):)

loley00

Üye
yükleyen arkadaşlar cvplayabilirmi yüz tanima sistemi calisiyomu

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
yükleyen arkadaşlar cvplayabilirmi yüz tanima sistemi calisiyomu

Şu an yüz tanıma sistemi oldukça iyi çalışyıor.Samsung un sunduğu value pack güncellemesindeki yüz tanıma sisteminden daha başaralı diyebilirim.Ancak hala geliştirilmeye ihtiyacı var.Nadirende olsa ön kameradan kaynaklı takılmalar yapabiliyor.Yani ön kamera konusunda çalışılması gerekli.Ama yinede yüz tanıma sistemi sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Üst Alt