Ben sabah 7de evden çıktığımda şarjım %99du. Akşam 5te eve geldiğimde ise %72 deydi. Bence sarjınızın çabuk bitmesinin sebebi telefonu fazla kurcalayıp bazı programları açık bırakmanız.
Ayrıca telefonuma yoon kernel yükledim ve artık ne donma ne de performans sorunu var.
Bu rom, stock romdan tartışmasız çok daha iyi.
eyw hocam saol bilgileri için yani bnm demek istediğim galaxy w için paylaştıınız jelly bean romu bu ıcs romundan daha stabilmi acaba onu yuklememi önerirmisiniz bde hocam telefon ha bbire kapanıp duruo ne yapmalıyım
Hocam cm9 u yüklediğimde güç tuşuyla kilit moduna alıyorum sonra açıyorum alttaki tuşların ışığı yanıyor ekran gelmiyor sonra kapanıyor telefon. Ondan mecburi cm10 kullanıyorum. Nedir sorun ya cm9rc2 kullanmak istiyorum ama olmuyor :/
Sprit fm lite yi yükledim yine aynı hataRomu yeniden yüklemeyi deneyin işe yaracaktır.Xda forumundada uzun süredir bundan şikayetçi olanlar var.Bazı kişilerde yapıyor.
- - - Eklendi - - -
Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5
- - - Eklendi - - -
Cm9rc2+yoonkernel1.5+Lazeroid2.5
- - - Eklendi - - -
Sprit fm başka bir sürümünü bulup yüklemeyi deneyin.
anasayfada videolu anlatım var daha ne yapalımSadikhocam bu odin ile yuklemeyi uzun ca anlatabilirmisibiz hangi islemleri yapip pc ye baglayacagiz acil yardim lutfen
15 tatilin son haftası felan yeni sürüm gelsede sevinsek yahu valla bekle bekle öldüm hergün konuya bakıyorum
her dakika bakıp zamanınızı boşa tüketmeyin şu an için size söyleyim garanti bir hafta yeni sürüm yok hatta bir ayda olabilir ama ondan sonra cm9 bitmiş cm10 beta veya rc olabilir ve cm 10.1 çıkar kamera yapılsa süreç hızlanacak çünkü arco kernele zaman ayırmak yerine sadece cm 10.1 ve cm10la uğraşacakki bu iki yazılım birbirine çok benzediği için arco bir romla uğraşmış gibi olucak bence yüksek ihtimal zaten cm 10 ve 10.1 aynı zamanda stable sürüme geçer ben cm10 bekliyorum acayip stabil ve akıcıSen hergün bakıyon ben her dakika arco yapsa bi süpriz
her dakika bakıp zamanınızı boşa tüketmeyin şu an için size söyleyim garanti bir hafta yeni sürüm yok hatta bir ayda olabilir ama ondan sonra cm9 bitmiş cm10 beta veya rc olabilir ve cm 10.1 çıkar kamera yapılsa süreç hızlanacak çünkü arco kernele zaman ayırmak yerine sadece cm 10.1 ve cm10la uğraşacakki bu iki yazılım birbirine çok benzediği için arco bir romla uğraşmış gibi olucak bence yüksek ihtimal zaten cm 10 ve 10.1 aynı zamanda stable sürüme geçer ben cm10 bekliyorum acayip stabil ve akıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?