BySkeleton
Üye
Bende şuan 4.1.2 cyonagenmod yüklü (Galaxy W) her şeyden memnunum fakat. Orj. Menüsünde simgelerin yerini değiştiremiyorum bu yüzden go launcher kullaniyorum performansida etkiliyor tabi. Orj. Temada bu sorunu nasıl çözebilirim? + Görev Yöneticisi yok + en önemli sorunum File Manager 'e girdigimde hafiza karti dosyalari cikmiyor. External SD dosyasi yok fakat pcye takinca cikiyor ve apolloda sd karttaki muzikler gozukuyor fakat file managerde yok bu dosyalar. Bu sorunlar sizin 4.0 romunuzda düzeltildi mi? Yardımcı olursaniz sevinirim bu rom'da bu sorunlar yoksa indirmeyi düşünüyorum.
Bu romda sd kart dosyalari gozukme sorunu giderildi mi peki? Giderildiyse yuklemeyi dusunuyorum sd kartina yukledigim apklari falan bulamiyorum external sd dosyasi yok onceki gibi.beyler sadık hocamız dediki bana mesajında 3x kernelinde artık kameraya görüntü geliyormuş dedi ve çeşitli güncellemeler var dedi bende githuba girdim merak ettiğim diğer güncellemelere bakmak için harbiden kernel şu an iyi bir durumda yani arco sanırım diğer cm9'u 20-25 gün içerisinde tam çalışan bir kernelle burda paylaşır ve sonra bug ve küçük hataları düzeltir ve bunu stable olarak bırakır sonra cm 10.1 çıkar cm 10 da zaten kernelden sonra hızlı bir ilerleme kaydeder hatta cm10 ne kadar ilerlerse cm 10.1 de baya baya hızlı ilerler yani bu konuyu terketmemiz de yakındırha birde unuttum kernel 3.0.57 sürümüne güncellenmiş ki kernel linüx arşivinde stabil o0larak gözüküyor bilmeyenler içinde sıralayım sürümler alpha beta rc nightly stable dir
- - - Eklendi - - -
ben değiştirebildiğimi hatırlıyorum çünkü bayadır trecbuchet yani şu an sizin kullandığınızı kullanmıyorum ama nova launcher kurun go launcher 5 para etmez
- - - Eklendi - - -
bende nova kullanıyorum menü arka planını saydamlaştırmaya kadar aynayabiliyorum arayüzle ve en önemlisi animasyonlarda hiç titreme felan yok
aynen hocam bence ikisi birde gelebilirBunların hiçbirisi gerçek sorunlar değil sadece kullanmayı bilmiyorsunuz.Cm romlarında menüyü düzenleyemezsiniz otomatik olarak alfabetik sıraya göre yerleşir.Cm10da hafıza kartı ve telefon hafızası storage/sdcard0 ve storage/sdcard1 altında.Cm9da ise mnt/sdcard ve mnt/external_sdcard altında yer alıyor.
- - - Eklendi - - -
Birde kernel çalışmaları hızla devam ediyor önemli gelişmeler var ama githubda hala 2.6.35 ile ilgili çalışmalarda olması bana yeni kernelden önce rc3 gelir gibi geliyor.
anladım hocam teşekkürler iyi iyi kernel kıvama gelince cm 10.1 dünden hazırCm10.1 için çalışmalar kernel üzerinden yürüyor.Cm10.1 in doğru çalışabilmesi için yeni kernel şart.2.6.35 ile boot dahi olmiyor 10.1 bu yüzden yeni kernel çalışmaları başladı zaten.Yoksa tek sorun vsync olsaydı bir yolu bulunurdu cm10 için.Yani kernel için yapılan her çalışma aynı zamanda kernel çalışması.
Bu rom hala güncelliğini koruyor.Stabil sürüm çıkana kadar rom güncellenmeye devam edecek
Samsung usb driverlarını yükleyin.Depolama, mtp ve adb modunda sorun yok.Birde driverlar yüklü olsa dahi kies görmeyecektir.Ama diğer herşey sorunsuz.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamayı yükleyin ve uygulamaya girip etkinleştirin ayrıca start automaticly at boot seçeneğinide işaretleyin arayüz oldukça hızlı ve stabil oluyor denemenizi tavsiye ederim.
yuh yani be bir firmware bu kadar uzun sürüyor . adamın beynini yordukça yoruyor. Yokmudur bunun kısa çözümü ??? bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar android uygulaması olarak yapsalarda marketten indirilip kurulsa çalıştırılsa olmazmı . çok uzun işler bunlar
Hocam verdiginiz programı yukledim dediklerinizi.yaptim. root erisiminede izin verdim ama bi fark goremedim. Ben mi yanlıs bisey yaptm acaba?
arkadaşlar bizde özellikle ben de çok 2.3.6 romunu kullandım sadık hocamın dediği gibi devamlı kullanmada şarj zaten su gibi gidiyor artı 4-5 uygulama yükledikten sonra şarj asla bir günü deviremiyor yani şarjkonusunda aslında aralarında fark yok ve eğer benim gibi okula gitmek için 6 telefonu şarjdan çıkarıp cebinize atıp daha sonra 3 te felan çıkarıyorsanız açtığım konularda bulabilirsiniz juice defenderi kurun ayarlarını felanda yazdım eğer telefonu hiç ellemezseniz %1-2 arası bir şarj gidiyor ki ben denedim bir gün hiç ellemeyin %5 felan gidiyor çünkü mesaj ve gelen çağrı dışındaki androidin kirli ağsından kurtarıyor ve telefonda baya şarj gidiyor tabi açık uygulama olmamasında dikkat edin bu yüzden geliştirici seçeneklerden arka plan işlem sınırını 2 veya 3 yapın sadık hocam juicedefenderi sizede öneririm gerçekten baya işe yarıyor zaten yorumlardanda anlarsınızTelefonum daha 1 aylık ve bu romu kurdum. 1,5 - 2 gün giden şarj 1 günü görmüyor artık. Görev yöneticisi yok diye programlar açık mı kalıyor acaba? ona bakamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?