ahmetsuha525000
Üye
Kardesim genel performans olarak cm10 daha iyi ama su an stabil degil. Cm9 oyun performansı olarak daha iyi castagnaIT 7.5 kerneliyle bu daha da iyilesiyor ve cm9 da her sey sorunsuz calsiyor. Cm10 da bazı özellikler sorun cıkartabiliyor. Cm9 Rc2+castagnaIT 7.5 kullanmani oneririm.
Rom çok eski ve oc haricinde birşeyi yok.Daha önce denemiştim.Pek stabil değil.
- - - Eklendi - - -
Cm10un şuanki halini kullanmak daha iyidir bence onun yerine
edit:dediğiniz gibi yaptım rehberi içeri aktar dedim aktardım rehberde görünüyor ama yeni kişi ekleme olayı nasıl olacak sim karta kayıt etmiyor sadece telefona kayıt ediyor bide rehberi toplu silme yok galiba yada ben bulamadım bide menüde klasör olusturulmuyor yada menu duzenlenmıyor yardımcı olursanız sevinirim 176 sayfa var okuyamadım k.bakmayın lütfen.
Zaten genelde son 10 15 sayfa bu tür durumlarda son sürümle ilgili ve romla ilgili birçokşey için yeterli oluyor.Radyo için çözüm ana konuda var.Başka çalışmayan bişi yokŞimdi biz bunu kurduğumuzda hangi özellikler çalışmıyor acaba?
görüntülü konuşma
radyo
başka var mı acaba? bütün sayfaları okuyamadım 176 sayfa olmuş..
allah razı olsun hocam bilgilendirdiniz yoksa hep ikilemde kalıcaktım yanlışmı yükledim acaba diye ana mesaja edit yapıp ekleseniz bunları yeni yapan arkadaşlar için çok iyi olur benim nacizane görüşümdür tekrardan allah razı olsun iyi geceler.Zaten kimseye 176 sayfayı oku diyemem artık.Bu saatten sonra eski yorumlar sadece gereksiz bir yığın haline geldi.Sime kayıt yok.Menü hiçbirşekilde düzenlenemez klasör açılamaz.
Zaten kimseye 176 sayfayı oku diyemem artık.Bu saatten sonra eski yorumlar sadece gereksiz bir yığın haline geldi.Sime kayıt yok.Menü hiçbirşekilde düzenlenemez klasör açılamaz.
- - - Eklendi - - -
Zaten genelde son 10 15 sayfa bu tür durumlarda son sürümle ilgili ve romla ilgili birçokşey için yeterli oluyor.Radyo için çözüm ana konuda var.Başka çalışmayan bişi yok
kardes kamerada zoom yapma yok,
bide operamı ana kısayollara koyuyorum kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?