Ali58_58
Üye
bende yaptım ondanda olabilir ama üstüne castagnaıt ekledim sonra tekrar onu ekledim hımm o ara olmuştur birşeylerBeyler bende sadik abinin verdigi yoon kerneli cok iyi ve stabil calsyr. Donmalar yeni kernel kurarken yapilan yanlisliklardan kaynaklaniyor. Yeni kernel kurmadan once 1.advanced>wipe dalvik cache 2.mounts and storages>format/cache 3.install zip from sd card>kuracaginiz kerneli secin ve
kurun. 4.advanced>fix permissions 5.Reboot system now diyin kernel saglam bir sekilde kurulacaktir.
Ayrica emptychat arkadas orjinal kerneli sormus.onuda burdan indirebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(cm9 beta4 stock kernel)
peki hocam bu castagnaIT 7.5 cıkmıs sanırım. Oyun performansi nasil sizde ?bende yaptım ondanda olabilir ama üstüne castagnaıt ekledim sonra tekrar onu ekledim hımm o ara olmuştur birşeylerama sonradan donma yapıp telefon kitlenebiliyor
- - - Eklendi - - -
neyse dileyen istediğni yüklesinama castagnaıt daha stabil
yok onlarda bir sorun ama baya stabil değilmiarkadaşlar ılk olarak cevaplar ıcın cok tesekkurler ve alı kardesın verdıgı kernelle sıkıntılarım yok oldu sorunsuz bır kernel sadece 720p vıdeo cekmıyor kı 480p cektıgınden sıkıntı olmuyor bu arada hd vıdeo cekmıyor fakat oynatmada falan sorun yoktur ınsallah gerek flash ısteyen nettekı vıdeolarda gerek kendı attıgımız dızılerde falan
yok onlarda bir sorun ama baya stabil değilmi
yooooYoon kernelide temple runda falan 0 kasma. arayuzde falanda donma yok sizde sorun cıkardı sanırım.
slm arkadaşım emeğin için teşekkür ederim fakat bunda görüntülü konuşma neden yok
yoooosadece temple runda ani atlamalar sağa dönüş felan yapınca hafif bir titrememi diyim artıköyle bir şey oluyor olmuyor yani kernel süper neyse burası cm9 rom bölümü sadık hocamız görmesin fırça atar
Hicbir zaman olmadi hicbir zaman da olmicak kardesim. Goruntulu konusma sadece stock romda olur[/QUO
- - - Eklendi - - -
Hicbir zaman olmadi hicbir zaman da olmicak kardesim. Goruntulu konusma sadece stock romda olur[/QUO
Ben burdaki arkadaslardan onuda bekliyorumpek ilgilenemedigimden bilmiyodum boyle seyler yavas yavas bakiyorm da arkadas neler yapiliyo ya emegi gecen herkesin eline saglik. Su goruntulu konusmafa hic mi umit yok
- - - Eklendi - - -
Ben burdaki arkadaslardan onuda bekliyorumpek ilgilenemedigimden bilmiyodum boyle seyler yavas yavas bakiyorm da arkadas neler yapiliyo ya emegi gecen herkesin eline saglik. Su goruntulu konusmafa hic mi umit yok
Ah be kardesim keske umit olsa ama yok :-)
o bendede oldu ya arkadaşlar yoon kernelde sıkntı var diğer sürümünde yükleriz şimdilik castagnaıt kullanın sadece hd video kaydı çalışmıyor o kadararkadaşlar yoon kerneli ve rc2yi yükledim telefonun bazı özelliklerinde olumsuz değişmeler oldu. mesela fark ettiğim bir sıkıntı, konuşma sırasında telefonun ekran ışığının kapanmaması. bu normal bir durum mu yoksa eksik ya da hatalı bir şey mi var telefonumda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?