sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
CM9 rc2: yükledim herşey iyi ama hala kamerayı açınca bir sd kart takın hatası veriyor. gidip clas10 kart aldım takdım yinede aynı sorun. yardım edermisniz
hayır siyah ekranda kalırsınbu yeni kernel beta 4le uyumlu mu?
aslında ben geçmiş yorumda yazdım beta 4 e kurmayın diye keşke dinleseydiniz beniarkadaşlar ben beta 4 de sadık hocamın verdıgı kernelı kurdum ılk kurduktan sonra zaten bır kere acılısta kaldı sonradan acıltı hersey guzel perf artısınıda barız hıssettım ama telefon ıkı kere donup kaldı ve kendıne reset attı kullanırken ustelık 1400 mhz de kullanıyordum bende donup kalınca en son reset atmasını beklemeyıp pılı cıkarıp taktım sımdı cyanogen falan yazan yerde kalıyor acılmıyor ne yapabılırm acaba usp hata ayıklama etkın mıydı degılmıydı bakmadım oyuzden mı donup kapanıyor yoksa rc2 mı gerek yardımcı olursanız cok memnun olurum su an tel acılmıyor ne yapabılırım bu arada rc2 de bır sıkıntı varmı yoksa onu yuklıyım bu kernelıde ona kurım eger performans ıyıse rc2 de
- - - Eklendi - - -
bırde kernel tam olarak nasıl yuklenır anlatırmısınız wipe işlemlerini falan yapmak gerekirmi
rc 2 ye yükseltirken aynn aynı işlemleri yapıcaksın ana sayfadaki yani wipe data cache... beta 4 iyi ama rc 2 ile arasındaki farkı abarttılar rc ye geç sadıkhocamın verdiği kerneli yükle süper yani başka bir şey demiyorumhzılı cevap için çok teşekurler oncelıkle pekı birde rc2 de ki performans beta 4 den iyi mi yani rc 2 de beta 4 den dezavantajlı kısımları varmı bu kernel ve rc 2 ıle daha ıyı oyun performansı alırmıyım beta 4 den kusura bakma basının etını yedım ama bırde bu rc 2 ye yukseltırken hangi islemleri yapıcaz cwm den
Sdswap yapmayı deneyin.Ayarlar/Depolama/Seçenekler/Depolama Yapılandırması girin ve dahili hafızayı kullanı işaretleyip telefonu bitkez yeniden başlatın.Sorun çözülecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?