Bende arconun yorumları ve githubından yola çıkarak yorum yapıyorum.Birtek yeni kernel konusunu tutturamıyorum bir türlü çıkmıyor Ama bu sefer ümitliyim cm10 alpha3 yeni kernelle gelicek.Bencede 1-2haftaya hazır olur diye ümit ediyorum.
Ben clockwork le backup aldim sdkartimda duruyo.Telefonu servise gönderilebilir hale bunu restore ederek getiremeyecekmiyim yani illaki odinlemi yapmam gerekir?
"Kendi tahminim"e göre Cm9 olağan kernel ile Final yapar.
Kernel 3'ü CM10 Alpha 3'te görmeyiz veya 4'te... CM10 Beta 1'de Kernel 3 eklenir.
Dediğim gibi kendi fikrim bu yönde.. Alpha 4, Beta 2 versiyon olur. İşler yolunda gitmezse, en fazla Final öncesi bi RC sürümü görürüz.
Ben clockwork le backup aldim sdkartimda duruyo.Telefonu servise gönderilebilir hale bunu restore ederek getiremeyecekmiyim yani illaki odinlemi yapmam gerekir?
"Kendi tahminim"e göre Cm9 olağan kernel ile Final yapar.
Kernel 3'ü alpha 3'te görmeyiz veya 4'te... Beta 1'de Kernel 3 eklenir.
Dediğim gibi kendi fikrim bu yönde.. Alpha 4 Beta 2 versiyon olur. İşler yolunda gitmesse, en fazla Final öncesi bi RC sürümü görürüz.
Ama gerçek olan şu: cm9 yeni kernel sonrası nightly sürüme geçicek.Yani cm9 yeni kernel ile finale ulaşıcak..Cm9 un finalini yeni kernel sağlayacak(Bu geliştirici olan arconun açıklaması).Cm10 ise yeni kernelle beta1 olabilir evet.Ama bir sonraki cm10 sürümünde yeni kernel gelmesi ihtimali yüksek.
Anlayamadım şimdi siz beta4ümü kastettiniz yoksa cm9 romunu mu?Eğer cm9 romunu kastettiyseniz önünüzde 90dan fazla sayfa var ve rom hakkında 1000 e yakın yorum.Eğer beta4 ü kastettiyseniz(benim düşüncem bu yönde) beta3 ten yada daha önceki sürümlerden pek bir farkı yok.Beta1 den beri öyle hatırı sayılır büyük bir değişiklik yapılmadı.
Nightly sürümler genelde Alpha öncesi gelir.
Takvim konusunda bi yanlışlığın var yada ben yanlış biliyorum.
RC olur. Beta sonrası, Final öncesi...
Neyse umarım senin dediğin çıkar da, bi an önce kavuşuruz.
Nightly sürümler genelde Alpha öncesi gelir.
Takvim konusunda bi yanlışlığın var yada ben yanlış biliyorum.
RC olur. Beta sonrası, Final öncesi...
Neyse umarım senin dediğin çıkar da, bi an önce kavuşuruz.
Benim için ortalama bir kullanımda(ortalamadan kastım birçok kişiye göre biraz yoğun bir kullanım ) 8-9 saat kadar gidiyor şarjım cm10 ile.cm9 yaklaşık 20 saat fln gidiyor aynı kullanıma.
- - - Eklendi - - -
Bu arada telefonumu servise verdiğim için pazartesiden itibaren yaklaşık 1hafta kadar internete giremeyebilirim.Sorularınız cevapsız kalırsa şimdiden özür dilerim.
Hocam ben beta3 kullanıyorum 1 haftadır. Beta4 e nasıl gecerim yardımcı olursanız sevinirim ayrica bi sey daha var sd kartta olan uygulamalar ve oyunlar silinir mi?