Dejavuex
Üye
şunu sormak istiyorum açık ve net bir cevap verirseniz seviniriim. bu rom'u yüklediğimde hangi özelliklerde sorun yaşarım. örneğin kamera, usb bağlantısı ve benzeri gibi. yani bütün eksileri ne olacak
abicim bize sormana gerek yok home ses açma power neyse sırasıyla bas eğer cmw açılıyosa olmuştur yoksa tekrar dene denileni aynen yap ama yüklenmişe benziyo
- - - Eklendi - - -
abi şu an ben stock romdayım pardon eğer titreşime alcaksan basılı tut eğer olmuyosa sen tuş ayalarıyla oynamışsın bildirimden sessize al beta 4 az kaldı zaten yani eninde sonunda düzelir ama hangi ayarı bozdun bilmiyorum ama bekle tecrübesi olan birisi belki bişey yazar
şunu sormak istiyorum açık ve net bir cevap verirseniz seviniriim. bu rom'u yüklediğimde hangi özelliklerde sorun yaşarım. örneğin kamera, usb bağlantısı ve benzeri gibi. yani bütün eksileri ne olacak
bunu yuklerken external sd de formatlaniyo mu? bi de yurtta oldugum icin pc bulamiyorum terminal emulatoru tam olarak anlatabilir misiniz bi hata veriyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcwm yuklenmis oluyo mu boyle
Arkadaşlar orjinal ROMu geri yüklücem videodaki aşamaları tekrar yapacak mıyım yoksa direk sd kartta attığım rom u gösterip mi yükleme yapıcağım ?
Bide bu konu içindeki orjinal rom dan kastettiği 2.3.6 olan android sürümü mü ?
Arkadaşlar yeni update in ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgim yok ne yazıkki.Arco bu konuda bir açıklama yapmıyor ben sadece githubında yayınladığı gelişmelere bakarak sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum.Ve githubda gördüğüm değişimlerden bahsetmem gerekirse yeni kernel uzun zamandır zaten çalışır durumda ancak yapılan değişiklikler stabilite hatalarını gidermeye ve uyumsuzluk sorunlarını gidermeye yönelik.Arco yeni sürümü beta4 olarak değil nightly sürüm olarak çıkarmak istiyor.Bu yüzden yeni kernel üzerinde hiçbir hata veya eksik kalmadığı zaman romuda yeni kernelle birlikte optimize ederek yeni sürümü paylaşacaktır.
Beta 4 yayınlandı.
Bali cm10uda güncelleseydi yaŞimdi onuda günceller diye bekledim ama ondan ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?