sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
allah allah bende niye gelmiyor. telefona format atmak mı lazım acaba. sd kartı biçimlendirdim zaten. başka ne yapabilirim. hadi usb çok sorun degil de google play olmazsa olmazımdır.
formatı nasıl atabilirim bilgin var mı
ayarlar menüsünde mi yoksa ana menü den mi girecegim. şu anda cm7 yüklüCWM de mounts&storage kısmına gir orada görebilirsin.
ayarlar menüsünde mi yoksa ana menü den mi girecegim. şu anda cm7 yüklü
4)Kurulum Adımları:Recovery den formatlamalısın.Recovery haricinde sadece kullanıcı verileri ve ayarlarını sıfırlarsın.Sistemi formatlamak için recovery kullanmalısın..Bu arada yükleme için cwm recovery sini kullanıyorsun dimi
- - - Eklendi - - -
Ve bişey daha recoveryden format attıktan sonra yeni bir rom yükleyene kadar telefonun açılmaz bu yüzden hafıza formatlama systemi formatla ve sdcardda flashlanabilir bir rom bulundur.
4)Kurulum Adımları:
a)CWM5 Recovery kullanın.
b)Telefonunuzu Recovory moda alın(Ses açma+home tuşu+açma/kapama)
c)Wipe data ve wipe cache ile telefonunuzdaki verileri silin.(Ses açma-kısma tuşları ile aşağı tukarı hareket edin ve home tuşu ile seçin.)
d) install from sdcard seçenğine gelip indirdiğiniz CM9 romunu(update*.zip) seçin ve onaylayın.
e)Yükleme tamamlanınca yine aynı menüden indirdiğimiz diğer zip dosyasını (gapps*.zip) seçin
f)Yükleme tamamlanınca reboot system ile telefonunuzu yeniden başlatın ve açılmasını bekleyin.
g)Telfonunuzun açılış ayarlarını yaptıktan ve google accountunuza giriş yaptıktan sonra daha önce yedek almak için kullandığımız uygulamaları tekrar yükleyip sms ve arama kaydınızı geri yükleyin.
bunları yapıyorum ben. bunun dışında format dediğin hangisi. recovery modda format menüsü başaka yok sanırım.
- - - Eklendi - - -
sıfırdan yine kurdum ve google play yine yok ortada. sinir oldum iyice.
cvm menüsü degin şey tam olarak nedir.
kardeş benim telefonun recovery menüsü çok farklı ama. sadece 4 tane bölüm. var video da flaş sonrası işlem benimki ile çok farklı. ben de flaş bitince telefon direk açılıyor. yani yeniden başlama seçeneklerinin hiç biri yok. sen den ricam sırası ile yapıln işlemleri yazarmısın. kusura bakma vaktini alıyorum. birde senin recovery menüsünde android resmi var ben de yok. senin menüde bir çok işem yapılıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki dosyayı indir içinde word olarak anlatım mevcut.
rar dosyasının içinde bayagı bir dosya var. onlarla ilgili işlem yapacak mıyız. yani bu işlemi ilk defa yapacagım.
- - - Eklendi - - -
inşallah olur.
bilgisyar telefonu hiç görmüyor ki. ne yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?