şöyle bi soruna (veya sorunmudur bilmiyorum) a rastladım
saat ayarları ağa göre ayarlandığında saat geri kalıyor.sürekli 3g mi açık olması gerekiyo o modda
kapadım 2 seçeneğide şimdi sorun yok
arkadaşlar bilgisayara ihtiyac olmadan orjinal roma nasıl dönebilirim.yardım etcek kişi cok sevaba girer.bu telefonu anneme vericem annemde s2 alcak.lütfen yardım.
arkadaşlar bilgisayara ihtiyac olmadan orjinal roma nasıl dönebilirim.yardım etcek kişi cok sevaba girer.bu telefonu anneme vericem annemde s2 alcak.lütfen yardım.
MMS Ayarlarını Tekrar Yapıcaksın Kullandığın operatörün mms ayalarını internetten bak sonra ayarlardan mobil ağlara giricen erişim noktası ydı galiba ordan mms bulcan ayarlicaksın
Maalesef olmadı. Seclauncher2.apk yi system/app'nin içindeki ile değiştirin demiş ama öyle bir dosya yok. Trebuchet var. Ben yine de attım ama olmadı. Sen diğer linki at istersen.
hocam bende eskıden kalan bı seclauncher varmış.şu anda touchwız 5 kullanıorum catır catır.
es file yokmu sende ? vardır muhakkak yada root explorer neyse. apkyı system app içine at sonra ustune tıkla kur kullan
hocam bende eskıden kalan bı seclauncher varmış.şu anda touchwız 5 kullanıorum catır catır.
es file yokmu sende ? vardır muhakkak yada root explorer neyse. apkyı system app içine at sonra ustune tıkla kur kullan