bartowski24
Üye
merhaba arkadaslar galaxy w me bravia engine kurmaya karar verdim fakat
1) Bu telefonumun ekranina zarar verirmi?
2) Telefonumun brick olma ihtimali varmi?
cevap verecek olan arkadaslara tesekkurler
bu arada burada soylememin sebebi konu actim cevabi gelmedi
1-Telefonun ekranına herhangi bi zarar söz konusu deildir.aksine görüntü çok daha net ve renkler dolgun olur.
donanımsal açıdan ekran etkılenmez merak etme.
2-hayır telefonunuzun brick olma ihtimali yoktur.cmw menuden flaşlayınız anlatılanlara harfıyen uyunuz
arkadaşlar bende rc5+yoon kernel aphrodite+bravia engine yüklü üstüne lazerdroid kursam sorun olur mu ve sorun olmayacaksa link verebilecek var mı ?
oncelıkle rom yuklemek ıcın cmw menuyu yukleyınız onu yuklemeden rom yuklemeye kalkmayınız.cm9 rc5 + olarak 3x yoon kernel kurabılırsınız yararı buyuk.ayrıca bravı engıne ve lazerdroid kurmanızı tavsiye ederım.şu konuya göz atın cm9 rc5 kurduktan snra
http://www.maxicep.com/android-modi...t-seviyeye-cikarmak-nighty-konu-d-740345.html
performans ilk kurduğumda iyiydi ama düşüyo giderek temple run 2 takılmaya başladı chainfire 3d de kullanıyorum ama pek bi işe yaramadı
bu rom cm9 un geliştirilmişi.ama cm9dan daha hoş .cok ta hızlı degil ama oyun performansı daha iyi diyebilirim.
dostum ama bu yoon kernel ve lazerdroid cok etkılıyor eger onlar kuralabiliyorsa kurucam sen denedınmı hıc
ama yukarda linkini verdigim rom daha hoş ayrıca hafıza kartını usb bellek olarak kullanıyor telefon ben vold.fstab yapmadan.
vold.fstab işlemi işini bilen bir kullanıcıya en fazla 10sn sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?