isousluer
Üye
Hocam thunderbolt nedir kisaca bilgi verirmisiniz
Bide cm9 rc4 ustune 3x yoon kernel kursam yararini gorurmuyum
Senle alakalı değil, o oyunlar Türkiyede henüz kullanılamıyor. Gta 3 de yoktu mesela, ama vice city çıkınca Gta 3 markette gözükmeye başladı.sadık hocam ben şöyle birsey farkettim sorun sadece bende mi başka arkadaşlarda da var mı bilmiyorum
Google play de yeni uygulamaları göremiyorum gta Vice city mc4 gibi oyunlar gözükmüyor mesela
thunderbolt bir script lagları ve takılmaları azaltıyor kurabilirsinizx ama lazerdroid başka bir scriptle çakışıyo
lazerdroidi kurabilirsiniz 3x yoon kernelide göremedim hangisiThunderbolt'da bir kernel bildiğim kadarıyla ama yine de yanlış bilgi vermeyim, tam bilmiyorum.
Ben de rc4 üstüne 3x yoon kernel kurdum. Gerçekten performans bakımından çok iyi.
Thunderbolt kernel değil yalnız. Thunderbolt sistemin ihtiyaçlarını azaltıp, sistemi rahatlatan bir eklentidir. Bende hem Yoon Kernel, hem Thunderbolt yüklü.ali hocam daha şimdi sizin night konuda thunderbolt kernelini kurdum...cm9 rc4 romunu tekrardan yukleyip 3x yoon kerneli kurayımmı ? thunderboltmu iyi yoksa 3x yoon mu ?
ali hocam daha şimdi sizin night konuda thunderbolt kernelini kurdum...cm9 rc4 romunu tekrardan yukleyip 3x yoon kerneli kurayımmı ? thunderboltmu iyi yoksa 3x yoon mu ?
aynen ama başlangıç için iyi olmuş yoon kernel tabi baya eksikleri varThunderbolt kernel değil yalnız. Thunderbolt sistemin ihtiyaçlarını azaltıp, sistemi rahatlatan bir eklentidir. Bende hem Yoon Kernel, hem Thunderbolt yüklü.
Senle alakalı değil, o oyunlar Türkiyede henüz kullanılamıyor. Gta 3 de yoktu mesela, ama vice city çıkınca Gta 3 markette gözükmeye başladı.
- - - Eklendi - - -
Bir de arkadaşlar xda'da yazıyordu da rc4'ü rc3'ün üstüne kurarsak usb depolama çalışıyormuş, ama wipe işlemlerini yapıp da rc4'ü en baştan kurarsak çalışmıyormuş.
Orjianl roma dönmk kaç dakika sürüyor? 15 dakika oldu hala bekliyorum?
Benim 10 dk surdu
İkisini de direkt kurabilirsin, sorun olmaz.arkadaşlar thunderbolt yaparken wipe işlemleri dahilmi yoksa direkmi kurucaz ?
3x yoon kurarkende wipe işlemleri dahil değil direk kuruyoruz değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?