Bu arco s3 ün temasını falan niye portlamıyor ? Nexus arayüzünün açılışı çok kötü nesneler çok büyükten geliyor 2.3.6daki daha güzel daha hızlı veya s3 ün şuanki teması mesela remics de s3 teması portlamışlar çok güzel istesek yapmaz mı bu adam ben acayip uyuz oluyorum bu nexus un çok büyükten çok küçüğe doğru nesne büyüyüp küçülme olayına.
Arkadaşlar konu güncellendi.RC4 sürümünü kesinlikle (bütün wipe işlemlerini yaparak yüklemenizi) tavsiye ederim.Rom kerneli 3.0 sürümüne güncellendi ve ses kaydedici özelliği eklendi.Bu yüzden yüklemenizi kesinlikle tavsiye ederim.Ancak kernel değiştiği için wipe işlemelerini yapıp herşeyi en baştan yüklemenizde yarar var.
Bu arco s3 ün temasını falan niye portlamıyor ? Nexus arayüzünün açılışı çok kötü nesneler çok büyükten geliyor 2.3.6daki daha güzel daha hızlı veya s3 ün şuanki teması mesela remics de s3 teması portlamışlar çok güzel istesek yapmaz mı bu adam ben acayip uyuz oluyorum bu nexus un çok büyükten çok küçüğe doğru nesne büyüyüp küçülme olayına.
Arkadaşım s3 arayüzü falan istiyorsan kendin yüklemen gerek.Bu rom cyanogenmod ve bu romda sadece cyanogenmod9 için cm ekibi tarafından hazırlanılan kaynak kullanılacak sonuna kadar.Yani nexus yada s3 görünümü değil cyanogenmod9 görümü olacak her zaman için.REMICS, ParanoidRom gibi romlarda zaten arconun cm9 ve cm10 kaynağı kullanılarak hazırlanıyor zaten.Bu yüzden s3 görünümü istiyorsanız diğer romları tercih eteniz yada s3 tema paketi yüklemeniz gerekli.
Kamera çalışıyor.Hayır kesinlikle yoon kernel yüklemeyin.Bu rom 3.0 kernel ancak yoon kernel hala 2.6 tabanında.Bir süre boyunca yeni sürümler çıkana kadar custom kernel yüklemeyin sadece rc4 yükleyin ve üstüne kernel yüklemeyin.
Kamera çalışıyor.Hayır kesinlikle yoon kernel yüklemeyin.Bu rom 3.0 kernel ancak yoon kernel hala 2.6 tabanında.Bir süre boyunca yeni sürümler çıkana kadar custom kernel yüklemeyin sadece rc4 yükleyin ve üstüne kernel yüklemeyin.
Arkadaşlar 3.0 kerneli için henüz çalışmalar devam ediyor ilerki sürümlerde dahada iyileşecektir performans.Ayrıca merak etmeyin yoon kernel yakın zamanda 3.0 kernel tabanına göre yeniden düzenlenir.
Benim anlatmak istediğimde bu.Eğer 2.6 kernelini kullanmaya devam edecekseniz boşuna uğraşmayın.Yoon kernel 3.0 tabanına göre yeniden düzenlenince onu kullanırsınız.
Arkadaşlar bu romun üstüne touchwiz 5 kurcam ics yede jb yede touchwiz yapıldı bizim telefon için ama ics dekinide jb dekinide kullanan bilir ics deki çok kötü jb dekinin aynısını ics ye yapabilirmiyiz veya jb dekini değiştirerek ics ye uyarlayabilirmiyiz ?