Şu DVD okuyucu mevzusuna pek inandığım söylenemez. Ama varsa da bilmiyorum tabii. Ben de aynı tabletten aldım ve sorunsuz bir şekilde Windows 3.1 yükledim. Windows 98 SE yüklemeye çalıştım ama "Kurulum cihazınızı tarıyor" bölümünde çok uzun durdu. Ben de "Dondu herhalde." dedim. Ve ayrıca diğer uygulamalarda biraz kasmıştı ve Windows 3.1 ' in pek de hızlı çalıştığı söylenemezdi. Ben de sildim. Nasıl mı yaptım? Önce Google Play ' den aDosBox ' u indirmiştim. Sonra Windows 3.1 dosyalarını SD kartta bir yere atmıştım. (extsd değil sdcard bölümüne) Sonra aDosBox ' u çalıştırdım. Aynı MS-DOS ' tu. Sonra C:> nin sağına dosyaları attığım dizindeki SETUP.EXE ' yi yazdım. (Şöyle: C:>windowsdosya\setup.exe - sdcard ' ı C: diye görüyor) Ardından kuruluma başladı. Açmak için aDosBox ' u açıp C:>WINDOWS\win komutunu verince açıldı. Windows 8 dosyalarını bulursan bu yöntemle yapabilirsin. Ancak çok fazla kasabilir. Ha, sakın kurulum sırasında tabletinin alt menüsündeki ev logosuna dokunma. Yeniden uygulamaya dönünce ekran gidiyor. Tablet 512MB RAM ' lı ama bir bölümü sistem dosyalarına gittiğinden sana 300MB kalıyor. Öncelikle Windows 8 ' in sistem gereksinimlerini bir araştır. Karşılamıyorsa daha eski bir Windows sürümü kurmayı deneyebilirsin. Bol şans.