Android 4.0.1 İCS T20 ye Geliyor Sanırım.

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
No prob.:)

----------Eklendi @ 18:58:59 ---------- Yazıldı @ 18:47:59 ----------

Android 4.0.3 yükledim manyak birşey :D hız belleyi solllar geçer :D

Ya bizim bada 2 bile belleden hızlı hacı ne diyon sen :ehe stabıl mı pekı gorselı fılan nasıl sınavın yoksa vıdeo cek merak ettım :d:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Ya bizim bada 2 bile belleden hızlı hacı ne diyon sen :ehe stabıl mı pekı gorselı fılan nasıl sınavın yoksa vıdeo cek merak ettım :d:

Ama problemleri var tabi.sonuçta beta port bu.

oyüzden nandroid ile yaptığım backup yüklüyorum şuan

karşılaştığım problemler.

kendi müzik çaları çalışmıyor.
galeri ilk açılışta biraz yavaş.

Bildirim çubuğu biraz eksik kalmış.sessize alma,gps,bluetooth,wifi vb simgeler yok.

Sevdiğim yönleri

2.3.4 e göre kat ve kat daha hızlı.animasyonlar hiç kasma yapmıyor.

yüz tanıma kilidi çok hoşuma gitti.1 saniye telefona baksan yeter.hemen tuş kilidini açıyor.

yeni görev yöneticisi çok güzel.artık hangi uygulamanın "GERÇEKTEN" açık olduğunu görebiliyoruz.kapatmak için ise sola kaydırmak yeterli.

Telefona Windowstaki gibi movie maker benzeri bir program gelmiş.videoları düzenleyip efect koyabiliyoruz.

ayarlar menüsü tamamen değişmiş.çok daha güzel.ve ayrıntılı.

şu ana kadar görebildiklerim bunlar.

Türe

Türe

Üye
Ama problemleri var tabi.sonuçta beta port bu.

oyüzden nandroid ile yaptığım backup yüklüyorum şuan

karşılaştığım problemler.

kendi müzik çaları çalışmıyor.
galeri ilk açılışta biraz yavaş.

Bildirim çubuğu biraz eksik kalmış.sessize alma,gps,bluetooth,wifi vb simgeler yok.

Sevdiğim yönleri

2.3.4 e göre kat ve kat daha hızlı.animasyonlar hiç kasma yapmıyor.

yüz tanıma kilidi çok hoşuma gitti.1 saniye telefona baksan yeter.hemen tuş kilidini açıyor.

yeni görev yöneticisi çok güzel.artık hangi uygulamanın "GERÇEKTEN" açık olduğunu görebiliyoruz.kapatmak için ise sola kaydırmak yeterli.

Telefona Windowstaki gibi movie maker benzeri bir program gelmiş.videoları düzenleyip efect koyabiliyoruz.

ayarlar menüsü tamamen değişmiş.çok daha güzel.ve ayrıntılı.

şu ana kadar görebildiklerim bunlar.

Bıldıgın bılgısayar guncellemesı o zaman bu :naughty: ama betada olacaktır boyle seyler dogal . yalnız ben twıtterdan sam e baktım bugun ıcs gelmeyecek dıyordu :(

sercankd

Üye
müzik çaları bende çalışıyor, galeride de o kadar kasma yok

...Orochi...

...Orochi...

Üye
bu konuyu açan arkadaş ıcs turkcell t20 gelirmi ??? bu liste ROOT-unroot listesi cihazların hangi sürümde bootloader klidini kırmadan rootlanıp geri rootunun kaldırabilecek olan sürümleri yazıyor elin gavuru netsin t20 o 4.o yazılımıda huawein kendi yazılımın kodudur...

aleranol

aleranol

Üye

bikere bada 2 de ne varki kassın? :) bomboş be abi. Ayrıca wp8 ve android 4.0 ı araştırdıkça symbian benim gözümde sokak futbolu gibi kaldı :( bide sınıfta 2 arkadaşımda 4s, 1isinde s2 bitanesinde de sensation xe olunca insanın ölesi geliyo :( :( Tabi maxicepten çıkmayınca notlar da düştü ve telefon değiştirme şansım %5 e düştü resmen. Ben ağlamiyim de kim ağlasın agalar.

LoqeL

Üye
Liste yanlış . ICS gelmesi için belli bi kapasitenin üstünde olması lazım telefon . Daha Galaxy W ye gelmiyecekken nasıl T20 ye gelsin ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Android 4x sürümleri eski versiyonlara göre gerçekten daha stabil ve daha performanslı daha önce çin malı tablet kullanırken Android 2.3 ile 4.0 sürümlerini test etmiştim kesinlike 4.x sürümü daha hızlı diyebilirim.. Ancak T20 gibi cihaz 4.x sürümünü destekler mi orası muamma..

Sarangni

Sarangni

Üye
Chipset Qualcomm ARMv6 MSM7227
CPU 800 MHz
GPU Adreno 200
RAM 512 MB

Sony ST21in Tapioca ICS ile
çıktığında kimsenin ICS güncellemesi çıkarmamak için bahanesi kalmayacak.

Üst Alt