Uygulama Android 2.3.6

Sponsorlu Bağlantılar

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
Android 2.3.6
Arkadaşlar uzun bir araştırmanın ardından samsung ace 2 i8160p uyumlu android 2.3.6 lazım elinde bulunan varsa upload edebilir mi ?

-Emre

-Emre

Üye
Sammobiledan indirebilirsiniz

KernelTeam

KernelTeam

Üye
Arkadaşlar uzun bir araştırmanın ardından samsung ace 2 i8160p uyumlu android 2.3.6 lazım elinde bulunan varsa upload edebilir mi ?

hacı sen bunu yurtdışından mi aldın ben sammobileden baktım türkiye yazılımı yok çünkü

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ozaman türkiye yazılımı bulman imkansız çünkü bu cihaz daha türkiyede çıkmamış ama farklı ülkelere ait 4.1.2 ve 2.3.6 yazılımları buldum şimdi link vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

bak verdiğim linkte i8160P modeline ait jelly bean ve 2.3.6 yazılımları mevcut direk indirebilirsin kolay gelsin...

Kontrol

Kontrol

Üye
sammobile den indir dostum multilangue olmasi lazim kurulumdan sonra turkce yapabilirsin bende ace 2 icin rus romu kurmustum ayarlardan turkce yapmistim

KernelTeam

KernelTeam

Üye
sammobile den indir dostum multilangue olmasi lazim kurulumdan sonra turkce yapabilirsin bende ace 2 icin rus romu kurmustum ayarlardan turkce yapmistim

sammobile den indirilimiyo üyelik istiyo

fnldstntn

Üye

4.1.2 Almanya sürümü...

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yazan herkese teşekkür ederim arkadaşlar çalıştığım için konuyu pek takip edemedim.
ozaman türkiye yazılımı bulman imkansız çünkü bu cihaz daha türkiyede çıkmamış ama farklı ülkelere ait 4.1.2 ve 2.3.6 yazılımları buldum şimdi link vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

bak verdiğim linkte i8160P modeline ait jelly bean ve 2.3.6 yazılımları mevcut direk indirebilirsin kolay gelsin...
Şimdi arkadaşın verdiği linkden indiriyorum 2.3.6 yı teşekkürler deneyip tekrar döneceğim

KernelTeam

KernelTeam

Üye
bi gelişme olursa yazarsın buraya hadi kolay gelsin...

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yükledim fakat başlamak için androide dokunun diyor fakat dokunuyorum bir şey olmuyor nedeni nedir acaba ?

KernelTeam

KernelTeam

Üye
telefonu kapatıp yeniden açmayı dene olmazsa recovery moda gir wipelerin hepsini yap

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
Bir takım uygulamalar durduruldu diyor

KernelTeam

KernelTeam

Üye
hocam sen niye 2.3.6 istedin cihazı aldığında 4.1.2 miydi 4.1.2 ye se neden 2.3.6 ya geçmek istedin anlamadım ne güzel kalaydın işte

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen niye 2.3.6 istedin cihazı aldığında 4.1.2 miydi 4.1.2 ye se neden 2.3.6 ya geçmek istedin anlamadım ne güzel kalaydın işte
hocam telefonu aldığımda 2.3.6 idi ben 4.1.2 yi yükledim hoşuma gitmedi ondan dolayı 2.3.6 yageri dönüş yapacağım

karazafer3

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yok mu ?

Üst Alt