android 2,2 froyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
android 2,2 froyo
aarkadaslar lutfen birileri acil yardim etsin froyo2.2 yuklemek istiyorum ama pc baglantisi olmuyor kies yukledim olmadi cihaz bulunmadi diyor ve bunu telefon uzerinden yapabilme ihtimalim varmi varsa bana en acik sekilde yol gosterin
acil cvp verin lutfen

saygilar

şazenuş

şazenuş

Üye
ayarlar/telefon hakkında/sistem yazılımı güncellemeleri
bu yolu takip et kardeşim.

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
denedim arkadasim olmuyor

şazenuş

şazenuş

Üye
cihaza hard format at.hard formatı sd kart ve telefon depolama bölümünden fabrika veri sıfırlaması yaparak atabilirsin.ondan sonra yukarıdaki işlemleri tekrarla.

jakocan

jakocan

Üye
    Konu Sahibi
deneyim arkadasim saol ya yaparim yda telefonu cope atarim :))

şazenuş

şazenuş

Üye

Bu linki bir kontrol et bakalım

kilisecini

Üye
aga aynı hatayı bende yasadım ama sorun sd karlardaki tüm dosyalrı sildigimde düzeldi bilgilerinize..

ayshegulkara

Üye
htc desire'ımda android 2.1 yüklü. 2.2 froyo'ya yükseltmek istiyorum. cihazı vodafone'dan aldım. güncellemeler havadan geliyor diye bir şey duydum. vodafone'dan alınan için telefonlar için de geçerli mi? yoksa root edip kendimiz mi kurmamız gerekiyor. bir de root edilince garanti kapsamından çıkacağını duydum. ne tavsiye edersiniz?

forbidden01

Üye
Ben bugun vodafone musteri hizmetlerini aradim bana htc nin istanbuldakj yetkili servisinin numarasini verdiler bende vodafone dan aldim htc desire imi yarin ariyacam bilgi alacam sizede bilgi veririm arkadaslar. Vodafone bu konuyla ilgili hic bise bilmiyor cunku.

berkoni

berkoni

Üye
türkce kies uygulamasını sil ingilizce versiyonu yükle sonra sonra teldeki dil seçeneğini ingilizce yap pc bağlan kiesden yeni yazılımı yükle ben yükledim harika oldu

cheddin

Üye
nasıl yükledin kies bulamıyorum yardımmmmm

toprakgunes

Üye
arkadaslar bende samsung galaksı s9000 var almanyadan geldı uzerındekı romu 2.1 den 2.2 ye yukseltıcem samsung kıes yukseltılsınmı dıyor fakat duydugum kadarıyla turkcell romu yukluyormus o yuzden vazgectım varmı ole bısey yardımcı olursanız sevınırım maılım [email protected] burayada msj atabılırsınız saygılar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt