Oğuzhan
Üye
ya mesaj uygulaması var ya normal gülücüksüz sohbetsiz filan![]()
e tamam orijinaldeki gibi zaten tek farkı mesajlarda sohbet kısmı var ister kullanırsın ister kullanmazsın sana kalmış

ya mesaj uygulaması var ya normal gülücüksüz sohbetsiz filan![]()

Cfw yi yükledim hoşuma gitti birkaç şey var . Bu telefonun alfasayısalın tamam tuşu silme tuşu küçük, hoşuma gitmedi nasıl değiştirebilirim?
Bir de kaydırma hızı çok fazla nasıl azaltabilirim?
Teşekkürler

n8 klavyeden kaynaklı bu n8 klavyeyi silip c6 portundan orijinal klavyeyi at cfwye
Kaydırma hızı derken?
teşekkürler
kaydırma hızı derken sürükleme mesela rehberde sürükleme gibi. O çok hızlı

bilmem ki ben normal yaptım cfwyi ona özel mod kullanmadım![]()
eyvallah bana öyle gelmiştir.
Peki ben bu alfasayısal modu bulamadım yardımcı olur musunuz?
- - - Eklendi - - -
ok tuşu orjinalindeki gibi olmayan bir mod var mı.

dediğim gibi onu c6 porttan çıkartık cfwye atacaksın bende hazırda çıkartılmış yok![]()
Düzenleyebilir miyim cfw hoşuma gitti birkaç şey eklemek istiyorum.

bir tester bulsam...5230 ve 5800 için olurum elimden geldiği kadartabiki de sadece forumda yayınlamaya izin vermiyorum istediğin gibi düzenle kullan- - - Eklendi - - -şu anda gaza geldi 10 farklı cfw yapayım diye
bir tester bulsam...

5230 ve 5800 için olurum elimden geldiği kadar![]()
ben biraz düşüneyim en iyisi 
yani ben atarım aslında flash ama gerçekten çok zor geliyor tüm düzeni kurdum telefonda bir sürü arkadaşın doğum günü notlar vb. dolu şey varben biraz düşüneyim en iyisi
![]()
uğraşma en iyisinden
çaktırma yazılımı yapıyorum yaptıktan sonra ofw edit kullancam 
tabiki de sadece forumda yayınlamaya izin vermiyorum istediğin gibi düzenle kullan
- - - Eklendi - - -
şu anda gaza geldi 10 farklı cfw yapayım diyebir tester bulsam...
ama yapmak istemiyorum çünkü hem telefona flash atmak istemiyorum hadi tester işini hallettik artık yenilik yok cfw işinde yeni modlar çıkmıyor yazın dli gibi mod paylaşırdık anasını ağlatıyorduk oraların ama yapacak bir şey kalmadı benim için topbar, flash ev ekranı şu bu hepsini biliyorum hangi modları kullanırsam sorun çıkacağını o sorunu nasıl düzeltebileceğimi biliyorum artık cfw yapmak o kadar zor değil benim için modlar hazır ve düzenli benim tak tak at bitti 3-4 flashta cfw tamam yani belki saçma gelecek ama bu işte biraz duygusalım galiba cfw bölümünde çekişme yok artık eskiden daha çok cfw çıkardı uğraşırdık konularımıza daha fazla mesaj yazılsın çok beğenilsin diye biri benim en yüksek ram değerimi geçerse bende onu geçmeye çalışırdım falan filan işte...tamamen orjinal mesaj menüsünü kullanmam mumkun mu peki.onların fw de ki yerini filan soylesen orjinalden çekip senin fw dekilerle yer degiştirmemiz gibi birşey mumkun mu diye sormak isterim O:-)
e tamam orijinaldeki gibi zaten tek farkı mesajlarda sohbet kısmı var ister kullanırsın ister kullanmazsın sana kalmış![]()
yapmayı istiyorum çünkü o heyecanı özledim gerçektenama yapmak istemiyorum çünkü hem telefona flash atmak istemiyorum hadi tester işini hallettik artık yenilik yok cfw işinde yeni modlar çıkmıyor yazın dli gibi mod paylaşırdık anasını ağlatıyorduk oraların ama yapacak bir şey kalmadı benim için topbar, flash ev ekranı şu bu hepsini biliyorum hangi modları kullanırsam sorun çıkacağını o sorunu nasıl düzeltebileceğimi biliyorum artık cfw yapmak o kadar zor değil benim için modlar hazır ve düzenli benim tak tak at bitti 3-4 flashta cfw tamam yani belki saçma gelecek ama bu işte biraz duygusalım galiba cfw bölümünde çekişme yok artık eskiden daha çok cfw çıkardı uğraşırdık konularımıza daha fazla mesaj yazılsın çok beğenilsin diye biri benim en yüksek ram değerimi geçerse bende onu geçmeye çalışırdım falan filan işte...
aslında şöyle c6 n97den başka cihazların özelliklerini 5800 kaldırsada portlasak daha eğlenceli olur ama olmuyor c6-01 denedim ev ekranını gördüm reset çekip duruyor yani
c6-01'i boşuna denemişsin biri s60v5 biri s^3
portlamak için bootloader'ı kırmak lazım 
tamamen orjinal mesaj menüsünü kullanmam mumkun mu peki.onların fw de ki yerini filan soylesen orjinalden çekip senin fw dekilerle yer degiştirmemiz gibi birşey mumkun mu diye sormak isterim O:-)
buradaki dosyaları cfwde bulup sil 

senin astro ofw ne oldu ?
benim fw bitireyim astro ofw kullancam ama linkler kırık![]()