Oğuzhan
Üye
böyle yüklemek daha kolay keşke çok daha önce eklemiş olsaydın konuya
![]()
unutmuşum 
böyle yüklemek daha kolay keşke çok daha önce eklemiş olsaydın konuya
![]()
unutmuşum 
3. stili indirip kurdum.güzel bir çalışma olmuş ancak şöyle bir sorun var.fring'i kurduğumda id ve şifre yazılan yerlere yazı,rakam yazamıyoruz.sadece simge ekleyebiliyoruz.başka sürümlerde veya ofwde sorun yok.
iyi günler...
iyi çalışmalar...

merhaba arkadaşlar.5800'ımı 2 senedir kullanıyorum.bu cwf'yi yüklemek istiyorum ama biraz tecrübesiz olduğum için bilmediğim bazı şeyler var.mesela; cwf'yi yükledikten sonra rehberim ve mesajlarım silinir mi?mesajlar hafıza kartına atılıyo hafıza kartını yedeklememiz gerekiyo galiba.eğer hafıza kartını yedekleyip sonra tekrar aynı yedeği karta atarsak mesajlara tekrar ulaşabilir miyim?aynı kartın yedeğini geri yüklersek virüsler telefonda kalmış olmaz mı?herhangi bir problem halinde yüklediğim cwf yi silip orjinal haline nasıl getiririm.bi arkadaş T9 u yedeklemten bahsetmiş bunu nasıl yapabilirim.birde opera mobil kullanıyorum ve uygulamanın içinde kullandığım çok sayıda yer imi ve kaydedilmiş sayfa var bunları nasıl yedekleyebilirim?
tabi mesajları falan yedeklemen gerekiyo eğer telefon hafızasında numara varsa onları sime kopyala opera mobile de üzgünüm silinir yer imleri falan tekrar eklemen gerekireğer zahmet olmazsa bir kurup deneyin.kurulumdan sonra login ekranı geliyor zaten.sorunu görmek için bir deneyin.en azından çözüm yolu varsa ona bakalım.çünkü ben sürekli fring kullanıyorum.başka cfwye geçmek istemiyorum.diğerlerinde sıkıntı çok.bir sorum daha olacak.viber yükleme yaparken 13mb ek dosya paketi indiriyor.sonuncu paketi indirirken hata veriyor.bu indirdiği paketi başka bir yerden indirebiliyormuyuz.veya o sorunun çözümü var mi.yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
nokia storedan yükle qtli uygulama orun çıkarmaz 
manuel qt kurdum.sonrasında fring kurdum.fringin sorunu düzeldi.ancak viber hala ek paket istiyor ve kurulmuyor

sanıyorum noki notification paketi ile ilgili bir sorun.son paket le gelen uygulamalar; nokia drop, pec sdk,nokia notifikation package.nokia drop manuel indirilebiliyor ancak pec sdk ve notifikation paketlerini bulamadım.bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.cünkü bu konu çözülürse diğer cfwlerdeki viber kurulumu sorunuda çözülecektir.

stil 4 kullanıyorum ama ram 40 larda geziniyor boştayken ve tema efekyleri kapalıyken
Orada yazan gibi olmuyor![]()
üstte yorumu yaptım haa 50yi görememen garip geldi normal kullanımda 50 mb civarında rami görüyorum hep bensiz bu kadar ram i nerde elde ediyonz hayret ya. Benimki 50 yi bile görmüyo arka planda uygulama yokken. Hard format falan hepsini de attım yaptım

ama internette gezinerken hep uyarı veriyor
Kardeş eline sağlık ama bir şey dikkatimi çekti kendi oyunları telefonda yüklü gösteriyor ama gözükmüyor bir çözümü varsa lütfen söyler misin şimdiden sağol.