Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Ama Direk Jafta Değil Odeon Jaf jaf NOKIA MODEL Diye Bir Klasör Var Onun Içinde

prgrmc

prgrmc

Üye
kardeşim ellerine sağlık mükemmel bir Cfw olmuş 3 nolu stili indirdim kurdum yalnız tek sorunum RAM miktarı 32'den yukarıya çıkmıyor neden kaynaklanabilir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ama Direk Jafta Değil Odeon Jaf jaf NOKIA MODEL Diye Bir Klasör Var Onun Içinde

:tşk:

- - - Eklendi - - -

kardeşim ellerine sağlık mükemmel bir Cfw olmuş 3 nolu stili indirdim kurdum yalnız tek sorunum RAM miktarı 32'den yukarıya çıkmıyor neden kaynaklanabilir

Sağol :tebessüm: yükleyip telefonu ilk açtığında öyle olur telefonu açıp kapatınca görürsün yüksek rami :oke:

Greenberet61

Üye
Gizli klasör nerde??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır oluşmadı ben oluştursam aynı görevi görür mü

olur mu tam bilmitorum yüklendikten sonra hafıza kartın takılı olmalıydı ayrıca her zaman söylediğimiz gibi hafıza kartına format atılmalıydı :hmmm en azından sistem dosyalarını flash atmadan önce silmek gerekiyor bunlar yapılmadığında sorun yaratabiliyor bazen

DolunayHatz

Üye
Öncelikle teşekkürler siyah temadada beyaz temadada ufak hatalar var. siyah tema hoşuma gitti onu kullanıyorum.
olumsuzlukları yazıyorum düzeltebilirsen çok iyi olur:

1-xpressmusic kısayol menüsü sag üstten açılan 5 ikonlu menünün ikonları bende gözükmüyor. beyaz temada sorun yok o saglam ama işlev görüyor bluetooth açma kapama falan okey :)
2-bluetooth açıp kapatırken kısayoldan tek tusla ekran 3 saniye kararıyor ama çalısıyor sıkıntı yok bluetooth baska bir yazılım yüklemiştim böyle bir sorun olmuyordu ekran kararmadan aktif veya deaktif oluyordu.
sonradan belle bar yükledim çakışma yaptı begenmedim ama bellebardaki bluetooh ikonunu kullanırsam ekran kararması olmadan bluetooth açılıp kapanabiliyor.
3-dosya yöneticisinde z:tel hafızası kısmında boş alan yok içinde alarm sesleri falan var arada hafızayı boşaltın diyor. diger kısımlarda bol bol yer var. hafıza kartını telefonu formattan önce biçimlendirdim. formattan sonra hard format attım.
4-müzik çalarda ses kısamıyorum ttpod yükledim onda ses kısıp açılıyor.
5-mesaj yazdıktan sonra gönder butonu yok seceneklerden gönderiyorum cok uzun sürüyor.

bunların hepsi siyah tema için geçerlidir unutmadan hatırlatayım.
şimdilik gördüklerim bunlar bilgim olsaydı düzeltirdim ama anlamadığım için gördüklerimi yazdım.

mstf123

Üye
Cfw'ni gördüm denedim gerçekten bir hatayla karşılaşmadım tebrik ederim
Nazilli/AYDIN BARIŞ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Mustafa Barışcan AKINCI

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler siyah temadada beyaz temadada ufak hatalar var. siyah tema hoşuma gitti onu kullanıyorum.
olumsuzlukları yazıyorum düzeltebilirsen çok iyi olur:

1-xpressmusic kısayol menüsü sag üstten açılan 5 ikonlu menünün ikonları bende gözükmüyor. beyaz temada sorun yok o saglam ama işlev görüyor bluetooth açma kapama falan okey :)
2-bluetooth açıp kapatırken kısayoldan tek tusla ekran 3 saniye kararıyor ama çalısıyor sıkıntı yok bluetooth baska bir yazılım yüklemiştim böyle bir sorun olmuyordu ekran kararmadan aktif veya deaktif oluyordu.
sonradan belle bar yükledim çakışma yaptı begenmedim ama bellebardaki bluetooh ikonunu kullanırsam ekran kararması olmadan bluetooth açılıp kapanabiliyor.
3-dosya yöneticisinde z:tel hafızası kısmında boş alan yok içinde alarm sesleri falan var arada hafızayı boşaltın diyor. diger kısımlarda bol bol yer var. hafıza kartını telefonu formattan önce biçimlendirdim. formattan sonra hard format attım.
4-müzik çalarda ses kısamıyorum ttpod yükledim onda ses kısıp açılıyor.
5-mesaj yazdıktan sonra gönder butonu yok seceneklerden gönderiyorum cok uzun sürüyor.

bunların hepsi siyah tema için geçerlidir unutmadan hatırlatayım.
şimdilik gördüklerim bunlar bilgim olsaydı düzeltirdim ama anlamadığım için gördüklerimi yazdım.

1-Temadan alakalı birşey temayı açıp eklemek gerekirdi ikonların gözükmesi için
3-O sorun ram yetmezliğinden kayaklanr mesela aynı anda hem orjinal tarayıcıyı hem de opera mobile açıp bir de yüsek boyıtlu sitelere girersen bu tarz sorunlar verir. Belle bar yükleyince ne tür bir çakışma yaptı anlamadım cfwnin bazı şeyleri uygun olmadığından olabilir mesela cfw yapımcılar topbar için sinyal ve batarya ikonlarını gizleyebiliyorlar

Diğer bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadım karşılaşsam sorunu çözmeye çalışırdım :)

- - - Eklendi - - -

Cfw'ni gördüm denedim gerçekten bir hatayla karşılaşmadım tebrik ederim
Nazilli/AYDIN BARIŞ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Mustafa Barışcan AKINCI

Teşekkür ederim hemşehrim beğenmene sevindim :) hemşehrim diyorum nazilliliyim ben de ondan :D

DolunayHatz

Üye

bu sorun benden mi kaynaklı ?

bluetoothu açmak için kısayola bastıgımda 3 saniye ekran kararıyor sonrasında bluetooh açılıyor.
bu normal bluetooth menüsü değil tek tusla açılan bluetooth.
baska bi yazılım yüklemiştim yine bu siteden böyle bir sorun yoktu.

sonra bellebar yükleyince cakışma olmadı bellebardaki bluetooth ikonu ile açıp kapatınca saniseler içinde acılıp kapanıyor herhangi bir sorun olmuyor bahsettiğim kararma falan.

teşekkrler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

bu sorun benden mi kaynaklı ?

bluetoothu açmak için kısayola bastıgımda 3 saniye ekran kararıyor sonrasında bluetooh açılıyor.
bu normal bluetooth menüsü değil tek tusla açılan bluetooth.
baska bi yazılım yüklemiştim yine bu siteden böyle bir sorun yoktu.

sonra bellebar yükleyince cakışma olmadı bellebardaki bluetooth ikonu ile açıp kapatınca saniseler içinde acılıp kapanıyor herhangi bir sorun olmuyor bahsettiğim kararma falan.

teşekkrler

galiba tek sende var bende yok başkaları da söylemedi böyle birşey :hmmm

belki tema efektinden kaynaklanıyor olabilir kararma. Hangi tarzı kullanıyosun?

DolunayHatz

Üye

galiba tek sende var bende yok başkaları da söylemedi böyle birşey :hmmm

belki tema efektinden kaynaklanıyor olabilir kararma. Hangi tarzı kullanıyosun?

sanırm sorun bende olabilir sizde olmadıysa.oldukca fazla sorun cıktı kullandıkca.

mesela mesaj yazıyorum merhaba2 yazıcam diyeim merhabaa2 oluyor rakam yazınca fazladan bir harf geliyor.

5.tarz kullandım 4*4 acaba uyumsuz mudur 5800 la

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sanırm sorun bende olabilir sizde olmadıysa.oldukca fazla sorun cıktı kullandıkca.

mesela mesaj yazıyorum merhaba2 yazıcam diyeim merhabaa2 oluyor rakam yazınca fazladan bir harf geliyor.

yok canım ne uyumsuzu hiçbir sorun olmaması lazım herşeyini test ettim cfwnin :hmmm hard format attın mı belki atmadığın için sorun çıkıyodur?

DolunayHatz

Üye

yok canım ne uyumsuzu hiçbir sorun olmaması lazım herşeyini test ettim cfwnin :hmmm hard format attın mı belki atmadığın için sorun çıkıyodur?

attım hafıza kartına bile. tekrar atıp kurarım bende inanmayacaksın ama müzik çalarda ses bile kısılmıyor :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
attım hafıza kartına bile. tekrar atıp kurarım bende inanmayacaksın ama müzik çalarda ses bile kısılmıyor :)

Yok inanıyorum zaten neden yalan söyleyesin ki :D fakat böyle bir sorun bende yok ve nasıl çözerim bilmiyorum :(

DolunayHatz

Üye

Yok inanıyorum zaten neden yalan söyleyesin ki :D fakat böyle bir sorun bende yok ve nasıl çözerim bilmiyorum :(

ilgin için teşekkür ederim yinede çok sagol baska basit düzey bi yazılım attm onu kullanıyorum yinede emeğine sağlık bir fikir bir bilgi sahibi oldum :)

mahmut4545

mahmut4545

Üye

Senin sorunun avkon.dll kullanıyorsun ondan kaynaklaniyor avkon hızlı yazma modu ıle çakışınca o harf hatası olur.
mesajlarda gönder butonu da avkon kaynaklı c/sys/bin klasöründeki avkon.dll dosyasınin adını değiştir reset at sorunlar düzelecek.

Üst Alt