cfwyi yüklüorum hersey denildiği gibi yapıorum..done failed dio... telefon lokal modeda kalıo bataryayı takıp cıkartıorum tekrar acınca yüklenmiş gözüküo...acaba sorun nerde

oğuzhan kurayım dedim uzun zamandır bekliyodum linkleri . eline sağlık . ama jaf açıldıktan sonra mcu ve yanındaki buttonlara tıkladıktan sonra gelen pencerede seçeceğimiz rm-356 diye başlayan dosyalar görünmüyo . sebebi jaf mıdır ?
bak ne yap biliyo musun farklı şekilde yükle cfwyi yani
bir de nerede bulacağımı veya kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum . telefonun ev ekranında yanyana kablosuz, bt , sensörler vb . şeyleri tek dokunmayla açıp kapatmaya yarayan toolbar tarzı bi şey nerede bulabilirim ?
bir de nerede bulacağımı veya kendim nasıl yapacağımı bilmiyorum . telefonun ev ekranında yanyana kablosuz, bt , sensörler vb . şeyleri tek dokunmayla açıp kapatmaya yarayan toolbar tarzı bi şey nerede bulabilirim ?
mükemmel olmuş teşekkürlerbir şey sorcam konuya neden cfwnin daha kolay yükleme metodunu eklemiyorsun?
Nasıl Kolay Yükleme?

use ini kullanarak mı?
- - - Eklendi - - -
use iniyle daha kısa sürüyo onu diyor herhalde![]()

Her Halde![]()

Use Ini Kolayı Var Telefon Listesinde 5800 Hariçindekileri Sil Direk 5800 Başta Ve Hızlı