Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

sem_sen

Üye
Arkadaşlar 7.tarzı indirdim kullanıyorum Fotoğraflar menüsünde "nokia 3D foto. görüntüleyici" için yüklenmesi gerekenler klasöründeki photoBrowser_50_32_... program dahili bileşen hatası verdiği için yüklenmiyor...bu sorun hakkında çözümü olan var mı?

orjinal FW de yükleyebildiğim adobe lite programı da bilşen hatası veriyorbunların bir çözümü var mıdır?

Teşekkürler çok başarılı bir çalışma kesinlikle fark hissedilir derecede..
bwn yükleyebiliyorum photo browser'ı bende sorun yok ama adobeyi bilmiyorum oğuzhan banlanmasaydı cevap verebilirdi neden banlandığı hakkında bilgisi olan var mı?

qweratomic

qweratomic

Üye
Nokia 5800 XpressMusic Kimliği nasıl kazandırırız yardım edebilirmisiniz

icazet

icazet

Üye
bana acilen Anchor v2.1.1 cfwsi lazım N8 ikonlu ve 3x4 + 4x4 olan lütfen yardımcı olan..teşekkür ederim elinde olan upload edebilirse allah razı olsun diyorum..

poyo34

Üye
saol kardeş şu an yüklüyorum cfw ni bu yüklenmesi gereken programlar klasörüne istediğimiz programı koyup flaşı öyle atabilirmiyiz çünki opera koymuşsun yeni sürümü yükleyince dahili bileşen hatası vermezmi

ohm4455

Üye
Orginal ofw den mod nasil çikartabiliriz. Yani orginal yazilimi bozmadan telefondan program kaldirma nasil ve hangi programla yapabiliriz.

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
merhabalar öncelikle .ben 2. tarz 4x4 versiyonunu yükledim ve rompatcer ikonu gözükmüyor.. Z: system\data 'nın içinde RP_Patches.zip diye birşey buldum, tmm bunlar patch dedim.. :)
Z: resource \apps 'ın içinde ''RomPatcherplus.r01 , RomPatcherPlus_aif.mif , RomPatcherPlusSvg.mif'' var.. bu da Rom patcherin yüklü olduğuna bir işaret ancak ikonu menüde yada her hangi bir programın uygulama kısayoları seçeneğinde gözükmüyor.. ve dahili bir bileşen dediği için başka bir Rom patcher de yükleyemiyorum.. Sizce ne yapmalıyım.? Xplore ile bu programı çalıştırabilirmiyim.?

- - - Eklendi - - -

bu arada gerçekten ellerine ve emeğine sağlık & mükemmel olmuş.. Çok teşekkürler.. :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ben anchor 2.2 4.tarz 3x4 menü linkine tıklıyorum.hata veriyor...

Cloudzncr

Cloudzncr

Üye
x-scarface

x-scarface

Üye
saol kardeş şu an yüklüyorum cfw ni bu yüklenmesi gereken programlar klasörüne istediğimiz programı koyup flaşı öyle atabilirmiyiz çünki opera koymuşsun yeni sürümü yükleyince dahili bileşen hatası vermezmi

:D o proğramları telefona ayrı yükleyeceksin zaten flaş yani rm356 klasörüne atıp flaşlamayacaksın :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle ben yokken sorun yaşayanlara yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Cfw linklerine erişiminizi engelledim. Çünkü cfwlerde hatalar var mesela haritalar yüklenmiyor. Yarından itibaren tüm cfwlere haritaları gömeceğim bunun için de cfwlerde yer açmam gerekiyo bütün bunları halledip cfwleri tekrar uploadlayacağım. Fakat uploadları hemen beklemeyin çünkü izmirde yani yaşadığım şehirde değilim ve internet olarak sadece ablamın vınn'ı var ve eğer upload yapıp kotayı aşarsam önce beni kıyma yapar sonra köfte şekli verip bir güzel kızartır. :ehe Yaz boyunc İzmire kısa süreli dönüşlerim olacak o zaman upload yapmaya çalışacağım. Beklemede kalın...

icazet

icazet

Üye
hayırdır Oguzhancım nerdeydin kaç gündür ?? bi ara baktım cezalımı ne vardı profilde,bana acaba arşivin arasında varsa ancor 2.1.1 in 3x4 ve 4x4 olanını bi uploadlasan o kadar aradım bulamadım 2-3 yerde vardı ama linkler çalışmadı teşekkür ederim..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
biraz sıkılıp kendimi banladım bir süre kafa dinledim maxicepsiz iyi geldi :) konuyu tekrar düzenlediğim için 2.1.1in linklerini patlatıştım :D malesef şimdi upload yapamam üstteki yazıyı okuduysan nedenini anlaman gerekirdi :)

cabbar0404

Üye
link nerde v60 nasıl yukleniyor

icazet

icazet

Üye
hmm anladım hocam yani bulmak imkansızmı 2haftaya 1 aya filan istedigim cfwyi?? ilgilendigin için tşkkürler

icazet

icazet

Üye
allah razı olsun teşekkür ederim..

Süleyman

Süleyman

Üye
öncelikle ben yokken sorun yaşayanlara yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Cfw linklerine erişiminizi engelledim. Çünkü cfwlerde hatalar var mesela haritalar yüklenmiyor. Yarından itibaren tüm cfwlere haritaları gömeceğim bunun için de cfwlerde yer açmam gerekiyo bütün bunları halledip cfwleri tekrar uploadlayacağım. Fakat uploadları hemen beklemeyin çünkü izmirde yani yaşadığım şehirde değilim ve internet olarak sadece ablamın vınn'ı var ve eğer upload yapıp kotayı aşarsam önce beni kıyma yapar sonra köfte şekli verip bir güzel kızartır. :ehe Yaz boyunc İzmire kısa süreli dönüşlerim olacak o zaman upload yapmaya çalışacağım. Beklemede kalın...

bence bunun aynısını büyük bir şekilde ana sayfanın en başına yaz. Yoksa linkler kırık vs. Gibi şeylerden başın çok ağrır :)

Üst Alt