Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tabi kardeşim çalış. acelesi yok zaten bekleriz sorun yok. Derslerine bak gerisi hallolur elbet :oke:

:oke: hallediyorum şimdi :)

- - - Eklendi - - -

oğuz 5. tarzda c5 tuş kilidi olan mesaj gelince bakıyorsunya tuş ışıkları geç yanıyo nedendir yani mesaj yazmamış ışıklar devreye girmiyo?

birde harita yükleyemiyorum güncelleme başarısız diyor?

harita sorununu önceki yorumlara bakarak nasıl çözmenizi sağlayacağını öğrenebilirsin :oke: atalarımız ne demiş geç olsun güç olmasın tuş ışıkları eninde sonunda yanıyo bir sorun yok o zaman :D

- - - Eklendi - - -

benim için sorun yok kardeşim ndrıve idare ediyor ama ilgine çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

bu arada ofw'nide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden

;).

KIRANLIK

Üye
6. cfw deki menu ne is benim telde boyle bi menu yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
6. cfw deki menu ne is benim telde boyle bi menu yok

bakın lütfen konuyu düzgün okuyun üstte bir not var bazı resimler temsildir yazıyor. İkon paketini belirtmek için kullandım.

- - - Eklendi - - -

Jaf programı ve kurum anlatımı eklendi. Harita sorununu çözmek için anlatım eklendi. :oke:

bensenbiz

bensenbiz

Üye
rompatcher 2. tarz sorunu ile ilgilendin mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
evet baktım bende sorun yoktu :hmmm

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim kapalı iken şarza takdığımda ekran ışığı yine yanıyor bu hallolmamışmıydı

icazet

icazet

Üye
hocam hava durumu widgeti istemiştim yokmu??

mc.a

mc.a

Üye
Sonunda bende telefonumda 64 mb rami gördüm :ehe

Teşekkürler dostum sağlam olmuş her zamankiler gibi :oke:

Bİ tek 7.tarz 4x4 de mediabar acınca bluetooth ile accel switch isimleri yer degismis gibi sanki :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda bende telefonumda 64 mb rami gördüm :ehe

Teşekkürler dostum sağlam olmuş her zamankiler gibi :oke:

Bİ tek 7.tarz 4x4 de mediabar acınca bluetooth ile accel switch isimleri yer degismis gibi sanki :hmmm

sonunda :D o isimleri düzeltemedim çaktırmasaydın iyiydi :ehe

- - - Eklendi - - -

hocam hava durumu widgeti istemiştim yokmu??

kusura bakma ilgilenemedim onunla dur arayayım :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeşim kapalı iken şarza takdığımda ekran ışığı yine yanıyor bu hallolmamışmıydı

hay Allah hangisinde sorun dikkat etmiştim halbuki :(

- - - Eklendi - - -

buldum hava durumu widgetini

xxmadxx

xxmadxx

Üye

Jaf programı ve kurum anlatımı eklendi. Harita sorununu çözmek için anlatım eklendi. :oke:

hay Allah senden razı olusn :)) mantığı kaptım artık, yakında cfw yaparsam (dandik bişeyler tabi) hiç şaşırmayın ..
tekrardan teşekkürler hocam. ellerin dert görmesin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

sorunmu varmış ? ne sorunu ?
:hmmm inanmam valla :islik :ehe

:ehe

- - - Eklendi - - -

hay Allah senden razı olusn :)) mantığı kaptım artık, yakında cfw yaparsam (dandik bişeyler tabi) hiç şaşırmayın ..
tekrardan teşekkürler hocam. ellerin dert görmesin.

sağol :) niye dandik olsun canım her birimiz internetten araştıra araştıra öğrendik cfw yapmayı biraz daha araştır gerekli başka programlar var onları indir bir de sistem modlama bölümünden modları indir güzel bir cfw yapabilirsin :)

icazet

icazet

Üye
tamam umarım bulursunuz yaa gerçekten çok işe yarayacak..

icazet

icazet

Üye
hemen bakıyorum çok merak ediyotum allah razı olsun.. :)

- - - Eklendi - - -

tmm hocam kusura bakmayın linki farketmedim onu hemen deniyecem :sarıl: saolasın..küçük bir problem var wireless üzerinden nete baglanıyorum 5800 da youtube giriyom mesela bi vidyoya tıklıyorum %0 diyor dönüyor ortadaki daire 2 dk bekliyorum baglanamadı diyor bütün ayarlara baktım dns bile verdim sorun nedir acaba bir fikriniz varmı Oğuzhan bey :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hemen bakıyorum çok merak ediyotum allah razı olsun.. :)

- - - Eklendi - - -

tmm hocam kusura bakmayın linki farketmedim onu hemen deniyecem :sarıl: saolasın..küçük bir problem var wireless üzerinden nete baglanıyorum 5800 da youtube giriyom mesela bi vidyoya tıklıyorum %0 diyor dönüyor ortadaki daire 2 dk bekliyorum baglanamadı diyor bütün ayarlara baktım dns bile verdim sorun nedir acaba bir fikriniz varmı Oğuzhan bey :hmmm
birşey değil :sarıl: onu o şekilde yapma switch to flash video player'a tıkla direkt siteden izlersin :oke:

icazet

icazet

Üye
saolasın..ama onu ayrıca yüklüyozmu ben youtubeye vidyoya tıklıyom real player açıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
icazet

icazet

Üye
tarayıcıdamıki nerde??:hmmm

Üst Alt