Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
aslansın sen, kaplansın sen. yer mi. ne demek senin için. hey yavrum heey. sen kii.. :D
neyse inşallah olur da şu tek sıkıntımdan da kurtulmuş olurum..

bide hocam eğer imkanın varsa 4.tarz cfw yi yükleyip haritaları eklemeyi dener misin sana zahmet..
benim taka da mı sorun var yoksa.. kafama takıldı

bütün hepsinde sorun olduğunu tahmin ediyorum :hmmm tek tek hepsini deneyeceğim bazılarında ekleyecek boş alan yok gibi :hmmm napacağım bilmiyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...

fena fikir değil :) çünkü tekrar 14 upload boru gibi :D

- - - Eklendi - - -

oğuzhan cfw işi oldu.ofw yapma planın var mı.

evet yapacağım :oke:

- - - Eklendi - - -

Oğuzhan dostum e-posta adresini verir misin?
-Bu çalışmada seni tek başına bırakmak istemem açıkcası.

msn kullanmıyorum ama istersen gmail adresimi verebilirim :oke:

eldum

eldum

Üye
katkıda kimlerin emegi gectiyse teşekkür ederim kendilerine

mamix74

mamix74

Üye
nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...

okadar bilgim yok sadece flash atmayı becerebiliyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bensenbiz

bensenbiz

Üye
rompatcher görünmüyor hiçbiryerde kendim yüklemek istediğimde de dahili bileşen hatası veriyor. çözüm nedir

mc.a

mc.a

Üye
ohoo ben tatilde iken çıkmış bile :naughty:

Hemen versiyonu yükseltelim :ehe

Teşekkürler kardeşim :oke::alkis

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
ne zaman çıkar senin ofw tahminen

mc.a

mc.a

Üye
kardeşim senin şu cfw yükleme anlatımı neredeydi ? bulamadım da . pc den jaf da silinmiş hiçbiri düzgün yüklemedi ... :off::vur

bensenbiz

bensenbiz

Üye
2.tarz yukledim 4x4 menu olani

xxmadxx

xxmadxx

Üye

peki ben size yardım etsem haritaları nasıl atacağınızı detaylı anlatsam? forumda bunlarla ilgili konular da var :)

galiba bunun üstesinden gelebiliriz o zaman.. bi anlatım yapabilirsen sana zahmett :))

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim senin şu cfw yükleme anlatımı neredeydi ? bulamadım da . pc den jaf da silinmiş hiçbiri düzgün yüklemedi ... :off::vur

kardeşim yarın ing. Sınavım var bu yüzden şimdi pcye girip koyamayacağım linki kusura bakma yarın anlatımla birlikte koyacağım jaf linkini söz hem farklı bir anlatım ekleyeceğim daha hızlı yüklemek için

- - - Eklendi - - -

2.tarz yukledim 4x4 menu olani

yarın cfwyi tekrar deneyip seni bilgilendiririm bu konuda :oke:

- - - Eklendi - - -

galiba bunun üstesinden gelebiliriz o zaman.. bi anlatım yapabilirsen sana zahmett :))

yarın resimli bir anlatım hazırlayacağım :oke:

mc.a

mc.a

Üye
kardeşim yarın ing. Sınavım var bu yüzden şimdi pcye girip koyamayacağım linki kusura bakma yarın anlatımla birlikte koyacağım jaf linkini söz hem farklı bir anlatım ekleyeceğim daha hızlı yüklemek için

Tabi kardeşim çalış. acelesi yok zaten bekleriz sorun yok. Derslerine bak gerisi hallolur elbet :oke:

mamix74

mamix74

Üye

peki ben size yardım etsem haritaları nasıl atacağınızı detaylı anlatsam? forumda bunlarla ilgili konular da var :)

benim için sorun yok kardeşim ndrıve idare ediyor ama ilgine çok teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

bu arada ofw'nide sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden

hilal52

Üye
oğuz 5. tarzda c5 tuş kilidi olan mesaj gelince bakıyorsunya tuş ışıkları geç yanıyo nedendir yani mesaj yazmamış ışıklar devreye girmiyo?

birde harita yükleyemiyorum güncelleme başarısız diyor?

Üst Alt