Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??

- - - Eklendi - - -

ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??

valla bir sürü farklı tema efekti kullandım bu hızlı ve bayağı farklı diye bu tema efektini seçtim pek yormaz telefonu :)

- - - Eklendi - - -

bu arada radyoyu da denedim bende sorun yok istersen ss koyayım

sem_sen

Üye

rica ederim beğenmene sevündim ama neden tüm cfwleri indirdin ki hoşuna giden bir tane cfw indirwen yeterdi :D

- - - Eklendi - - -

çünkü bir arşivim var kendimce yerli yabancı bir sürü cfw indirdim hepsini deniyorum ama senin yaptıkların harika :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
kardeş ben 3.tarzı yükledim ama max bellek 49 mb diyor ne yapmalıyım?

icazet

icazet

Üye
hocam ilgilendigin için çok saolasın..ben sadece müzik uygulaması içinde bulunan rds'li radioya tıkladım kulaklık takın dedi ardından kilitlendi şaşırdım menu tusuna bastım menüye döndüm falan çıkmayı denedim olmadı yanlız ben kulaklık takmadan denemiştim belki ondan olmuştur diye düşünüyorum..neyse bunu geçelim efekler gerçekten harika eline koluna klavyene saglık mükemmel bir çalışma olmuş..:)ben 4. ve 7.denedim bu cfwlerde hava durumu widgetine rastlamadım.düşündümki sadece 3.tarz olan cfwde (dir belki cfwnin içine gömmüşsünüzdür diye) vardır hava durumu diye düşündüm onu indirdim kurdum..alt üst ettim ondada bulamadım..biliyorum çok oldum ama kusura bakmayın lütfen.3.cfwde göstermiş oldugunuz hava durumu widgetini konuya yada burada cevap olarak ekleseniz gerçekten süper olur o kadar arayıpta bulamayan arkadaşlarımız var..yardımcı olursanız sevinirim :) iyiki varsın OĞUZHAN

KIRANLIK

Üye
ben tarz 6 4*4 ü yukledim muzik calardan menuye atiyor kablosuz ve bluetooth calismiyor neden olabilir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hocam ilgilendigin için çok saolasın..ben sadece müzik uygulaması içinde bulunan rds'li radioya tıkladım kulaklık takın dedi ardından kilitlendi şaşırdım menu tusuna bastım menüye döndüm falan çıkmayı denedim olmadı yanlız ben kulaklık takmadan denemiştim belki ondan olmuştur diye düşünüyorum..neyse bunu geçelim efekler gerçekten harika eline koluna klavyene saglık mükemmel bir çalışma olmuş..:)ben 4. ve 7.denedim bu cfwlerde hava durumu widgetine rastlamadım.düşündümki sadece 3.tarz olan cfwde (dir belki cfwnin içine gömmüşsünüzdür diye) vardır hava durumu diye düşündüm onu indirdim kurdum..alt üst ettim ondada bulamadım..biliyorum çok oldum ama kusura bakmayın lütfen.3.cfwde göstermiş oldugunuz hava durumu widgetini konuya yada burada cevap olarak ekleseniz gerçekten süper olur o kadar arayıpta bulamayan arkadaşlarımız var..yardımcı olursanız sevinirim :) iyiki varsın OĞUZHAN

sağol sende iyiki varsın :sarıl: hava durumu widgeti elimde yok bulayım konuya eklerim ;)

- - - Eklendi - - -

ben tarz 6 4*4 ü yukledim muzik calardan menuye atiyor kablosuz ve bluetooth calismiyor neden olabilir

valla kardeş bende bu sorunlar yok bluetoothla wifi nasıl çalışmaz onu aklım almıyo ve müzik çalarda menüye atmaması için gereken modu kullandım düzeldi :hmmm

xxmadxx

xxmadxx

Üye
off offf.. bi türlü yükleyemedim şu ovi haritaları :(
kendi sitesinden yükleme dosyasını bile indirip, telefona yüklemeyi denedim..
bu seferde önce: yükleme tamamlandı diyor.. sonra haritalar yükleniyor diyor.. en son olarakta: dosya bulunamadı hatası veriyor ..

yok mu hocam bunun başka bi çözümü.. başka bi cfw de kullanmak istemiyorum.. (4.tarz kullunıyorum şuanda)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bak nokia storedan bile kaldırılmış pcden nokia store'a girip haritalara bakıyorum 5800 için uyumlu değil diyo :s

KIRANLIK

Üye

sağol sende iyiki varsın :sarıl: hava durumu widgeti elimde yok bulayım konuya eklerim ;)

- - - Eklendi - - -

valla kardeş bende bu sorunlar yok bluetoothla wifi nasıl çalışmaz onu aklım almıyo ve müzik çalarda menüye atmaması için gereken modu kullandım düzeldi :hmmm

wifi kisa yolunu ekrana ekledigimde sistem hatasi veriyor bluetooth desen oyle kafa yiyicem

icazet

icazet

Üye
tmm widgeti bekliyoruz

xxmadxx

xxmadxx

Üye
bilmiyorum bak nokia storedan bile kaldırılmış pcden nokia store'a girip haritalara bakıyorum 5800 için uyumlu değil diyo :s

acaba 5800 orjinal fw sinden dosyalarını bulup ekleyemezmiyiz bunu :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

icazet

icazet

Üye
evt arkadaşlar wifide problem yok acaba siz başka bi program filanmı kurdunuz çakışma olmasın..sorun yok yani benimkinde

xxmadxx

xxmadxx

Üye
eğer cfwde yer bulabilirsem-ki bu çok zor görünüyor- haritaları gömüp linkleri yenilerim

aslansın sen, kaplansın sen. yer mi. ne demek senin için. hey yavrum heey. sen kii.. :D
neyse inşallah olur da şu tek sıkıntımdan da kurtulmuş olurum..

bide hocam eğer imkanın varsa 4.tarz cfw yi yükleyip haritaları eklemeyi dener misin sana zahmet..
benim taka da mı sorun var yoksa.. kafama takıldı

mamix74

mamix74

Üye
off offf.. bi türlü yükleyemedim şu ovi haritaları :(
kendi sitesinden yükleme dosyasını bile indirip, telefona yüklemeyi denedim..
bu seferde önce: yükleme tamamlandı diyor.. sonra haritalar yükleniyor diyor.. en son olarakta: dosya bulunamadı hatası veriyor ..

yok mu hocam bunun başka bi çözümü.. başka bi cfw de kullanmak istemiyorum.. (4.tarz kullunıyorum şuanda)

kardeşim bende yükleyemedim ndrıve ı kurdum öyle kullanıyorum umarım düzelir bu sorun

yanlizsevdali

Üye
kardeşim bende yükleyemedim ndrıve ı kurdum öyle kullanıyorum umarım düzelir bu sorun
nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
oğuzhan cfw işi oldu.ofw yapma planın var mı.

xxmadxx

xxmadxx

Üye
nfe kullanmayı biliyorsanız istemediginiz programları kaldırın yer açın forumda cfw atılması için hazır haritalar programı var rofsa atılıcak at yeniden paketle sadece türkiye haritasını indir oda hafıza kartına iniyor nokia suiteden...

hocam hiç bilmiyorum ki onu kullanmayı. zaten az biraz bilsem, bende ufak tefek bişeyler yapmaya çalışcam zevk için ama hiç, sıfır yani :)

gerçi oğuzhan sağolsun on numara fw ler sundu bize ama, işte insan olu, kılıydı tüyüydü bişey buluyo :D

NyanCat

NyanCat

Üye
Oğuzhan dostum e-posta adresini verir misin?
-Bu çalışmada seni tek başına bırakmak istemem açıkcası.

Üst Alt