Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

eXe1aNs

Üye
neden 67 :D bak ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat sağ seçim tuşuna ramblow atayıp yeniden başlat görürsün yüksek ram değerini

Peki bişey sorucam ram'ın yukseklığı veya dusuk olması ne işi yarıyo mesela ram 5 de calısıyo cok dusuk jarzı dahamı erken bıtıyo

mamix74

mamix74

Üye
üstad eline sağlık ben stil 4 ü yükledim herşey mükemmel özellikle yazı tipi ama ekranın üstündeki mediabar tuşu çalışmıyor nedendir acaba

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
üstad eline sağlık ben stil 4 ü yükledim herşey mükemmel özellikle yazı tipi ama ekranın üstündeki mediabar tuşu çalışmıyor nedendir acaba

mediabar çalışıyor ben böyle bir sorun görmedim hiçbir tarzda :hmmm

icazet

icazet

Üye
----------->Hava tahminleri ???
Oğuzhancım bu gerçekten çalışıyormu ben o kadar ugraşmıştım bu konuda yapamamıştım şuan deeneme imkanım yokta merak ettim. birde acaba Qt bileşenleri otomatik olarak mı kuruluyor bizim ayrıca kurmamızmı gerekir....Cfwler için Allah senden razı olsun 7.tarz olan beni bitirdi :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
----------->Hava tahminleri ???
Oğuzhancım bu gerçekten çalışıyormu ben o kadar ugraşmıştım bu konuda yapamamıştım şuan deeneme imkanım yokta merak ettim. birde acaba Qt bileşenleri otomatik olarak mı kuruluyor bizim ayrıca kurmamızmı gerekir....Cfwler için Allah senden razı olsun 7.tarz olan beni bitirdi :)

resimlerin üstüne bir not yazdım resimler temsili kullandığım navibarın simgesini göstermek için bu resmi koydum ama çalışıyodur sanırım qt otomatik yüklenmez büyük ihtimal nokia storedan qtli bir uygulama yükle sonra bu widgeti yüklemeyi dene :oke:

icazet

icazet

Üye
hayy aksi tabiya bir an önce resimleri görebilmek için hızlıca atlamıştım hemen inceliyorum herşey için saol..

sem_sen

Üye
bütün cfwleri indirdim hepsi mükemmel olmuş ama 4. Stili kullanıyorum hepsi hatasız :) ellerine sağlık çok teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm durun bir daha yükleyeyim ben :hmmm

icazet

icazet

Üye
4 ve 7 3x4 listede :)

- - - Eklendi - - -

Oğuzhan dostum belki görmüşsünden forumda benim 5800ın kırmızı tuş çalışımıyor hard format atamıyorum senin anlayacagın soft atsam olurmu?? cfw kurmadan sorf '*#7370#'+Hafıza kartına biçimlendirme sorun olmaz degilmi teşekkür ederim..

- - - Eklendi - - -

tabiki sonrasında üstüne cfw kuracaz :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
olmaz bir sorun soft format atabilirsin :oke:

icazet

icazet

Üye
tamam yardımın için saolasın

icazet

icazet

Üye
yaw arkadaşlar bende radio çalışmıyor açıyorum hiç işlem yapamıyorum takılıyor hiç çıkmıyor öylece arka planda kalıyor ??

icazet

icazet

Üye
ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??

- - - Eklendi - - -

ne yapmalıyım sizdede aynı problem varmı acaba birde 7. olan gerçekten harikaa ama bu dönüş efektleri teli yormazmı ??

Üst Alt