Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bu gece yetişirmi ona göre yatmayıp bekliycem..

yetişemez sanırım. daha 4 cfw var upload ededilcek hatta 4. cfw de upload yapıyorum 3,5 sayabilirsin :D bence uyu yarın garanti v2.2 hazır ama bugün kesin değil :hmmm

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
senin yazılımı tck çıkana kadar kullandım ve memnun kaldım.bu da bunun gibi ise tckyı siler yine senin yazılıma dönerim.hatta beğenirsem önceki gibi benden sana +rep oğuzhan kardeşim:)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
senin yazılımı tck çıkana kadar kullandım ve memnun kaldım.bu da bunun gibi ise tckyı siler yine senin yazılıma dönerim.hatta beğenirsem önceki gibi benden sana +rep oğuzhan kardeşim:)

inşallah beğenirsin :) 7 çeşit cfw var :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
sabırsızlıkla bekliyorum.aklıma gelmişken artık konuyu yavaş yavaş düzenlemeye başla derim

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bende onun yazısını falan wordde yazıyodum :D

Konu İçeriği Düzenlendi.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
oğuzhan yine güzel gözüküyor yarın deneyecem sana şimdiden teşekkürler.

• Beğen
icazet

icazet

Üye
nokianın kendi sayfasında teknik özelliklerine baktım telefonun ordaki boyutu kullandım yine olmadı ?? bu arada sizin anchor sürümünden bahsediyorum oguzhan kardeşim söylermisin açılış-kapanış resimleri boyutları tam olarak kaça kaç olmalı???

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nokianın kendi sayfasında teknik özelliklerine baktım telefonun ordaki boyutu kullandım yine olmadı ?? bu arada sizin anchor sürümünden bahsediyorum oguzhan kardeşim söylermisin açılış-kapanış resimleri boyutları tam olarak kaça kaç olmalı???

işte bilmiyorum ben dediğim şekilde yaparım hep :D

icazet

icazet

Üye
hmm pekala yinede ilgilendigin için saol

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

yanlizsevdali

Üye
mrb navibarlı olan cfw de rehber ikonu varmı sag taraf için

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
3. mü 6. mı daha iyi görsele sahip kardesim yada söyle sorayım iconlarda farklılıkları varmı ikisinde? 2.stilde eski cfw nin aynısı heralde??

icazet

icazet

Üye
pekala :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mrb navibarlı olan cfw de rehber ikonu varmı sag taraf için

yok resimdeki navibarın aynısı kullandığım navibar

- - - Eklendi - - -

3. mü 6. mı daha iyi görsele sahip kardesim yada söyle sorayım iconlarda farklılıkları varmı ikisinde? 2.stilde eski cfw nin aynısı heralde??

ikonlar aynı farklılık yok. 2. Tarzda hemen hemen aynı tema efektini değiştirdim daha hızlı oldu. Biraz daha farklı bir tuş kilisi koydum yarın linklerle birlikte birkaç resim daha eklerim tuş kilidi falan :oke:

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
tamam o zaman daha fazla beklemenin alemi yok size iyi geceler kolay gelsin Oğuzhan :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler sağol :) umutlandırdığım için kusura bakmayın uploadu bitiremedim :(

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
oğuzhan menü düzenleri 4x4 mü yoksa 3x4 mü ya da ikisi mi

Üst Alt