Oğuzhan
Üye
bu gece yetişirmi ona göre yatmayıp bekliycem..
yetişemez sanırım. daha 4 cfw var upload ededilcek hatta 4. cfw de upload yapıyorum 3,5 sayabilirsin
bence uyu yarın garanti v2.2 hazır ama bugün kesin değil 
bu gece yetişirmi ona göre yatmayıp bekliycem..
bence uyu yarın garanti v2.2 hazır ama bugün kesin değil 
senin yazılımı tck çıkana kadar kullandım ve memnun kaldım.bu da bunun gibi ise tckyı siler yine senin yazılıma dönerim.hatta beğenirsem önceki gibi benden sana +rep oğuzhan kardeşim![]()
7 çeşit cfw var 
oğuzhan yine güzel gözüküyor yarın deneyecem sana şimdiden teşekkürler.
şimdiden rica ederim bende 
arkadaşlar madem yarına kaldı bi sorum olacak onu degerlendirelim..şuraya yorum attım kimse ilgilenmedi yazdıgım son yoruma bi baksanızda yardımcı olsanız size zahmet hayırlı geceler dilerim...şimdiden çoooooook teşekkür ederim..
www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/5800-telefon-acilis-ve-kapanis-ekrani-degistirme-garantili-3-445573.html

nokianın kendi sayfasında teknik özelliklerine baktım telefonun ordaki boyutu kullandım yine olmadı ?? bu arada sizin anchor sürümünden bahsediyorum oguzhan kardeşim söylermisin açılış-kapanış resimleri boyutları tam olarak kaça kaç olmalı???

hmm pekala yinede ilgilendigin için saol

mrb navibarlı olan cfw de rehber ikonu varmı sag taraf için
3. mü 6. mı daha iyi görsele sahip kardesim yada söyle sorayım iconlarda farklılıkları varmı ikisinde? 2.stilde eski cfw nin aynısı heralde??