Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye

Allah Allah :hmmm ben hafıza kartına hiç format atmam onunla alaksı var mıdır acaba :D

Bende atmam :) ama sistem dosyalarini silerım. Flastan önce.
Ben c5 tuş kilidi falan gömdüm ve daha bir kaç mod alâkası var mı acaba.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bende format atacaktım . Neyse bende sistemleri silerım artık :) sen bi dene de :oke:
:oke:

- - - Eklendi - - -

sistem dosyalarını sildim düzeldi :oke:

- - - Eklendi - - -

Eğer bu mesajı gödüyseniz v2.2'ye resmen başlamışım demektir :D

• Beğen
Tepkiler: mc.a
mc.a

mc.a

Üye

:oke:

- - - Eklendi - - -

sistem dosyalarını sildim düzeldi :oke:

- - - Eklendi - - -

Eğer bu mesajı gödüyseniz v2.2'ye resmen başlamışım demektir :D

Hadi hayırlı olsun ;) sabırsızlıkla bekliyoruz :oke: kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
xxmadxx

xxmadxx

Üye
9- Tel Açılıp PIN Ekranı Gelene Kadar Bekleyin. Gelince USB Kablosunu Çıkarabilirsiniz.

hocam burda ne kadar beklememiz gerekiyor.. benim telefon "local mode" diye kaldı... beklemeye devam mı edeyim ??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: xxmadxx

usrgl

Üye
selam şimdi telefonuma yükledim ilk etapta beğendiğimi söyleyebilirim ama 3*4 menü ve yazılar küçük sanki :) nasıl yapabilirim

mc.a

mc.a

Üye
selam şimdi telefonuma yükledim ilk etapta beğendiğimi söyleyebilirim ama 3*4 menü ve yazılar küçük sanki :) nasıl yapabilirim

telefon ayarlarindan yazı tipi boyutunu büyüt. Menü switch le menü düzenini değiştirebilirsin

usrgl

Üye
telefon ayarlarından yazı boyutunu büyük yapınca menü düzeni 2*6 oluyor.
3*4 kullanmak istiyorum ama yazı boyutu ve simgeler gerçekten çok küçük.. biraz keyfi sayılabilir ama en azından nereden editlemek gerekir yardım istiyorum.?? sistem ve içerik olarak süper ama!!

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yatayda 3x4 yapmak için ona uygun modu kullanman lazım programlarla veya telefon ayarlarıyla olacak iş değil...

- - - Eklendi - - -

v2.2'nin 1. cfwsi bitti yani tarz 1 deyin cfw 1 deyin istediğinizi deyin aha bu da ram değeri :)

Ekli dosyalar

sem_sen

Üye
vaay ram değeri çok iyi bu 1. tarz (veya herneyse işte :D) onun hakkında azcık bilgi versene

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
vaay ram değeri çok iyi bu 1. tarz (veya herneyse işte :D) onun hakkında azcık bilgi versene

en performanslı bu olacak...
orjinal ikon
orjinal mediabar
n8 tuş kilidi
ışık hızı tema efekti
2 tane de hız artıran özel modlar uyguladım telefon uçuyo :D

mc.a

mc.a

Üye
yatayda 3x4 yapmak için ona uygun modu kullanman lazım programlarla veya telefon ayarlarıyla olacak iş değil...

- - - Eklendi - - -

v2.2'nin 1. cfwsi bitti yani tarz 1 deyin cfw 1 deyin istediğinizi deyin aha bu da ram değeri :)

bu ram değeri banada olacak mi :D

Üst Alt