Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

yanlizsevdali

Üye
mrb cfw yi kullanıyorum yanlız affınıza sıgınarak açılış ve kapanış resmi birde tema efektini kendime özel degiştirerek kullanıyorum şu an cfw herşeyiyle güzell elinize saglık sonraki sürümü belle top barlı olarak yapma gibi bir düşünceniz var mı??

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mrb cfw yi kullanıyorum yanlız affınıza sıgınarak açılış ve kapanış resmi birde tema efektini kendime özel degiştirerek kullanıyorum şu an cfw herşeyiyle güzell elinize saglık sonraki sürümü belle top barlı olarak yapma gibi bir düşünceniz var mı??

olabilir belki...

muzo52

muzo52

Üye
selam hocam ben bir olaya tanık oldum şimdilik cfw yi askıya aldı cfw sürümü anchor N8 4x4

5800 telden yaşadım sıkıntı şu telefon 1,2 veya 3 sinyal seviyesine düşünce (şebeke konuşma sinyali) mobil telsizlerde olurya hani sinyal alımı düşünce bol hışırtılı bir ses yaparya ahada benim tel öyle yaptı bir kaçkere bende cfw askıya aldın şimdilik..Yani Konuşmanın üzerine bol haşırtılı bir ses hükmediyor...şimdiden özer ve emeğin için teşekkür

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
selam hocam ben bir olaya tanık oldum şimdilik cfw yi askıya aldı cfw sürümü anchor N8 4x4

5800 telden yaşadım sıkıntı şu telefon 1,2 veya 3 sinyal seviyesine düşünce (şebeke konuşma sinyali) mobil telsizlerde olurya hani sinyal alımı düşünce bol hışırtılı bir ses yaparya ahada benim tel öyle yaptı bir kaçkere bende cfw askıya aldın şimdilik..Yani Konuşmanın üzerine bol haşırtılı bir ses hükmediyor...şimdiden özer ve emeğin için teşekkür

çok garip :hmmm

striker5393

Üye
rehberde 500 kişi kayıtlı bunu yüklediğimiz zamn rehber siliniyomu?

karasovalye2205

karasovalye2205

Üye
Üstadlarım bi konuda daha sorum olacak.Hani bu jafla cfw yi telefonumuza yüklüyoruzya sonrasında Hard format atılıyor?Bunun amacı nedir acaba.Telefonun yeni gelen uygulamalarla daha iyi kombinasyon kurması içinmi yoksa başka bir amacımı var?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Üstadlarım bi konuda daha sorum olacak.Hani bu jafla cfw yi telefonumuza yüklüyoruzya sonrasında Hard format atılıyor?Bunun amacı nedir acaba.Telefonun yeni gelen uygulamalarla daha iyi kombinasyon kurması içinmi yoksa başka bir amacımı var?Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

hard format atınca telefon bir kendine geliyo şöyle örnek vereyim örneğin hava çok sıcak ve sen sıcaktan bunaldın duşa girip bir serinlersin ya aynı hesap :oke:

AlpReis

AlpReis

Üye
Kardeş ellerine sağlık kullandığım en hızlı ve kullanışlı CFW lerden biri hatta en iyisi, eyvallah kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

ibyz07

Üye
usta ellerine sağlık telefonu c6 diye satarım ben yaaa sen türkiyenin en iyi cfw cisisin bencee :yuru

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

evci1

Üye
oğuzhan kardes tamam bu anchor güzel de yan döndürdüğümüz zaman ekrandaki simgeşler küçük görünüyo onu nasıl çözecez ayrıca gülücük v.s gibi şeyler mesajlarda kullandığımız onlard da hla küçük tam olarak büyütülmemiş

striker5393

Üye
ben bunu yükledim ama bluetooth u başka cihazlar benı buluyo ama ben onları bulamıyorum

logosin

logosin

Üye
arkadas telefona eski yazılımı yüklemiyorum bu yazılımı yükledikden sonra telefon çöplük oldu

hilal52

Üye
oğuz müzik çalarda ileri ileri gidince yani başka şarkıya geçince genel sistem hatası veriyo ve kapatıp açmamış müzik çalar çalışmıyor neden kaynaklanır bu birbilgin varmı?

Üst Alt