Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
usta konuyla biraz alakasız ama sormak istiyorum bazı uygulamalar yükledim ama hepsini hafıza kartına yüklememe rağmen tel hafızası düştü normal sürümdede böle oluodu nededi nedir sence

Mert045

Mert045

Üye
Uygulama c den de kullanıyordur cfw ile ilgisi yok

muzo52

muzo52

Üye
yeşil kırmızı arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta gelen ve hemen koybolan çalışan programları gösteren penceresinin kaybolma sebebini buldum SmartSettings programını kaldırınca sorunda kalktı...beklemedeyim hala teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yeşil kırmızı arasındaki beyaz tuşa uzun basıpta gelen ve hemen koybolan çalışan programları gösteren penceresinin kaybolma sebebini buldum SmartSettings programını kaldırınca sorunda kalktı...beklemedeyim hala teşekkürler
:good:

poncinK

Üye
Çok güzel olmuş düşüncene sağlık :alkis

loley00

Üye
usta çalma listesi oluştururken sistem hatası dio ve uygulamalarda tıklamaları algılamıyo bazen hiç tepki vermiyo

loley00

Üye
bende nie oluyo peki:)

muzo52

muzo52

Üye
selam anchor yapan arkadaşım sana bişi sorcem ama gülme sakın ben diyorumki şu meşhur program varya [h=3]SPB Mobile Shell [/h]
hani 10 mgbyt ram ve batarya yiyen o programı telefona ana yazılmmış gibi tanıtıp işletim programı gibi yapılabilirmi diyorum eğer bi olsa varya nasıl bir tel olur valla deme gitsin.....sadece bir temenni anchor cfw ile kullanıyorum ama batarya işte ram 30 mgbyt oluyor sistemde çalışırken....sevgi ve saygıyla teşekkür tekrar

loley00

Üye
ya müzik çalar e-music okur demişsin ama benim hafıza kartında music klasörü yok ve 20ye yakın şarkı gözüküyo ama hafıza kartında bir sürü var

muzo52

muzo52

Üye
selam arkadaşım ben sana bir yardımda bulunayım daha kaliteli mp3 çalan programlar var LCG Jukebox-mp3power veya SymbCode.XSound.Mp3.Player gibi deneyebilirsn bence

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
selam anchor yapan arkadaşım sana bişi sorcem ama gülme sakın ben diyorumki şu meşhur program varya [h=3]SPB Mobile Shell [/h]
hani 10 mgbyt ram ve batarya yiyen o programı telefona ana yazılmmış gibi tanıtıp işletim programı gibi yapılabilirmi diyorum eğer bi olsa varya nasıl bir tel olur valla deme gitsin.....sadece bir temenni anchor cfw ile kullanıyorum ama batarya işte ram 30 mgbyt oluyor sistemde çalışırken....sevgi ve saygıyla teşekkür tekrar

yok malesef yapılamaz yapılsa bile yine rami ve şarjı çok yer :oke:

---------- Eklendi @ 14:05:26 ---------- Yazıldı @ 14:04:26 ----------

ya müzik çalar e-music okur demişsin ama benim hafıza kartında music klasörü yok ve 20ye yakın şarkı gözüküyo ama hafıza kartında bir sürü var

o zaman hafıza kartında "Music" isimli klasör açıp şarkıları oraya at :oke:

mc.a

mc.a

Üye
Basının belası geldi yine :ehe:
ya hocam benim yine bi sıkıntı var. Cfw ni çıktığı günden beri kullanıyorum . Son 2 gündür mesaj yolladığımda iletım bilgisi de mesaj bildirimi gibi geliyor . Yani sessizde ise iletım bilgisi geldiğindede titriyor . Son günlerde yasamaya başladım sorunun kaynağı ne olabilir ? Program yüklemedim hiç .s

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Basının belası geldi yine :ehe:
ya hocam benim yine bi sıkıntı var. Cfw ni çıktığı günden beri kullanıyorum . Son 2 gündür mesaj yolladığımda iletım bilgisi de mesaj bildirimi gibi geliyor . Yani sessizde ise iletım bilgisi geldiğindede titriyor . Son günlerde yasamaya başladım sorunun kaynağı ne olabilir ? Program yüklemedim hiç .s

yine mi sen :P: estağfurullah sorun varsa belirtmekte özgürsün :D bu sorunu ilk defa duyuyorum daha önce hiçbir cfwde duymadım bu sorunu :D malesef yardım edemeyeceğim bilmiyorum hard format at belki düzelir :oke:

mc.a

mc.a

Üye

yine mi sen :P: estağfurullah sorun varsa belirtmekte özgürsün :D bu sorunu ilk defa duyuyorum daha önce hiçbir cfwde duymadım bu sorunu :D malesef yardım edemeyeceğim bilmiyorum hard format at belki düzelir :oke:
eheh :P video çekeyim mi sorunu :D üşeniyorum ya onada kim kuracak simdi o kadar seyi :D daha geçen hafta attım :'(

Üst Alt