Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye

evet ikonlarına hastayım :D

---------- Eklendi @ 23:37:10 ---------- Yazıldı @ 23:35:52 ----------

o öyle oluyo kaydetmiyo ram değerini sanırım gömdüğüm için böyle

Işte hocam , sadece uc browser ve screensnap açık ve sonuç.
www.4gp.tw/bak/133426330288.jpg

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bende arada operadan atıyo ama çok değil ram dwğeri güzel benim tema efektleri falanda hep açık ama senin sorununu çözemedim :hmmm

mc.a

mc.a

Üye
bende arada operadan atıyo ama çok değil ram dwğeri güzel benim tema efektleri falanda hep açık ama senin sorununu çözemedim :hmmm

Su an denedim . Uc browser açıkken müzik çalar açtım sorun yok , galeri açınca müzik çalar kapandı kendiliğinden..

mc.a

mc.a

Üye

abi 5800 bu çok yüklenme :D

Yaani sende haklısın :) (neyse konunu sohbete çevirdim :D ) Tekrardan çok saol hersey için . Adamın hasısın diyip susuyorum ;)

~
Dediğim şeyi buldum .sürüklemeli tuş kilidinin adı killme de 'Popup Clock' olarak geçiyor ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yaani sende haklısın :) (neyse konunu sohbete çevirdim :D ) Tekrardan çok saol hersey için . Adamın hasısın diyip susuyorum ;)

~
Dediğim şeyi buldum .sürüklemeli tuş kilidinin adı killme de 'Popup Clock' olarak geçiyor ;)

biliyodum ben onu yaa :( ama sen tuş kilidi diye sorunca aklıma gelmedi :)

ceyhuncu

Üye
Eline sağlık kabız civciv çok temiz bi cfw yapmıssın 4 gündür bi sıkıntı çıkmadı dokunmatik hassasiyetinide beğendim ama müzik yüklerken mesajlardan kaydediyorum geri dediğimde menüye atıyor bide müzikçalardan çıkış deyince menüye atıyor onları düzeltsen ii olur ama çokta önemli deil tabi busorunlar eline emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kabız civciv çok temiz bi cfw yapmıssın 4 gündür bi sıkıntı çıkmadı dokunmatik hassasiyetinide beğendim ama müzik yüklerken mesajlardan kaydediyorum geri dediğimde menüye atıyor bide müzikçalardan çıkış deyince menüye atıyor onları düzeltsen ii olur ama çokta önemli deil tabi busorunlar eline emeğine sağlık.

tabi bugün sorunları çözmeye başlayacağım inşallah en geç pazar gününe halledebilirsem yayınlar v2.1.1 i

mc.a

mc.a

Üye

tabi bugün sorunları çözmeye başlayacağım inşallah en geç pazar gününe halledebilirsem yayınlar v2.1.1 i

abicim el atmışken eğer mümkünse ; mediabarda ki 2. Seçeneği fotoğraflar yapar misin ? Videolar açılmıyorda bende .s.s

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
abicim el atmışken eğer mümkünse ; mediabarda ki 2. Seçeneği fotoğraflar yapar misin ? Videolar açılmıyorda bende .s.s

tabi :oke:

---------- Eklendi @ 18:56:15 ---------- Yazıldı @ 17:19:38 ----------

cfwdeki sorunu düzeltmek sandığımdan zor olcak çünkü tahmin ettiğim mod çıkmadı mecbur tek tek bir daha atçam modları bu haftasonu yetişmez

kinqoftheworld

Üye
çok beğendim cfwyi mükemmel olmuş çok hızlı teşekkürler ellerine sağlık :)

• Beğen

lomo

Üye
evet işe yaradı teşekkürler :) görsellik çok güzel olmuş eline sağlıkk...

• Beğen
mc.a

mc.a

Üye

tabi :oke:

---------- Eklendi @ 18:56:15 ---------- Yazıldı @ 17:19:38 ----------

cfwdeki sorunu düzeltmek sandığımdan zor olcak çünkü tahmin ettiğim mod çıkmadı mecbur tek tek bir daha atçam modları bu haftasonu yetişmez

Canın sağolsun hocam :) Ram sorununu çözebilsem bi . Gerisi o kadar önemli değil .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Canın sağolsun hocam :) Ram sorununu çözebilsem bi . Gerisi o kadar önemli değil .

yaa belli olmaz belki bitedebilir erkende grup grup emin olduklarımı atçam yine de uzun sürcek şimdi akşam yemeğini yerim sonra hemen başlarım sorunu çözmeye :)

mc.a

mc.a

Üye

yaa belli olmaz belki bitedebilir erkende grup grup emin olduklarımı atçam yine de uzun sürcek şimdi akşam yemeğini yerim sonra hemen başlarım sorunu çözmeye :)

Tamam dostum :) sıkıntıya girme yaa . Ne zaman biterse sorun değil :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Civciv, 5 stil yapıyorsun, tek stil istiyorlar, tek stil yapıyorsun, o yok bu yok şunu beğenmedim, sırf bunun için yüklemedim diyorlar. Varya, aniden bu CFW işini bırakasım geliyor bu yorumları görünce. Üyeleri memnun etmek çok zor. Senin durumunda da bunu gördüm, moral vermek istedim. Tek sorun yaşayan sen değilsin, bu işin cilveleri diyelim :)

• Beğen

Üst Alt