Şu ana kadar gördüğüm tek sorun şu: sağ üstten aşagıya inen cubukta galeriye basınca resimler kısmı yerine videolara gidiyor. Bu beni rahatsoz ediyor mu hayır ama sadece bilginiz olsun diye söyledim![]()
eqer qırıyosa onu öyle modlamıs olmalı civciv kardeş eqer qırmeseydi sorun vardı ama yokmus 
saq üstten inen cubuqun adı mediabar kardeşimeqer qırıyosa onu öyle modlamıs olmalı civciv kardeş eqer qırmeseydi sorun vardı ama yokmus
![]()

Bende mediabar daki videolar açılmıyor . Onu değiştirebilir miyiz ?

aynen öyle
---------- Eklendi @ 07:57:11 ---------- Yazıldı @ 07:55:53 ----------
malesef sen değiştiremezsin ama denemiştim çalışıyodu![]()

yani bekliyorum o kadar ana nafile . Ha hocam birde sensor ve tema efekti açıkken 47 mb maximum ram oluyor . Halbuki 69 u görenler vardı bu cfw. Ben mi yanlış bir şey yaptım acaba ?
Şu program işime yarar mı ki : http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/mod-program-mediabar-editoru-new-cooller-tarafindan-c6-n97-ofw-icin-585549.html
bu işe yarar fakat nfe kullanmayı rofs2 modlamayı bilmen lazım

Onuda bilmediğimize göre katlanacağız sanırım![]()

kardeş cfw yi kurmaya çalışırken iste bu hatayı veriyor.
Checking windows versiyon windows versiyon: mikrosoft searching for jaf instal locatiyon . Error can not find jaf.exe
---------- Eklendi @ 08:07:55 ---------- Yazıldı @ 08:07:02 ----------
bilgisayarn işletim sistemi ile alakalı birşey mi ?
---------- Eklendi @ 10:24:20 ---------- Yazıldı @ 10:23:10 ----------
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/jafsetup_1-98-62-nin-windows7-32-bit-ve-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html
tamam ben susayim hakkıma razı olayım en iyisi 
Bunuda sizden rica etsem artık yüzsüzlük etmiş olurumtamam ben susayim hakkıma razı olayım en iyisi
![]()

kütüphaneyi yenile dediğimde neden hiç müzik bulamıyor onca müzük olmasına rağmen????
Sizden birşey rica etmek istiyorum. Forumda aradım çok fazla sonç var ve hangisi doğru olan bilmiyorum o yüzden soruyorum. Şu an en sorunsuz çalışan hangi Qt. B cfw yi kurdum burdan Qt yükleyeceğimde o yüzden soruyorum.

Sizden birşey rica etmek istiyorum. Forumda aradım çok fazla sonç var ve hangisi doğru olan bilmiyorum o yüzden soruyorum. Şu an en sorunsuz çalışan hangi Qt. B cfw yi kurdum burdan Qt yükleyeceğimde o yüzden soruyorum.
sağol böyke bir sorunla karşılaşan bieini ilk defa görüyorumcfwyi attıktan sonra hard format attın mı?
---------- Eklendi @ 19:18:31 ---------- Yazıldı @ 19:16:35 ----------
anlamadın galiba resmixplore ile telefon hafızasına gir predic klasörünü al ordan
![]()
buna c5 tuş kilidi olurmu
---------- Eklendi @ 15:56:10 ---------- Yazıldı @ 15:50:10 ----------
birde tuş kilidi ayarına girmiyor
evet tek sorunu o cfw nin hafta sonu düzeltecek kabız civciv

olur tab c5 tuş kilidi modunu bul rompatcherdan open4all ve c2z4 ü aktif et sonra modu c'ye atbuna c5 tuş kilidi olurmu
---------- Eklendi @ 15:56:10 ---------- Yazıldı @ 15:50:10 ----------
birde tuş kilidi ayarına girmiyor