Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

yanlizsevdali

Üye
Mrb kardeşim n9 da batarya ikonu akşama kadar sabit duruyor ama akşam hepsi birden düşüp tek kademe ve batarya zayıf diyor neden acaba??

yanlizsevdali

Üye
buna c5 tuş kilidi olurmu

---------- Eklendi @ 15:56:10 ---------- Yazıldı @ 15:50:10 ----------

birde tuş kilidi ayarına girmiyor

evet ben c5 tuş kilidi dosyası var onu rm 326 nını içindeki ile degiştirdim c5 tuş kilitli oldu :)

kinqoftheworld

Üye
güzel görünüyor hemen indirip deneyeyim :)

kinqoftheworld

Üye
indirdim ben bunu ama bişey sorcam şimdi bende v2 yüklü bunu yüklemek için orjinal yazılıma mı döncem?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
gerek yok onun üstüne kurabiilirsin bunu :oke:

kinqoftheworld

Üye
peki teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :) sonucu yaz mutlaka :oke:

kinqoftheworld

Üye
tabi yazarım :)

mc.a

mc.a

Üye
Hocam benden bıktın biliyorum ama yine ben geldim :D (yüzsüzlük diz boyu :D )
Ya sey diyecektim , bu belle barı falan var, forumda dolanıyor . Onu nfe ve rof2 bilmeden yapmak mümkün müdür ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam benden bıktın biliyorum ama yine ben geldim :D (yüzsüzlük diz boyu :D )
Ya sey diyecektim , bu belle barı falan var, forumda dolanıyor . Onu nfe ve rof2 bilmeden yapmak mümkün müdür ?

bıktığımı nerden biliyosun Allahaşkına söyleme böyle şeyler :) mümkün değil sanırım ama nfe kullanımını öğrenmek istersen http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/hacked-ofw-ve-cfw-yukleme-modifikasyon-islemi-cfw-hazirlama-612848.html

mc.a

mc.a

Üye

bıktığımı nerden biliyosun Allahaşkına söyleme böyle şeyler :) mümkün değil sanırım ama nfe kullanımını öğrenmek istersen http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/hacked-ofw-ve-cfw-yukleme-modifikasyon-islemi-cfw-hazirlama-612848.html

Teşekkürler :) biraz kafa yoralım madem :)
Birşey daha sormak istiyorum ama aslında ;
Simdi ben killme programı ile 'A' daki her şeyi kapatıyorum(benim cihaza az ram geldiği için) , Fakat kapattıktan sonra sürüklemekli tuş kilidi etkisiz oluyor , orta tuşa bastığımda ''tuş kilidini açmak için tuş kilidi anahtarını kullanın'' yazıyor .
Bu tuş kilidinin adı ne olarak geçiyor ? Korumalı yere tasısam ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) biraz kafa yoralım madem :)
Birşey daha sormak istiyorum ama aslında ;
Simdi ben killme programı ile 'A' daki her şeyi kapatıyorum(benim cihaza az ram geldiği için) , Fakat kapattıktan sonra sürüklemekli tuş kilidi etkisiz oluyor , orta tuşa bastığımda ''tuş kilidini açmak için tuş kilidi anahtarını kullanın'' yazıyor .
Bu tuş kilidinin adı ne olarak geçiyor ? Korumalı yere tasısam ?
tam bilmiyorum adını ama kullanmana gerek yok bence hafıza dolu uyarısı vermediği sürece sorun yok sanırım veriyo mu hep böyle bir uyarı

mc.a

mc.a

Üye

tam bilmiyorum adını ama kullanmana gerek yok bence hafıza dolu uyarısı vermediği sürece sorun yok sanırım veriyo mu hep böyle bir uyarı

Uyarı vermeyip direk program kapanabiliyor . Mesela 2 tane program açıyorum . Müzik çalarıda açıp menüde biraz gezince müzik çalar veya diğer programlardan biri kapanıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Uyarı vermeyip direk program kapanabiliyor . Mesela 2 tane program açıyorum . Müzik çalarıda açıp menüde biraz gezince müzik çalar veya diğer programlardan biri kapanıyor

sende niye bu kadar az anlamıyorum mesela bende uygulamalar yüklü ev ekranı dolu ve internet açık işte ram miktarı

Ekli dosyalar

mc.a

mc.a

Üye

sende niye bu kadar az anlamıyorum mesela bende uygulamalar yüklü ev ekranı dolu ve internet açık işte ram miktarı

vaov ! Sadece uc browser açık şuan ve 25 mb ram var . Ilginç olan başka birşey ise maksimum ram miktarı ile boş ram aynı sayıda hep azalıncada çoğalıncada. .s .s

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Metro revision mu kullanıyorsun tema :)

evet ikonlarına hastayım :D

---------- Eklendi @ 23:37:10 ---------- Yazıldı @ 23:35:52 ----------

vaov ! Sadece uc browser açık şuan ve 25 mb ram var . Ilginç olan başka birşey ise maksimum ram miktarı ile boş ram aynı sayıda hep azalıncada çoğalıncada. .s .s

o öyle oluyo kaydetmiyo ram değerini sanırım gömdüğüm için böyle

Üst Alt