Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ilk yapışta öyle hata verir birkaç kez daha dene hata verdiği zaman tekrar flasha bas eninde sonunda pes edip bulacaktır telefonu :oke:

mc.a

mc.a

Üye
Yaptım şimdi local mode da kaldı :/

Power tuşu falan işlemiyor kaldı öyle telefon :D yatay ekranda Local Mode NOKİA yazısı var

mc.a

mc.a

Üye

baaryayı çıkar tekrar tak cfw yüklenmiş olcak çapayı görürsen mutlu son :D

Çapayı görenlerden olduk sonunda ;) Allah razı olsun abicim . Hakkını ödeyemem valla . Bu saatte üşenmeden Sayfalarca sorularıma cevap verdin . Çok saol . Nasıl teşekkür etsem azdır :))

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çapayı görenlerden olduk sonunda ;) Allah razı olsun abicim . Hakkını ödeyemem valla . Bu saatte üşenmeden Sayfalarca sorularıma cevap verdin . Çok saol . Nasıl teşekkür etsem azdır :))

rica ederim güle güle kullan umarım beğenirsin :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmek ne kelime eline sağlık :)
Maksimum boş bellek 39.29 mb gözüküyor :S
telefona ve hafıza kartına format attın mı? Telefonu yeniden başlat ve tekrar söyle bakalım kaç gözüküyo :)

mc.a

mc.a

Üye

telefona ve hafıza kartına format attın mı? Telefonu yeniden başlat ve tekrar söyle bakalım kaç gözüküyo :)
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktı :D Her formatta artacak bir format daha mı atsam :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Tele format attım hafıza kartı takılı değil. 49 a çıktı :D Her formatta artacak bir format daha mı atsam :D

şimdi senden şunları istiyoeum ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat telefonu yeniden başlat :oke:

mc.a

mc.a

Üye

şimdi senden şunları istiyoeum ev ekranını boşalt sensörleri ve tema efektini kapat telefonu yeniden başlat :oke:

57.49 MB :naughty: Dahada artırma yolu varmı :D

1.Tuşların parlaklığı çok az nasıl artırabilirim ?
2.Xpresmusic tuşuna basınca 2.sıradakine basınca açılmıyor hiç birşey galeri sanırım . n8 ikonlu 4x4 kullanıyorum.

yanlizsevdali

Üye
mrb herşey güzelde oyun ve uygulamaların bazılarını yüklemiyor....

mc.a

mc.a

Üye

videolara giriyo fakat mediabardan biraz geç oluyo videolara girmesi

---------- Eklendi @ 23:26:33 ---------- Yazıldı @ 23:25:31 ----------

:d:

abi ne yapmışsın sen ya :D fişek gibi çok hızlı valla :) biraz kullanayim dönerim yine :) Allah razı olsun tekrar :)

Üst Alt