Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Senin Yerinde Olsam Hazır Upload Yeni Başlıyorken Sony Steck Miydi Neydi O Fontu Kullan Hersey Islıyor Onda sorunsuz :)

çok geç n9 ikonlu zaten bitti n8 ikonlunun 4x4ü %62 :oke: o fontu denemiştim önceden bir sorun olmuştu cfwde kullanmamıştım

79madi

79madi

Üye
kardeşim hayırlı olsun. ellerine, kollarına, emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim emeğe syg.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Wow ben bu konuyu görmemişim bende kendime n8 ikonlu yazılım yapmıştım ama telefon açılmamıştı şansım varki senin konuyu gördüm upload inş çabuk biter

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Wow ben bu konuyu görmemişim bende kendime n8 ikonlu yazılım yapmıştım ama telefon açılmamıştı şansım varki senin konuyu gördüm upload inş çabuk biter

bitmek üzere çok az kaldı :oke:

---------- Eklendi @ 13:33:39 ---------- Yazıldı @ 13:33:16 ----------

açtığın konuya bak bir mesaj yazdım :oke:

rft2626

rft2626

Üye
hadi artık :)

Hasan

Üye
eline sağlık :spr

greenbaby

Üye
heyecanla bekliyoruz :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Linkelr ve yükleme talimatları eklendi. :dansöz: :yuru: güle güle kullanın arkadaşlar :) umarım beğenirsiniz :)

Rocky_KY

Rocky_KY

Üye
eline sağlık. performans açısından n9 ikonlu ile n8 ikonlu arasında fark var mı ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık. performans açısından n9 ikonlu ile n8 ikonlu arasında fark var mı ?

fark yok ikisinde de hız aynı bir tek tema efekti açıkken ayarlara 2 saniye geç giriyor onun dışında hiç bir kasma falan yok

Üst Alt