Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Senin Yerinde Olsam Hazır Upload Yeni Başlıyorken Sony Steck Miydi Neydi O Fontu Kullan Hersey Islıyor Onda sorunsuz![]()
Malesef çalışmıyor denedim

Senin Yerinde Olsam Hazır Upload Yeni Başlıyorken Sony Steck Miydi Neydi O Fontu Kullan Hersey Islıyor Onda sorunsuz![]()

o fontu denemiştim önceden bir sorun olmuştu cfwde kullanmamıştımkardeşim hayırlı olsun. ellerine, kollarına, emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim emeğe syg.

aman dostum herkesın qözü kulaqı sendeben t9 kullanmıyorum ben bile aman silindimi? aman silinecekmi? sıkıntı stres panik
![]()

napabilirim ikonun özelliği öyle yaa o senin görüşün ben seviyorum mesela ama kullanmak istersen n8 ikonluyu kullanırsın

Wow ben bu konuyu görmemişim bende kendime n8 ikonlu yazılım yapmıştım ama telefon açılmamıştı şansım varki senin konuyu gördüm upload inş çabuk biter

hadi artık![]()

eline sağlık![]()

Linkelr ve yükleme talimatları eklendi.![]()
: güle güle kullanın arkadaşlar
umarım beğenirsiniz
![]()

beqenmemek mümkün mü![]()
teşekkürlereline sağlık. performans açısından n9 ikonlu ile n8 ikonlu arasında fark var mı ?