tunali_58
Üye
usta eline sağlık güzel olmuş ama benim sıkıntım şuan cwf yi daha yeni yükledim başka hiç birşey kurmadım daha ama rami 36 gösteriyo niyedu. bu kadar düşük. siz 66 lardan bahsetmişsiniz?
ve şuan kuralı yarım saat kadar oldu ramblow ile temizlememe rağmen 28 mb gösteriyor rami. ne yapmam gerekiyor sizce? 1 aydır sizin 2.0 olanını kullanıyordum o daha hızlıydı 2.1 yükledim tel kasıyo
usta eline sağlık güzel olmuş ama benim sıkıntım şuan cwf yi daha yeni yükledim başka hiç birşey kurmadım daha ama rami 36 gösteriyo niyedu. bu kadar düşük. siz 66 lardan bahsetmişsiniz?
ve şuan kuralı yarım saat kadar oldu ramblow ile temizlememe rağmen 28 mb gösteriyor rami. ne yapmam gerekiyor sizce? 1 aydır sizin 2.0 olanını kullanıyordum o daha hızlıydı 2.1 yükledim tel kasıyo
jkrayt'ın dediklerini yap düzelir kasma konusuyla ilgili de v2.0da kullandığım tema efektine bak bir de buna bak ayrıca tema efektleri açıkken sadece ayarlara girerken 2sn. Kasıyor kapalıyken kasma gördün mü hiç
civciv ilk hata benden gelsin otomaik tuş kilidine girmeye çalıştığımda menüye atıyo varmı sendede böyle sorun.?
bende böyle bir sorun yok ama garip geldi sen tuşları kilitlemişsin nasıl menüye atabilir kibir hard format at bir
ayarlarda varya otomatik tuş kilidi ona girmeye çalışınca menüye atıyo
haa evet şimdi farkettimnasıl düzeltçem onu
---------- Eklendi @ 09:34:09 ---------- Yazıldı @ 09:32:55 ----------
bir moddan kaynaklanıyodur da hangisi acaba
ne yapacaksın bulabilirmisin çözümü.?
hangi mod kardeşim söyle ben bakayım
bir moddan şüpheleniyorum haftasonu bakayım o moda
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...li-n8-yatay-qwerty-ve-alfasayisal-625373.html bu mod bişey sorcam hangisini kullanıyosun n8 ikonluyu mu n9 ikonluyu mu?
n9 ikonlusu kardeşim
bu modu nasıl kaldırılır söyle ben kaldırayım suan imkanım var kendi pc deyim denerim söylerim sonucu sana
bende n9 ikonlu kullanıyorum da n8 ikonluda da aynı sorun var merak ettim ondan sordum
bu modu nasıl kaldırılır söyle ben kaldırayım suan imkanım var kendi pc deyim denerim söylerim sonucu sana
zip managerdan daha iyileri var ayrıca ben böyle bir hatyla karşılaşmadım her fotoğraf çektiğinde o hatayı veriyo mueski nostalji c6v20 yazılımlara geri döndüm sanki ama zip manager dahili bileşen bide en bunaldığım kamera zaten kul. Hatasından başka sorun yok tşk
zip managerdan daha iyileri var ayrıca ben böyle bir hatyla karşılaşmadım her fotoğraf çektiğinde o hatayı veriyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?