Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
üstteki de aynı sorunu yaşıyodu üstteki yorumları oku belki sende aynı hatayı yapıyorsundurkardeş yine benbenim bir sorunum var benim müzik çalarda kütüphaneyi yenile diyorum yenilemiyor ve arkadastan bluetoothla müzik aldığımda kaydetmiyor bunlara çare var mı yoksa butun sorunları gozden geçirip anchor cfw 2.2.2 istiyorum
Merhaba, cfw yi yükledim. Çok güzel olmuş eline sağlık. HArd reset atmasak olur mu? Tuşların dördüne birden basamıyorum.
En Çok Ram 70 MB ile 4. Tarzda Bulunmaktadır.
valla bilemiyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım çok garip açıkçası böyle bir sorun çıkmasıMusic diyerek yaptım Müzik Diyerek her türlü yaptım olmadı yenilemiyor dediğim gibi çaresi yoksa senin yaptığın anchor cfw 2.2.1 in bir üst versiyonunu istiyorum memnunum ama işte bir o yenilememe hatası var yoksa rompatcher ile mi alakalı bilmiyorum.
Hocam ovi market yok neden? Uygulama nasıl yüklicez?
.C0r uzatı doya yok ındırdıgmız lnkte mu ya tıklaıp ney seceegımı sasırdımyardımlarınızı beklıyorum .
Tamam kardeş saol deniyip sonucu sana bildiricem sadece private ve resourceyi silip mi?haa bak ne yap biliyo musun telefonu bağla bilgisayara sonra private resource gibi dosylar var onları ail cfwyi bir daha yükle
Tamam kardeş saol deniyip sonucu sana bildiricem sadece private ve resourceyi silip mi?
selam arkadaşlar ben bunu yüklemeye çalıştım yazılanları aynen uyguladım ama telefon "Local Mode Nokia" kaldı birde jaf ile yazarken son satırda böyle yazıyordu
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
şuan telefon local modede kaldı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen.
- - - Eklendi - - -
tamam arkadaşlar bataryayı çıkarttım taktım açtım normal açıldı telefon ama böyle olması normalmiydi bilemiyorum artık
anladım cevap için teşekkürler.
sürümü hazırlayan arkdaşa teşekkürler eline sağlık, sistem iyi hızlı çalışıyor görsel olarak güzel, tuş killitleme sürgüsünü ağır itince tuşlar tekrar açılıyor, sağ üstteki xpressmusic kısayolunda sensöre basınca BT açılıyor, BT basınca işlev yapmıyor.
pardon bikaç tane atmışım. yok hiçbir şey açık değil.
- - - Eklendi - - -
pardon bikaç tane atmışım. yok hiçbir şey açık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?