Anchor Cfw v2.2.1 - 5800 v60.0.003 - C6v42.0.004 [Yedi Farklı Çeşit Cfw]

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol yaa

mest_54

Üye
arkadaşlar bnde bu anchor kullanıyorum 1 ay falan oldu hiç bi problem yok. Arada problemler oldu ama onlarıda hallettik benden kaynaklıydı,
simdi de söyle bi problem var;
rehberde favorilere eklediğim numaralar kayboldu, ayrıca bekleme ekranında ki favorilere de ekliyorum kartvizitlerı orda yoklar. Kısacasi bazı önemli numaralarım kayboldu, çözümünü bilen????

bu cfw 5800 için değil mi? s60 v3 te bırakmıştım hackle uğraşmayı neler neler olmuş be

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

O numaralı malesef geri getiremezsin çünkü favorilerdeki numaralar telefon hafızsındadır mecbur o kişilerden öğreneceksin numaralarını tekrar

hunkaar

Üye
3 yıldır kullanıyorum 5800 ı ve bugüne kadar kullandığım en sağlam en az sorun çıkaran cfw bu bence elinize sağlık. tabii ben bir önceki sürümü aylardır kullandığım için böyle kesin yazıyorum eminim bu yeni sürümler daha da sağlamdır hemen indiriyorum elinize sağlık...Allah razı olsun.

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Sağol beğenmene sevindim cfwyi yükledikten sonra da cfw ile ilgili değerlendirme de yaparsan çok güzel olur

Kardeşim ben sımdı ındırıyorum ilk defa cfw kurucam telefonuma (5800) daha acemıyım bu ıslerde bakalım becerebılecekmıyım ama guzel gorunuyo ellerine sağlık he bıde bı sorum olucak cfw kurmamı onermısın yoksa orjınal dahamı ıyı ?

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Takıldığın bir yer olursa yardım ederim valla cfw tabi ki daha iyi bir sürü farklı özellik katıyorsun sanki yeni bir telefon almış gibi oluyorsun ilk cfw yükleyişte

sem_sen

Üye
hataları gidermişsin şahane olmuş teşekkürler

hunkaar

Üye
4.stil i yükledim dün gece, şu ana kadar hiçbir hataya rastlamadım önceki sürümdeki ufak tefek hatalardan da eser yok. performans olarak gayet iyi ve tema efekti de oldukça güzel...görsellik ise tek kelimeyle harika 4. stil in ikinci temasını açtım gerçekten çok güzel ve herşey uyumlu bir zarafet içinde...daha ne diyim nasıl öveyim bilmiyorum hocam elleriniz dert görmesin herhalde bundan daha iyisi yapılamaz dualarımızı da aldın Allah razı olsun... hayatta başarılar...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hataları gidermişsin şahane olmuş teşekkürler

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

Beğenemenize çok sevindim bu güzel yorumunz beni çok duygulandırdı siz de hayatta başarılar

eoner

Üye
Yeni yükledim bir önceki kullandığım cfw yine bir önceki sürümdü. En uzun süre değişmediğim tek CFW. İlk izlenimlerime göre yine harika bir şey ortaya çıkarmısınız hocam ellerinize sağlık. Sanırım 5800 kullanmayı bırakana kadar Anchor kullanacağım Teşekkürler üstad...

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
use ini kullanarak flash atma konuya eklenmişti.

Tepkiler: greenbaby