x-scarface
Üye
bilemeyn herkes için tekrar açıklayayım tek bir cfw olmayacak bu 6 çeşit olacak içinde navibarlı olan var olmayan var n8 tuş kilitli olan var c5 tuş kilitli olan var n9 ikonlu da var anna ikonlu da var yani var oğlu var
Tahmini ne zaman bitersabırızlanıyorum
oo süper ama kardeşim tek başına zor olurallah sabır ve kolaylık versin
Allah kolaylık versinözelliklede sabır , zor iş
Çıkar be kardeş şunu en çok seninkini beğendim
helal olsun o kadar cfw denedim hiç birinden zevk almadım saolasın..yanlız bi problem var bu cfwyi kurduktan sonra Qt vs bişeyler kurmalımıyım biraz acemiyiz kusura bakmayın...?? yardımcı olursanız sevinirim..hayırlı geceler kolay gelsin devamı gelir inşallah
saolasın arkadaşım eniştem söyledi QT gerekli filan dedi ondan bi gerçekten öylemi diye sorayım dedim daha dogrusu QTnin ne oldugunu bile bilmiyorum telefona ne yapar bu programevet kurmalisin. Ovi mağaza yükleyip qt li bi uygulama indir tamamdır
beğenmene sevindimhelal olsun o kadar cfw denedim hiç birinden zevk almadım saolasın..yanlız bi problem var bu cfwyi kurduktan sonra Qt vs bişeyler kurmalımıyım biraz acemiyiz kusura bakmayın...?? yardımcı olursanız sevinirim..hayırlı geceler kolay gelsin devamı gelir inşallah
Kardeş ne durumda bitmedimi bekliyoruz sabırsızlıkla
mrb kardeşim Qt sitede war hafıza kartına kurulan boş yere telefona kurup hafızayı doldurma ben öyle yaptım telefon hafızası 72 mb boş şu anda we kasma falan yok hafıza dolu uyarısı çok nadir weriyor...saolasın arkadaşım eniştem söyledi QT gerekli filan dedi ondan bi gerçekten öylemi diye sorayım dedim daha dogrusu QTnin ne oldugunu bile bilmiyorum telefona ne yapar bu program
Qt bazı programların çalışması için gerekli bi program.Bi uygulama yüklediginde sana sorar Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye işte ozaman Qt olursa o uygulama çalışır yoksa çalışmaz...mrb kardeşim Qt sitede war hafıza kartına kurulan boş yere telefona kurup hafızayı doldurma ben öyle yaptım telefon hafızası 72 mb boş şu anda we kasma falan yok hafıza dolu uyarısı çok nadir weriyor...
mrb kardeşim Qt sitede war hafıza kartına kurulan boş yere telefona kurup hafızayı doldurma ben öyle yaptım telefon hafızası 72 mb boş şu anda we kasma falan yok hafıza dolu uyarısı çok nadir weriyor...
- - - Eklendi - - -
Qt bazı programların çalışması için gerekli bi program.Bi uygulama yüklediginde sana sorar Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye işte ozaman Qt olursa o uygulama çalışır yoksa çalışmaz...
oha naptın oğuzhan senözelliklerini saysana hangi cfwnde elde ettin bu rami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?