Oğuzhan Üye Konu Sahibi sem_sen' Alıntı: sonunda bitmiş upload hemen indiriyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim inşallah beğenirsin
sem_sen' Alıntı: sonunda bitmiş upload hemen indiriyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim inşallah beğenirsin
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Rocky_KY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yükle 68 mb ram var Genişletmek için tıkla ... (Biraz ağır konuşacağım affınıza sığınarak) Utanmıyor musun bir CFW konusunda başkasının CFW'sinin reklamını yapmaya!
Rocky_KY' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu yükle 68 mb ram var Genişletmek için tıkla ... (Biraz ağır konuşacağım affınıza sığınarak) Utanmıyor musun bir CFW konusunda başkasının CFW'sinin reklamını yapmaya!
TheOldBros Üye keşke ram blow u yazılıma gömmeseydin yaptıgım ayarları kaydetmiyor o yuzden ama geri kalan güzel
Rocky_KY Üye BaranASYA' Alıntı: Allah Seni Bide DailyMobile'den Paylaşmış Zaten Banlandık Sen Banlanmadın mı ? Genişletmek için tıkla ... nasıl yani başka sitelerden link verince banlanıyormuyuz bilmiyordum.
BaranASYA' Alıntı: Allah Seni Bide DailyMobile'den Paylaşmış Zaten Banlandık Sen Banlanmadın mı ? Genişletmek için tıkla ... nasıl yani başka sitelerden link verince banlanıyormuyuz bilmiyordum.
BaranASYA Üye Rocky_KY' Alıntı: nasıl yani başka sitelerden link verince banlanıyormuyuz bilmiyordum. Genişletmek için tıkla ... DailyMobile Herkesi Banladı Seni Banlamadımı Diyorum.
Rocky_KY' Alıntı: nasıl yani başka sitelerden link verince banlanıyormuyuz bilmiyordum. Genişletmek için tıkla ... DailyMobile Herkesi Banladı Seni Banlamadımı Diyorum.
turkishield Üye arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ?
arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ?
BaranASYA Üye hasanpamuk7' Alıntı: arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... kardeş predic klasörüne uygun dat dosyası değilse boşuna uğraşma yüklemek istiyorsan bi siteye upload yap linkini salla
hasanpamuk7' Alıntı: arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... kardeş predic klasörüne uygun dat dosyası değilse boşuna uğraşma yüklemek istiyorsan bi siteye upload yap linkini salla
x-scarface Üye hasanpamuk7' Alıntı: arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al
hasanpamuk7' Alıntı: arkadaşlar elimde T9 için 6 part yaklaşık 100bin kelime var siteye yüklemek istiyorum nasıl yapabilrim yardımcı olur musunuz ? Genişletmek için tıkla ... rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: 1 MB için CFW bırakan adam Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 16:36:06 ---------- Yazıldı @ 16:35:21 ---------- TheOldBros' Alıntı: keşke ram blow u yazılıma gömmeseydin yaptıgım ayarları kaydetmiyor o yuzden ama geri kalan güzel Genişletmek için tıkla ... ramblow gerekliydi hemen rame baktığım için buyüzden gömdüm ---------- Eklendi @ 16:37:23 ---------- Yazıldı @ 16:36:06 ---------- Rambo_FT' Alıntı: (Biraz ağır konuşacağım affınıza sığınarak) Utanmıyor musun bir CFW konusunda başkasının CFW'sinin reklamını yapmaya! Genişletmek için tıkla ... çok sağol abi arkadaş düşünememiş galiba
Rambo_FT' Alıntı: 1 MB için CFW bırakan adam Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 16:36:06 ---------- Yazıldı @ 16:35:21 ---------- TheOldBros' Alıntı: keşke ram blow u yazılıma gömmeseydin yaptıgım ayarları kaydetmiyor o yuzden ama geri kalan güzel Genişletmek için tıkla ... ramblow gerekliydi hemen rame baktığım için buyüzden gömdüm ---------- Eklendi @ 16:37:23 ---------- Yazıldı @ 16:36:06 ---------- Rambo_FT' Alıntı: (Biraz ağır konuşacağım affınıza sığınarak) Utanmıyor musun bir CFW konusunda başkasının CFW'sinin reklamını yapmaya! Genişletmek için tıkla ... çok sağol abi arkadaş düşünememiş galiba
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap JKRaykt' Alıntı: rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al Genişletmek için tıkla ... @Kabız Civciv: Konunu işgal etmiyoruzdur umarım
JKRaykt' Alıntı: rambooo kaçırma bu adamı incelemeye al Genişletmek için tıkla ... @Kabız Civciv: Konunu işgal etmiyoruzdur umarım
Oğuzhan Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: @Kabız Civciv: Konunu işgal etmiyoruzdur umarım Genişletmek için tıkla ... yok abi estağfurullah
Rambo_FT' Alıntı: @Kabız Civciv: Konunu işgal etmiyoruzdur umarım Genişletmek için tıkla ... yok abi estağfurullah
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Kabız Civciv' Alıntı: yok abi estağfurullah Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim