Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

javasch

Üye
Hocam selamlar, ellerinize sağlık. İlk cfwmi kurdum az önce ve gayet beğendim fakat, ramblow ile rame baktığımda free 34mb gösteriyor. nedendir?

Birde tema efekti olmuyor bende. Birşey yapmam gerekir mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam selamlar, ellerinize sağlık. İlk cfwmi kurdum az önce ve gayet beğendim fakat, ramblow ile rame baktığımda free 34mb gösteriyor. nedendir?

Birde tema efekti olmuyor bende. Birşey yapmam gerekir mi

selam dostum bak maksimum ram değeri telefona 0 uygulama kurulyken, tema efektleri ve sensörler kapalıyken ve ev ekranı boşken elde edilir eğer uygulamalar kuruluyken, tema efektleri ve sensörler açıkken ev ekranı doluyken vb. Tabiki ram değeri düşer. Tema efektlerine gelince efektte bir problem yok çok hafif bir efekt kullandım çünkü tlefonun hızı düşmesin ve operadan atmayı en aza indirmek için bu efekti kullandım :oke:

kinqoftheworld

Üye
dostum yükledikten sonra saatlerce kurcaladım ve telefonum sanki yeniden doğdu diyebilirim o ne hız harika bir cfw çok teşekkürler böyle bir cfw için

kurt12

Üye
hocam ellerine sağlık çok beğendim gerçekten. Özellikle de mesajlardaki ifadeler çok hoş. Acaba sonraki hazırşayacağınız fw de msj ların direk sohbet bölümünden açılmasını sağlayabilir misiniz ya da bunu opsiyonel yapsanız ve sohbete de ifadeler ekleseniz?

muzocuk.

Üye
Kardeş bu cfw yi kullanıyorum yalnız c2z yaması yok içinde o yüzden tema efektini değiştiremıyorum lütfen yardım et

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dostum yükledikten sonra saatlerce kurcaladım ve telefonum sanki yeniden doğdu diyebilirim o ne hız harika bir cfw çok teşekkürler böyle bir cfw için

rica ederim güle güle kullan :)

----------Eklendi @ 13:43:40 ---------- Yazıldı @ 13:37:38 ----------

hocam ellerine sağlık çok beğendim gerçekten. Özellikle de mesajlardaki ifadeler çok hoş. Acaba sonraki hazırşayacağınız fw de msj ların direk sohbet bölümünden açılmasını sağlayabilir misiniz ya da bunu opsiyonel yapsanız ve sohbete de ifadeler ekleseniz?

sağol dostum malesef bunu yapamıyoruz

----------Eklendi @ 13:45:14 ---------- Yazıldı @ 13:43:40 ----------

Kardeş bu cfw yi kullanıyorum yalnız c2z yaması yok içinde o yüzden tema efektini değiştiremıyorum lütfen yardım et

Hafıza kartında patches isimli bir klasör aç modları oraya at :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
pardon modları dedim yamaları at

prorespect

prorespect

Üye
güzel cfw :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
özelden destek vermiyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
beyaz ekran gelme sebebi bunun ev ekranı teması kısayolu olmasıdır c6 portlu cfwlerde ofw gibi ev ekranı seçilemediği için çalışmıyo

• Beğen
Tepkiler: prorespect
prorespect

prorespect

Üye
tmm anladım.Sorunsuz bir cfw tebrik ediyorum :alkis

javasch

Üye
Hocam dün yazdığım ram problemi şuan kayboldu, ev ekranı vs dolu, tema efekti açıkken 40-48 arası gidip geliyor. Bayıldım cfwye ellerinize sağlık tekrar. Telefon çok kuvvetli olmasa da ben seviyorum görselliği bu yüzden efektleri de c2z yükleyip değiştirdim.

Ha bu arada, müzikçalar menüye atıyor bazen, belki benle alakalı bir problemdir ama bir haber vereyim dedim.

İyi çalışmalar :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dün yazdığım ram problemi şuan kayboldu, ev ekranı vs dolu, tema efekti açıkken 40-48 arası gidip geliyor. Bayıldım cfwye ellerinize sağlık tekrar. Telefon çok kuvvetli olmasa da ben seviyorum görselliği bu yüzden efektleri de c2z yükleyip değiştirdim.

Ha bu arada, müzikçalar menüye atıyor bazen, belki benle alakalı bir problemdir ama bir haber vereyim dedim.

İyi çalışmalar :)

ram sorunu olmaması çok iyi :oke: telefonun daha hızlı olması için ve operadan atmayı azaltması için hafif bir tema efekti kullandım. :oke: Evek müzik çalarda menüye atıyor birkaç belirli bir sorun var bunları nisan ortası çıkacak Anchor v2.1 de düzeltmiş olacağım :oke:

• Beğen
Tepkiler: javasch
metinn27

metinn27

Üye
numara çevirmede kartvizit arama açık ama çalışmıyor, neden ? :nono:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
numara çevirmede kartvizit arama açık ama çalışmıyor, neden ? :nono:

dur bir deneyeyim bende çalışıyor mu dikkat etmedim hiç ona

----------Eklendi @ 19:42:20 ---------- Yazıldı @ 19:41:06 ----------

aslında çalışıyo ama çalışması için o numaranın telefon hafızasında olması gerek