Oğuzhan
Üye
Aleykümesselamİletirim.

Aleykümesselamİletirim.

Hocam selamlar, ellerinize sağlık. İlk cfwmi kurdum az önce ve gayet beğendim fakat, ramblow ile rame baktığımda free 34mb gösteriyor. nedendir?
Birde tema efekti olmuyor bende. Birşey yapmam gerekir mi

dostum yükledikten sonra saatlerce kurcaladım ve telefonum sanki yeniden doğdu diyebilirim o ne hız harika bir cfw çok teşekkürler böyle bir cfw için

hocam ellerine sağlık çok beğendim gerçekten. Özellikle de mesajlardaki ifadeler çok hoş. Acaba sonraki hazırşayacağınız fw de msj ların direk sohbet bölümünden açılmasını sağlayabilir misiniz ya da bunu opsiyonel yapsanız ve sohbete de ifadeler ekleseniz?
Kardeş bu cfw yi kullanıyorum yalnız c2z yaması yok içinde o yüzden tema efektini değiştiremıyorum lütfen yardım et

bende RM-356_60.0.003_prd.core.C00 var COr die bi dosya yok

özelden konuşabilirmiyiz acaba ?
işte o C00 uzantsını C0r yap![]()
gerek kalmadı artık tek sorun kısayol widgetındaki temalara bastığımda karşıma beyaz bir ekran gelmesiözelden destek vermiyorum

Hocam dün yazdığım ram problemi şuan kayboldu, ev ekranı vs dolu, tema efekti açıkken 40-48 arası gidip geliyor. Bayıldım cfwye ellerinize sağlık tekrar. Telefon çok kuvvetli olmasa da ben seviyorum görselliği bu yüzden efektleri de c2z yükleyip değiştirdim.
Ha bu arada, müzikçalar menüye atıyor bazen, belki benle alakalı bir problemdir ama bir haber vereyim dedim.
İyi çalışmalar![]()
telefonun daha hızlı olması için ve operadan atmayı azaltması için hafif bir tema efekti kullandım.
Evek müzik çalarda menüye atıyor birkaç belirli bir sorun var bunları nisan ortası çıkacak Anchor v2.1 de düzeltmiş olacağım 
numara çevirmede kartvizit arama açık ama çalışmıyor, neden ?![]()