Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

dready112

dready112

Üye
yeni sürüm tam olarak ne zaman çıkacak ? Ve neleri düzelttin tam olarak :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yeni sürüm tam olarak ne zaman çıkacak ? Ve neleri düzelttin tam olarak :)

yeni sürüm nisan ortası gibi cuma sınavlarım başlıyo 2 nisana kadar yeni uygulayacağım modları topladım sayılır küçük qwertyyi kaldırıcam kayar kapak ayarlarını kaldırıcam güç düşmesine basınca ev ekranına atma sorununu düzelticem :oke:

poncinK

Üye
Ses dosyaları klasörüne mp3 dosyaları atıp telefonda kütüpaneyi yenile dediğimde sarkıları bulmuyor, yanlış klasöre mi atıyorum acaba? (daha önceden soruldumu bilmiyorum bu arada 70 sayfayı tek tek gecemedim :( )

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ses dosyaları klasörüne mp3 dosyaları atıp telefonda kütüpaneyi yenile dediğimde sarkıları bulmuyor, yanlış klasöre mi atıyorum acaba? (daha önceden soruldumu bilmiyorum bu arada 70 sayfayı tek tek gecemedim :( )

Daha önce sorulmuştu ayrıca ilk sayfada yapılan modamalar kısmında da yazıyodu :oke: müzikleri E/Music e atıcaksın :oke:

• Beğen
Tepkiler: poncinK

poncinK

Üye
Okudum ama göremedim, algıda seçicilik diyelim, tekrar teşekkürler :)

poncinK

Üye
Okudum ama göremedim, algıda seçicilik diyelim, tekrar teşekkürler :)

Gelenli

Gelenli

Üye
hocam cfwli telim var üstüne cfw kurarsam ne olur

sertac999

Üye
kardeşim peki uc player ile internette her siteden video izleyebiliyor muyuz:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim peki uc player ile internette her siteden video izleyebiliyor muyuz:)

uc player internetten video izlemeye yaramıyor real playerın açamadığı bazı mp4leri avileri ve buna benzer bazı şeyleri izlemeni sağlıyor :oke:

akenad

akenad

Üye
cfw den kaldırılan zil seslerini hangi klasöre ekleyeceğim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sayısı azaltılmış arttıramazmıyız

arttırabilirsin elbette mesela ben ofw kullanırken hep kullandığım mesaj sesi bunda yok :( nereye ekliyoduk onları :hmmm hatırlayamadım şimdi

akenad

akenad

Üye
Pardon, telefona cfw atarken 3 dosya yolluyorum fakat klasörde daha fazla dosya var bunları nereye yükleyeceğim. yardımcı olurmusun...

dready112

dready112

Üye
Pardon, telefona cfw atarken 3 dosya yolluyorum fakat klasörde daha fazla dosya var bunları nereye yükleyeceğim. yardımcı olurmusun...
sen anlatımı uygula geri kalanları otomatik o yüklüyor zaten. sen üçünü gösteriyorsun sadece.

dready112

dready112

Üye
flash atarken crt 308 deki tiki kaldırıyor muyuz ? jaf'ın bb5 menüsündeki