Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
çok güzel eline sağlık ama şarz inanılmaz yiyor bunu çözsen kusursuz...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel eline sağlık ama şarz inanılmaz yiyor bunu çözsen kusursuz...

sağol :) bende 2 gün gidiyo şarj tabii bunun nedeni yeni batarya almış olmam eski bataryamda en fazla 1,5 gün gidiyodu. Ama cfw böyle bişey görselliği yakalasan hızı yakalayamıyosun hızı yakalasan görsellik eksik oluyo ikisini birden halletsen bu seferde şarj problemi oluyo :(

tunali_58

Üye
üstad öncelikle eline sağlık gerçekten çok güzel cfw 1 haftadır kullanıyorum memnunum ama tek bı sıkıntı var ovi mağazayi kurdum açılmıyor. Nasıl yapabilirim bunu

muzocuk.

Üye
kardeş senın cwfnı kullanıyrum cok begendım yalnız bana bi konuda yardım edersen sewınırım faceden mesajat bana burası pek yerı değil beklıyorum tema efekti hakkında dejavuyu atmak ıstıyorum ama rompatch cz2 falan neyse o yok bende

poncinK

Üye
teşekkürler çok hızlı ve arayüz güzel tebrik ediyorun :)

sweethome055

Üye
üstad öncelikle eline sağlık gerçekten çok güzel cfw 1 haftadır kullanıyorum memnunum ama tek bı sıkıntı var ovi mağazayi kurdum açılmıyor. Nasıl yapabilirim bunu
kardsım aynı sorun bende de var . Ama telde internet -web adreslerınde nokia ovi mevcut oradan girmeyi dene acıldgını goreceksın

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

sağol dostum nokia store da sorun olmaması lazım sil nokia store'u sonra tarayıcıdan nokia store'a gir ordan indir :oke:

----------Eklendi @ 15:31:27 ---------- Yazıldı @ 15:29:14 ----------

kardeş senın cwfnı kullanıyrum cok begendım yalnız bana bi konuda yardım edersen sewınırım faceden mesajat bana burası pek yerı değil beklıyorum tema efekti hakkında dejavuyu atmak ıstıyorum ama rompatch cz2 falan neyse o yok bende

abi ben artık facebook kullanmıyorum buradan hallederim c2z yok ama indir o yamayı sonra hafıza kartında Patches isimli klasör aç oraya at yamaları :oke:

----------Eklendi @ 15:31:51 ---------- Yazıldı @ 15:31:27 ----------

teşekkürler çok hızlı ve arayüz güzel tebrik ediyorun :)

rica ederim dostum çok sağol :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
v41 Sürümü v42 ye yükseltirsen cok sevinirim kardeşim.İyi çalişmalar

dready112

dready112

Üye

iconları böyle yapmak için ne yapmam lazım ?

dready112

dready112

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben o icon paketini bile nasıl bulacağımı bilmiyorum sanırıma kaldıysak yandım :D:D yardım konusu açayım en iyisi :)

5800 n8 ikon paketi yaz google'a bulursun yaa tam bilmiyorum o yamanın ikon paketinde işe yarayıp yaramayacağını tema efekti falan oluyo da bunu bilmiyorum

dready112

dready112

Üye
başka cfw'ye geçiş yaptım ama inatla navibarlı anchor bekliyorum :D kapatma tuşuna basınca ev ekranına atmayı da hallettin mi yeter :D elini çabuk tut, telefondan zevk alamıyorum bu aralar :D
n9 yerine n8 icon paketi yaparsan da tadından yenmez :D telefonu canlı gösteriyor etkileyici :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
başka cfw'ye geçiş yaptım ama inatla navibarlı anchor bekliyorum :D kapatma tuşuna basınca ev ekranına atmayı da hallettin mi yeter :D elini çabuk tut, telefondan zevk alamıyorum bu aralar :D
n9 yerine n8 icon paketi yaparsan da tadından yenmez :D telefonu canlı gösteriyor etkileyici :D

navibar... Üzgünüm onu yeni versiyonda düşünmüyorum çünkü navibarlı navibarsız 4 upload yapmam gerekçek hepsinin uploadı çok uzun sürer çok yoğunum :( daha da ileriki versiyonlarda boş vaktim olursa yapabilirim :oke: n8i pek sevmiyorum ben n9çok hoş özellikle bu cfwdeki petrol blue temasında 3. Parti uygulamalar da var tadından yenmiyo ama değişiklik iyidir pied pro ikon kullanabilirim

dready112

dready112

Üye

navibar... Üzgünüm onu yeni versiyonda düşünmüyorum çünkü navibarlı navibarsız 4 upload yapmam gerekçek hepsinin uploadı çok uzun sürer çok yoğunum :( daha da ileriki versiyonlarda boş vaktim olursa yapabilirim :oke: n8i pek sevmiyorum ben n9çok hoş özellikle bu cfwdeki petrol blue temasında 3. Parti uygulamalar da var tadından yenmiyo ama değişiklik iyidir pied pro ikon kullanabilirim

yıktın beni :) bari o dediğin ikonları kullan, ben n9 ikonlarına ayar oluyorum çok itici :S

helebar

helebar

Üye
bnce hiç sağlıklı bi anlatım deil yeni baslayanlar vardır bnm gbi. Biraz ayrıntılı anlatsaydın daha iyi olabilirdi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yıktın beni :) bari o dediğin ikonları kullan, ben n9 ikonlarına ayar oluyorum çok itici :S

valla çok yoğunum biliyon mu bilgisayarı açıp böyle uğraşçak vaktim az :(

----------Eklendi @ 09:15:35 ---------- Yazıldı @ 09:13:12 ----------

bnce hiç sağlıklı bi anlatım deil yeni baslayanlar vardır bnm gbi. Biraz ayrıntılı anlatsaydın daha iyi olabilirdi.

:hmmm ben ilk cfw yüklediğimde bu anlatımla yaptım hiç uğraşmadan hiç iyi bir anlatım değil deyip geçiyosunuz bir yapmaya çalış ben sorun oldu mu yardım ederim hiç bana ne lan başkası uğraşsın sorununla demedim kimseye teamviewerdan bile yadım ettim yani lütfen böyle yapmayın