Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

nizam67

Üye
birde phonexle kurarken net gitti ondan olabilir mi net olmadan flaşlanır mi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mert045

Mert045

Üye
s^3 bolumüne konu açsana burada soracağına.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
kardeş bunu yükledikten sonra , tekrar orjinal haliine getirme gibi bi imkanımız var mı ? :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunu yükledikten sonra , tekrar orjinal haliine getirme gibi bi imkanımız var mı ? :hmmm

var tabiki navifirm isinli programdan ofwnin dosyalarını indirip aynı cfw flahslar gibi flashlayabilirsin

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
sağolasın oğuz bi de ben denim bakalım şunu , (h) şimdiden teşekkürler .. :tşk:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

kartal47100

Üye
kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende kurmak istedimde mcu ya basınca attıklarım dosyalar kayboluyor neden acaba yani bahsettiğin dosyayı seçemiyorum

rardan çıkan dosyalardan C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r olarak değiştir :oke:

sem_sen

Üye
oğuzhan bence yeni sürümde dosyanın uzantısını C0r yap diğer türlü yapamıyolar :oke:

Mert045

Mert045

Üye
oğuzhan web browser yer imlerini unutma onları da değiştir :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Karışık oluyor gereksiz bir sürü yer imi onların yerine yararlı olanları eklesen daha iyi.

haklısın mesela cfwyi pnhtye koycaktım pnht yi yer imlerine ekledim ama türkçe dili çıkarıp upload yapmaya üşendim üstelik adama koycm foruma demiştim :D

muzocuk.

Üye
Kardeş benim yazılımım v52 v60 değil bi sorun olur mu cwfyi atsam

haqanguven

haqanguven

Üye
kardesim kulkandigin n9 iconlari sorunsuz fullmu. benim elimde olanlarda hata var. media barda web in uzerinde ok isareti flan. sorubnsuzsa paylasirmisin..

----------Eklendi @ 12:49:01 ---------- Yazıldı @ 12:48:01 ----------

Kardeş benim yazılımım v52 v60 değil bi sorun olur mu cwfyi atsam

olmaz yukleyebilirsin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mediabarda ok işareti var yaa :( bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
mediabarda ok işareti var yaa :( bişey soracağım bir temanın ikonlarını alıp nasıl ikon paketi yapabilirim?

Siscontetla alabilirsin.. bende pek anlamıyorum ama temayı default hale getirebiliyorum...