Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
navibar çok iyi olur oğuzhan :)

----------Eklendi @ 16:33:28 ---------- Yazıldı @ 16:30:26 ----------

kayar kapak ayarlarını kaldırmayı unutmuşsun galiba .

dready112

dready112

Üye
Kayar Kapak orda boş boş duruyor bi zararı yok da navibar gerçekten iyi olur :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstü abi olmuyor çok denedim

arkadaki usb girişlerini mi kullanıyorsun?

----------Eklendi @ 17:05:09 ---------- Yazıldı @ 17:02:13 ----------

navibar çok iyi olur oğuzhan :)

----------Eklendi @ 16:33:28 ---------- Yazıldı @ 16:30:26 ----------

kayar kapak ayarlarını kaldırmayı unutmuşsun galiba .
nasıl silceğimi bilmiyodum :D ama öğrendim silerim yeni versiyonda

byxby4

Üye
Kardeşim merhaba ellerine sağlık öncelikle . Daha önce hiç denemedim bunları . Şimdi yeni başladım . Dediğin programları indirdim . JAF emulatorü açıp go dediğimde '' ERROR = Not supported Windwos version '' diye bi hata alıyorum .

İşletim Sistemim Windows 7
Uyumluluğu da değiştirdim olmadı .

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuzhan bir şey soracağım.. Bu ekran görüntülerini nasıl alıyorsunuz telefon. Üstteki foto gibi... :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Oğuzhan bir şey soracağım.. Bu ekran görüntülerini nasıl alıyorsunuz telefon. Üstteki foto gibi... :hmmm

screensnap

----------Eklendi @ 17:40:55 ---------- Yazıldı @ 17:26:32 ----------

Kardeşim merhaba ellerine sağlık öncelikle . Daha önce hiç denemedim bunları . Şimdi yeni başladım . Dediğin programları indirdim . JAF emulatorü açıp go dediğimde '' ERROR = Not supported Windwos version '' diye bi hata alıyorum .

İşletim Sistemim Windows 7
Uyumluluğu da değiştirdim olmadı .

uyumluluk yaptın ve olmadı ilginç :hmmm

Mert045

Mert045

Üye
Navibar yapacak mısın?

Mert045

Mert045

Üye
Yap yap çok güzel olur :D

• Beğen
Tepkiler: dready112

sev88

Üye
merhabalar hotmail eposta geliyor ama mynet emailler gelmiyor bir ayarı varmı acaba yardımcı olursan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yap yap çok güzel olur :D

yaa şimdi navibarlı seven var sevmeyen var bu yüzden yaparsam navibarlı ve navibarsız yapacağım birde menü çeşitleri var falan emin değilim yaa

----------Eklendi @ 17:57:23 ---------- Yazıldı @ 17:56:01 ----------

merhabalar hotmail eposta geliyor ama mynet emailler gelmiyor bir ayarı varmı acaba yardımcı olursan

valla bilmiyoeum daha önce kullandım hotmail ve ara ara internete bağlanıp mailleri alıyodu ama myneti bilemem

dready112

dready112

Üye
Navibar isteriz, Navibar isteriz :aha:

yanlizsevdali

Üye
mrb kardeş cf ni kullanıyorum güzel yotube yükleniyor fotograf ve video aktarma programıda calısıyor yanlız tuş kilidinde bazen 3 defada kilitliyor tuşları eksi yönü birde telefon kapalı şarzda cf nin amblemi ve yazısı gözüküyor ekran ışıgı sönmüyor devamlı yanıyor ama bu sorunları halledersen cf in çok güzel eline saglık derim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Navibar isteriz, Navibar isteriz :aha:

düşünmem lazım :D yaa hepsinin uploadını yapacak zaman bulabilirsem olabilir 4 tane upload yapmam gerekecek navibarlı yaparsam :good:

----------Eklendi @ 18:28:08 ---------- Yazıldı @ 18:24:16 ----------

mrb kardeş cf ni kullanıyorum güzel yotube yükleniyor fotograf ve video aktarma programıda calısıyor yanlız tuş kilidinde bazen 3 defada kilitliyor tuşları eksi yönü birde telefon kapalı şarzda cf nin amblemi ve yazısı gözüküyor ekran ışıgı sönmüyor devamlı yanıyor ama bu sorunları halledersen cf in çok güzel eline saglık derim

3 defa kilitliyor derken sanırım yandan kilitlemeden bahsediyosun tüm c6 portlu cfwlerde bu sorun var uzun yaparsan öyle olur kısa tutçaksın :oke: birkaç arkadaş daha dile getirmişti şarj olurken ışığın sönmeme sorununu halledeceğim v2.1 de 14-15 nisan gibi v2.1 hazır olacak :oke:

Mert045

Mert045

Üye

Bu şarj sorununu ben deyince inanmamıştın al bi kanıt daha :hmmm

nizam67

Üye
hayır abi önde ki usb girislerini kullanıyorum masaüstü pc de arkadakileri mi kullanawim